- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
- Konu Sahibi caddythecat
-
Evet yoruluyor ama ben de tam tersi gezme delisiyim kapana kısılmis gibi hissediyorum evde durunca.Hafta içi yoruldugu için olabilir mi.
Bazen eşim çıkmak ister ben derim ki ya evini özlemedin mi yat dinlen derim:)
Gezmek için onu beklemeyin. Hafta içini güzel değerlendirin. Haftasonu amaç dışarı çıkmak değilde birlikte zaman geçirmek olmalı.
Daha özel bi kahvaltı, kahvaltıdn snra güzel bi kahve ve sohbet. Akşam birlikte yemek yapmak vs vs
Yalnız gezin veya arkdşlarınızla komşularınızla gezin.Evet yoruluyor ama ben de tam tersi gezme delisiyim kapana kısılmis gibi hissediyorum evde durunca.
Mrb,sizinkiler de boyle mi ya deli olucam.Hic disari cikmak istemiyor denedim 3 haftasonudur evde geciriyoruz.Gidersek bi markete alisverise.Haftasonlari siz ne yapiyorsunuz merak ediyorum iyice üzulecem halime.
Calismadigimi nerden cikardiniz tabiki ben de calisiyorum.8-5 isteyim.Haftasonu da en azindan 1 gun evde degil de disarda olmak istiyorumHaftaiçi çalışmayan kadın yakarışı :) çalışın,yorulun,sizde evin hayalini kurun. Hava almaya çıkarılmış olma hissi rahatsız etmez mi insanı ? İkinizde istiyorsanız keyifli olur dışarısı..
biz arkadaşlarımızla kahvaltı planı yaparız haftasonuna,gideriz biyerlere. Planımız yoksa bazen evde yaparız kahvaltıyı bazende hadi çıkalım deriz. Sonra ailelerden birine uğrar çocuğu bırakırız. Eve geçer dinleniriz yada birileriyle kahve moda göre alkollü bişeyler içmeye gideriz. Akşama ne yapsak diye plana başlarız. Bazen başbaşa bazende arkadaşlarla yemek planlarız. Muhtemelen alkollü olur ve gece uzar gider. Eğer yorgunsak evde bişeyler yiyelim bide film açarız deriz,uzanır miskinlik yaparız ama genelde aktif geçer haftasonları.
Çalışıyor musunuz ?Evet yoruluyor ama ben de tam tersi gezme delisiyim kapana kısılmis gibi hissediyorum evde durunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?