P poyi Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 52 0 36 İzmir 4 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi poyi #1 kızlar haftasonu erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanışmaya geliyorlar. Uzun yoldan gelecekler muhtemelen öğlen evde olurlar. Hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği için önerilerinize çok ihtiyacım varr Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2013
kızlar haftasonu erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanışmaya geliyorlar. Uzun yoldan gelecekler muhtemelen öğlen evde olurlar. Hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği için önerilerinize çok ihtiyacım varr
sakardeniz işten çıkan ev hanımı Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 3.554 22 358 Afyon 6 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi poyi #2 öğle( ben misafirlerime bunları yapacağım.) domates çorbası z.yağlı sarma fırında patates tavuk taze fasulye çoban salata yoğurt kuplarda sütlü irmik tatlısı akşambaşka misafirlere) belki çorba yapmam makarna salatası yumurtalı çiğ köfte salata yoğurtlu kırmızı biber sote afyon kebap: kebaplık pide üzerine et suyu ve kavurma eklenerek yapılır patlıcan böreği(sebze yemeği) http://www.kadinlarkulubu.com/sebze-yemekleri/355475-patlican-boregi-resimli.html#post19985462 fırında telkadayıf yapıcam. bir gün önceden tatlıları ve zeytinteğlı yemekleri yapmayı planlıyorum. belki yardımcı olur bunlar. kolay gelsin. Son düzenleme: 6 Temmuz 2011
öğle( ben misafirlerime bunları yapacağım.) domates çorbası z.yağlı sarma fırında patates tavuk taze fasulye çoban salata yoğurt kuplarda sütlü irmik tatlısı akşambaşka misafirlere) belki çorba yapmam makarna salatası yumurtalı çiğ köfte salata yoğurtlu kırmızı biber sote afyon kebap: kebaplık pide üzerine et suyu ve kavurma eklenerek yapılır patlıcan böreği(sebze yemeği) http://www.kadinlarkulubu.com/sebze-yemekleri/355475-patlican-boregi-resimli.html#post19985462 fırında telkadayıf yapıcam. bir gün önceden tatlıları ve zeytinteğlı yemekleri yapmayı planlıyorum. belki yardımcı olur bunlar. kolay gelsin.
P poyi Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 52 0 36 İzmir 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi poyi #3 menün nefis görünüyor cnm çok teşekkür ederim. evet fikirler oluşmaya başladı bakalım benim de netleşince yazarım :)
menün nefis görünüyor cnm çok teşekkür ederim. evet fikirler oluşmaya başladı bakalım benim de netleşince yazarım :)
E eylemsii Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 333 0 46 Ankara 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi poyi #4 aman pilavı unutma tatlım
P poyi Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 52 0 36 İzmir 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi poyi #5 eylemsii .!.: aman pilavı unutma tatlım Genişletmek için tıkla... unutmam şekerim