Kuzenime hicbirsey soylemedim henuz. Ablamla konusmalarim yazdiklarim. Tabiki ev sahibine davet sahibine bu sekilde soylemem.kuzen çocuğunun doğum günü ne alaka yahu? her sene kutlanması bile saçma ki sizin görev gibi katılmanız daha saçma. vaktiniz olsa da gitmek istemeyebilirsiniz yani buna alınma hakları yok.
abla ve baba kısmını bilemedim. çoktandır görmedilerse belki özlemişlerdir. ama diyeceğinizi demişsiniz. artık onların anlayış göstermesi lazım. evinize gidin dinlenin.
Gecen hafta iki gun birlikteydik.kuzen çocuğunun doğum günü ne alaka yahu? her sene kutlanması bile saçma ki sizin görev gibi katılmanız daha saçma. vaktiniz olsa da gitmek istemeyebilirsiniz yani buna alınma hakları yok.
abla ve baba kısmını bilemedim. çoktandır görmedilerse belki özlemişlerdir. ama diyeceğinizi demişsiniz. artık onların anlayış göstermesi lazım. evinize gidin dinlenin.
Gecen hafta iki gun birlikteydik.
Ya gercekten boyle konusunca uzuluyorum ama anlayamiyorum. Ben atanmadan once ayni sehirdeydik. Haftada bir yada iki haftada bir gorusurduk. Simdi atandim. Esimle gorusemiyoruz. Ailem icin degisen birsey olmadi ama sanki onlari birakip gitmisim gibi davraniyorlar. Kimseyi kirmak istemiyorum ama neden halden anlamayip uzerime geliyorlar anlamiyorum. Bir de babam surekli beni ariyor. Hergun iki uc hatta dort kere. Zamanli zamansiz. Oykesine. Ben nankorluk etmek istemiyorum ama cok bunaldim. Ben aramiyorum. Babam ariyor hergun. Cumartesi aramayinca ben aramadim diye tavir yapiyor ama normalde arayan ben degilim ki zaten. Offf gercekten bunaldim surekli benden bir beklentileri olmasindan.Haftasonu mesaim var diyin
Kuzen isini bertaraf ettim diyelim ama babamin planlarindan kurtulamiyorum. Her hafta her hafta. Ve uzun uzum oturalim istiyor. Birtek cumartesim var evimde ama ya kendisine davet ediyor ya bize gelip saatlerce oturuyor.Bahane mi yok ayol?
Kuafor randevum var
Misafirim var
Onceden verilmis sozum var
Vs vs
Ona da uydurun cesit cesitKuzen isini bertaraf ettim diyelim ama babamin planlarindan kurtulamiyorum. Her hafta her hafta. Ve uzun uzum oturalim istiyor. Birtek cumartesim var evimde ama ya kendisine davet ediyor ya bize gelip saatlerce oturuyor.
Hatta gecen hafta esimden once donmustum eve. Babama gittim. Oturduk yemek sohbet. Sonra kuzenime goturdu. Birkac saatte orda oturduk. Gece yarisi oldu. Bizde kal diye israr etti. Baba gidip uyuyum islerim var dedim. Tavir yapip eve birakti. Ertesi gun de bize geldi saatlerce oturduk. Konusacak birsey kalmiyor oturup tv izliyoruz.Bahane mi yok ayol?
Kuafor randevum var
Misafirim var
Onceden verilmis sozum var
Vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?