• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonu kacamagi

Hamilesin sanırım o yüzden yakın bir yerler seçmen gerek nereler yakın sana oraları tercih et. birde ben olsaydım böyle sıcacık şömine başında geçireceğimiz bir dağ evi isterdim ^^
Aynen bnde öyle istiyorum cnm yaa bakalım çok teşekkürler baya fikir edindim böylece sizden

Merhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.
Bence bizim prenses adalarından birinde kalabilirsiniz iki gün. Amaç baş başa kalmaksa hem sakin, yürüyüşe uygun hem uzak değil. Geceleri de başka güzel oluyor. Gerçi havalar soğuk yapacak çok şey bulamayabilirsiniz

Ulupelit te casa lavanda die bi butik otel var gidin derim ortamı romantik yemyeşil sakin bir yer internet siteside mevcut ordan fotolara ve odalara bakabilirsiniz . Fiyat alabilirsiniz. Çocuk ve bebek kabul etmiyorlar ayrıca

Bak biraz uzak kabul ama uygun fiyata haftasonu turu olarak Kapadokya var.. Beraber şarap için, imkan varsa mevsim uygunsa balon turu deneyin, güzel bir konaklama, kızılırmak kenarında çay..
Veya 2 gün bol masajlı, 2 kişilik hamamlı spa tatili yapın. Yalova termal otelde 2 gecelik rezervasyon yeterli.
Balayı çifti veya yıldönümü diye not da düşün, hop romantik bir oda. :)

Hamile arkadaş:KK70:

Amaan onu ilk mesaja yazmamış ki. :) Kapadokya'yı unutalım o zaman. :KK70:
Haha kızlar ya :)) Süpersiniz valla :) çok teşekkür ederim. Henüz öyle göbeği çok çıkmadı ama ona göre bi yer seçmeye çalışıyorum. O yüzden yakın olsun istiyorum yolculuk yorar diye. İlk mesajda yazmayı unutmuşum :))

Haha kızlar ya :)) Süpersiniz valla :) çok teşekkür ederim. Henüz öyle göbeği çok çıkmadı ama ona göre bi yer seçmeye çalışıyorum. O yüzden yakın olsun istiyorum yolculuk yorar diye. İlk mesajda yazmayı unutmuşum :))

Yanlış anlama göbüşten dolayı değil şarap çarpar o bakıma:KK70:

Yalova gökçedereye veya maşukiyeye gidebilirsiniz biz eşimle genelde gökçedereye gidiyoruz öneririm orada çok güzel bi otel var

Yedigöllerde kamp alanı var onun dışında çok küçük bir tesis var bungalovlardan oluşan ama Yedigöller hamile birisi için risk.
Telefon kesinlikle çekmez. Yolu çok zor. Hatta kendi aracınızla gidecekseniz altı yüksek bir araba ise tercih edin. Değilse arabanızın zarar görmesi kaçınılmaz.
Muhteşem bir doğası manzarası var. Yolu da manzara olarak çok güzel ama resmen bir macera.

Back
X