- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Bende abant istiyorum da eşim kar yağar yolda kalırız dedi hahaha olur mu ki öyle bişey :)Abant ı bir düşünün arastırın
güzel yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende abant istiyorum da eşim kar yağar yolda kalırız dedi hahaha olur mu ki öyle bişey :)Abant ı bir düşünün arastırın
güzel yer
Hahah canım. Bak gizemli nehir e gitmiştim harikaydi. Ama erken rezervasyon yaptırmıştık o zmanlar geçen sene yani. Düşünebilirsiniz orayiagva da bir kaç yer buldum ama fiyat inanılmaz pahalı :) yazın o parayla 1 hafta tatıl yaparız
Bende abant istiyorum da eşim kar yağar yolda kalırız dedi hahaha olur mu ki öyle bişey :)
Hahah canım ya :) daha erken demek 2 ay sonra güzel olur sanırsamBen şu Kartepeyi çok merak ediyorum,3 gün tatil olunca bakmıştık rezervasyon yapalım mı diye. Gülmeyin ama ben karlı sanıyordum orayı, kar hak getire![]()
Evet bende izledim tv den harikaydi. Ondan sonra zaten bu işe karar verdimDüzce Yedi göller parkı Paramperça dizisinde izlemiştim Hoşuma gitmişti.
gizemli nehir bakayım bende bi ...bekardan baya gidiyordum mavi boncuk vardı nehirin kıyısında tahtadan evler filan cok guzeldiHahah canım. Bak gizemli nehir e gitmiştim harikaydi. Ama erken rezervasyon yaptırmıştık o zmanlar geçen sene yani. Düşünebilirsiniz orayi
Aynen cnm ahşap evler. Nehir kenarı hatta araba içeri sokamiyorsun nehirden teleferik mi desem aklıma gelmedi ismi şimdi otele öyle geciyorsun sessiz sakin çok hostugizemli nehir bakayım bende bi ...bekardan baya gidiyordum mavi boncuk vardı nehirin kıyısında tahtadan evler filan cok guzeldi
Kerpe neredeydi canımÖnerilerim kerpe sapanca kartepe abant seç beğen :) 1000 tl bütçe 2 gün uygum otel için yeterli
Kerpe neredeydi canım
Tamamdır canım çok teşekkürlerIzmite ista yakin küçük sahil köyü Karadeniz kiyisinda doğası güzel netten bakarsin
Merhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.