• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonu kacamagi

Ben şu Kartepeyi çok merak ediyorum,3 gün tatil olunca bakmıştık rezervasyon yapalım mı diye. Gülmeyin ama ben karlı sanıyordum orayı, kar hak getire :KK53:

agva da bir kaç yer buldum ama fiyat inanılmaz pahalı :) yazın o parayla 1 hafta tatıl yaparız
Hahah canım. Bak gizemli nehir e gitmiştim harikaydi. Ama erken rezervasyon yaptırmıştık o zmanlar geçen sene yani. Düşünebilirsiniz orayi

Ben şu Kartepeyi çok merak ediyorum,3 gün tatil olunca bakmıştık rezervasyon yapalım mı diye. Gülmeyin ama ben karlı sanıyordum orayı, kar hak getire :KK53:
Hahah canım ya :) daha erken demek 2 ay sonra güzel olur sanırsam

Bak biraz uzak kabul ama uygun fiyata haftasonu turu olarak Kapadokya var.. Beraber şarap için, imkan varsa mevsim uygunsa balon turu deneyin, güzel bir konaklama, kızılırmak kenarında çay..
Veya 2 gün bol masajlı, 2 kişilik hamamlı spa tatili yapın. Yalova termal otelde 2 gecelik rezervasyon yeterli.
Balayı çifti veya yıldönümü diye not da düşün, hop romantik bir oda. :)

Hahah canım. Bak gizemli nehir e gitmiştim harikaydi. Ama erken rezervasyon yaptırmıştık o zmanlar geçen sene yani. Düşünebilirsiniz orayi
gizemli nehir bakayım bende bi ...bekardan baya gidiyordum mavi boncuk vardı nehirin kıyısında tahtadan evler filan cok guzeldi

z, post: 44350974, member: 386356"]Ben şu Kartepeyi çok merak ediyorum,3 gün tatil olunca bakmıştık rezervasyon yapalım mı diye. Gülmeyin ama ben karlı sanıyordum orayı, kar hak getire :KK53:[/QUOTE]

Gecen pazar ordaydim 20 cm kar vardi :)

Su Kapadokya ya bi gidemedim zaten. Bana kalsa uçarak giderim hemen de eşim yakın olsun diyor gıcık :)

gizemli nehir bakayım bende bi ...bekardan baya gidiyordum mavi boncuk vardı nehirin kıyısında tahtadan evler filan cok guzeldi
Aynen cnm ahşap evler. Nehir kenarı hatta araba içeri sokamiyorsun nehirden teleferik mi desem aklıma gelmedi ismi şimdi otele öyle geciyorsun sessiz sakin çok hostu

Önerilerim kerpe sapanca kartepe abant seç beğen :) 1000 tl bütçe 2 gün uygum otel için yeterli

Merhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.

abant çok hoş biz orda güzel bir pansiyonda kalmıştık ama çok soğuktu yani istanbuldan 7-8 derece düşük hesapla..orayı tavsiye ederim. peki siz ağvada nereyi tavsiye edersiniz bana:) otel konsepti mi yoksa gidip gezilip dönülcek yerler var mı

Back
X