Bebek İkinci El Haftasonuna kadar güncellenmiş ürünlerde %25 indirim var. 27 ve 28. sayfaya buyrun...

Sen de haklısın canım
Ben 1.5 -2 yaş arası bakıyorum varsa kaldıysa eklersen çok sevinirim

Arkadaşım,
Ürünlerinizi kendi hesabınızdan açtığınız yeni bir sayfada satışa sunmalısınız. Başka bir üyenin sayfası üzerinden satış hem çok dikkat çekmez, hem de benim açımdan sıkıntıya sebep olabilir...

Sen de haklısın canım
Ben 1.5 -2 yaş arası bakıyorum varsa kaldıysa eklersen çok sevinirim

Şu an şehir dışındayım ve iletişim sorunu yaşıyorum. Deminden beri uğraşıyorum ama resim yükleyemedim. Haftasonu eve dönüyorum. İlgilendiğiniz yaş grubu ile ilgili hem yazlık hem kışlık eklemeler yapacağım. Beklerim derseniz önümüzdeki hafta görüşelim ne dersiniz?

1 veya 2 yaş için kullanılmamış ürünler hangileri ve fiyatları nedir birde küp oyuncak satılmadıysa almak istiyorum tşk ederim

Küp satıldı. Demin diğer arkadaşa da yazdım;Şehir dışındayım ve resim yüklemede sorun yaşıyorum. Aradığınız yaş grubunda eklemeler de yapacağım. Beklerseniz pazartesiden itibaren görüşelim

Tmm cnm acelem yok benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam ürünlerin kullanım durumu nasıldr sıfır olan varmıdır

Evet son eklediklerim çoğunlukla yenidir, diğerleri de iyi durumda. Zaten benim ürünlerim temizdir, kusuru olanı da açıkca belirtiyorum; ya çok uyguna bırakıyorum ya da ücretsiz gönderiyorum. Yoğunluktan fırsat bulabilirsem bir sürü ekleme yapacağım; ekleyeceklerim giyilmiş fakat iyi durumda ,çoğu markalı kıyafetler...

Son düzenleme:
merhaba, convers ayakkabıya talibim, hiç kullanılmadı değil mi? bir de son fiyat kaç olur?

özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum, ben de Ankara'dayım. eğer kabul ederseniz elden 25 tlye alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…