Bungolav evlerini tavsiye ederm şubatta karrdan adam yaparsınız çok güzel doğa köşkü var tavsıye edermNerde kaldın cnm Otel tavsiye edebilir misin abant ta :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bungolav evlerini tavsiye ederm şubatta karrdan adam yaparsınız çok güzel doğa köşkü var tavsıye edermNerde kaldın cnm Otel tavsiye edebilir misin abant ta :)
Aynen bnde öyle istiyorum cnm yaa bakalım çok teşekkürler baya fikir edindim böylece sizdenHamilesin sanırım o yüzden yakın bir yerler seçmen gerek nereler yakın sana oraları tercih et. birde ben olsaydım böyle sıcacık şömine başında geçireceğimiz bir dağ evi isterdim ^^
AGVA cnmGizemli nehir Nerede?
Haha canım kumbara yaptım birikim böyle bi işe yarasın :)Ohooo 1000 tl ye beş yıldızlı tatil yapılır. Sapanca da iki tane wellness otel var. Masaj, spa vs çok güzel olur.
Harika canım ama kardan korkuyorum. 4 aylık hamileyimBursa Uludağ tarafı nasıl![]()
Yalovada cok super bir otel var sana ozelden atabilirim isminiHaha canimm inşallah gönlüme göre bi yer bulabiliriz
Teşekkür ederim canimmYalovada cok super bir otel var sana ozelden atabilirim ismini
Pahali ama super
Tam kacamaklik![]()
Bence bizim prenses adalarından birinde kalabilirsiniz iki gün. Amaç baş başa kalmaksa hem sakin, yürüyüşe uygun hem uzak değil. Geceleri de başka güzel oluyor. Gerçi havalar soğuk yapacak çok şey bulamayabilirsinizMerhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.
Bir ara fenomendi hani Uludağ misali ama hiçbir şey olmayınca eski popülerliği kalmadı bence. :)Reklamını iyi yapıyorlar o zaman. Herkeste bir kartepe,kartepe :) Yeri yakın olunca ben de merak ettim
Bak biraz uzak kabul ama uygun fiyata haftasonu turu olarak Kapadokya var.. Beraber şarap için, imkan varsa mevsim uygunsa balon turu deneyin, güzel bir konaklama, kızılırmak kenarında çay..
Veya 2 gün bol masajlı, 2 kişilik hamamlı spa tatili yapın. Yalova termal otelde 2 gecelik rezervasyon yeterli.
Balayı çifti veya yıldönümü diye not da düşün, hop romantik bir oda. :)
Amaan onu ilk mesaja yazmamış ki. :) Kapadokya'yı unutalım o zaman.Hamile arkadaş![]()
Amaan onu ilk mesaja yazmamış ki. :) Kapadokya'yı unutalım o zaman.![]()
Haha kızlar ya :)) Süpersiniz valla :) çok teşekkür ederim. Henüz öyle göbeği çok çıkmadı ama ona göre bi yer seçmeye çalışıyorum. O yüzden yakın olsun istiyorum yolculuk yorar diye. İlk mesajda yazmayı unutmuşum :))Hamile arkadaş![]()
Haha kızlar ya :)) Süpersiniz valla :) çok teşekkür ederim. Henüz öyle göbeği çok çıkmadı ama ona göre bi yer seçmeye çalışıyorum. O yüzden yakın olsun istiyorum yolculuk yorar diye. İlk mesajda yazmayı unutmuşum :))
Anladım cnm :)Yanlış anlama göbüşten dolayı değil şarap çarpar o bakıma![]()
Rica ederim canimTeşekkür ederim canimm
bildiğim kadarıyla yedigöllerde konaklama için yer yok. dizide kaldıkları yer abanttaki oteldi,ama evlilik teklifi yapılan yer yedigöllerdi.Ay
Evet bende izledim tv den harikaydi. Ondan sonra zaten bu işe karar verdim