Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

belki aşağıdaki ziyaretçilerden birisi odur bizi izliyodur :27:

şuan 17 yaşıma döndüm ve yaptığım en büyük çılgınlık habersiz okul kırıp luneparka gitmekti..erkek arkadaşımla kalmayı bırak el ele tutuşurken yüzüm kızarırdı..
yakında bankların üstünde işlerini gören insanlar görürsem hiç şaşırmam..:41::41::41::41:
o kadar rahat bi millet olduk kiii:20::20::20:
türkler geri kafalı dediler dediler ahada canım burda herşey..ilerleyen kafa gencecik kıs tatillerde

kardeşim senle aynı yaşta ve hayal bile kurmuyorum bu konuyla ilgili :47::47::47:
bu kişi okusun okumasın gidişat malesef ki bu kıslar..Allahım kardeşlerimisi kıslarımısı bu halde göstermesin bize..

Son düzenleme:
Eşi ve eşinin ailesi bölümünde bi topic var "hergün yeni bir kaynana"..bu da ona "benzedi hergün yeni bir ergenus":27: daha neler duyacağız bakalım..

şuan 17 yaşıma döndüm ve yaptığım en büyük çılgınlık habersiz okul kırıp luneparka gitmekti..erkek arkadaşımla kalmayı bırak el ele tutuşurken yüzüm kızarırdı..
yakında bankların üstünde işlerini gören insanlar görürsem hiç şaşırmam..:41::41::41::41:
o kadar rahat bi millet olduk kiii:20::20::20:
türkler geri kafalı dediler dediler ahada canım burda herşey..ilerleyen kafa gencecik kıs tatillerde

kardeşim senle aynı yaşta ve hayal bile kurmuyorum bu konuyla ilgili :47::47::47:

bende döndüm17 yaşıma böyle şeyler aklımda bile yoktu ya ne cesaret nasıl güveniyor bu yaşta bir erkeğe allah akıl versin. kounuyu açmış ama hiç cevap vermemiş çok arkadaşın dediği gibi kekliyor galiba bizi :63::63:

bu ara bu konular bilinçli açılıyor ve hemen çıkılıyor.eminimki takip eden ziyaretçilerden biridir.zaten ne tepki alacağını biliyor.ortalık karıştırmaktan başka bir maksatı da yoktur:50:

ateşle barut yan yana durmaz arkadaşım kerndini kimseye kullandırtma ..

yok yoook yorum yapmıcam sonra gerikafalı,medeniyetsiz oluorum....
habirde kesin ban yerim..susayım en iisiii..
:90:

Önceki konularını bılmıyorum.
ama yorumlara baklılırsa sacmalık ediyosun.
Eger önceki konularından dolayı elestiri almasan yorumum farklı olucaktı ama
sanırım kendını harcıyosun...

Turkiye avrupayi gecmis... Turkiye genclerin elindeyse vay halimize. 17 yas kucuk bir yas degil. Allah herkese akilles fikir versin. Rabbim sen bize hayirli evatlar nasip eyle.

hata yapıyorsun..bak genelde erkeklerin en çok isteyecekleri şey zaten başbaşa olmaktır..kalıncada gelin görümce gibi olmucanız herhalde..yani bence gitme..henüz 17demişin zaten olduda ayrıldınız ki olmasın ama ilerde öyle bi pişman olursunki bugünler için kendine çok kızarsın..helede başkasıyla olunca kendin üzülürsün..
bazılarıda deniyor yalnız..gel die ısrar ediyor falan kaçarsan el üstünde tutuyorlar..diğerleri kolay geliyor..bir arkadaşımdan duymuştum.
kaçarsanda demişim kocaya kaçma deil:)

Son düzenleme:
17 yaşındakilerden biri çıkar kontrol hapı sorar. onun yerine ne kullansam der.prezarvtften bahseder.... biri çıkar evinde kalcam 1 hafta der.. biri çıkar henüz 17 yaşında kendinden yaşca biriyle evlilik dışı ilişkiye girdiğini söler .... nasıl döneme girmişiz . hep bu modernleşme batılılara özentileşmeden geliyor .... . öğretmene bak . bu öğretmenin anası bacısı yokmu.. Allah bölelerini ıslah etsin.. çocuğumuz kardeşimiz öğretmenlerinin yanına yaklaştığında öğetmenleri onlarının başlarını okşadıklarında bile korkalım ozaman artık... tabi sözüm anlamsn herkez öledir demiyorum.. ama böleleri yüzünden korkucan artık ne yazıkki... zaman babana değil kendine güvenmicen devri olmuşken herifler kafa keserken gidip 1 hafta sevgillinin evinde kalman büyük cesaret..... :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
yarın öbürgün gel buraya çok şehvetli geçti ilaç kullanmayı unuttum hamileyim nasıl aldırabilirim. nasıl düşüreblirim .bu zavallı günahı olmayan bebekten nasıl kurtulabilirm de. çünkü oseni zaten kabul etmicek.... 17 yaaaa 17 ne olur kızlar kusuruma bakmayın delirdim resmen... çevre çok önemli aile alt yapısı çok önemli.. Allahm nasip ederde çocuk verirse nasıl yetiştircem ..korkmaya başladım.. :50::50:böle bi devirde... özürdilerim herkezden konuşma tarzım için.. ama çocuklarımızın kardeşlerimizin geleceği beni ürkütüyor.:59::59:

Son düzenleme:
daha yaşın çok küçük
sevgılınle 1 hafta aynı evde geçireceğini söylüyorsun
ateşle barut yan yana durur mu?
Nasıl bır aile yapınız var anlamadım gıttı

ya kızlar cevap bile vermeyinnn şu konuya kekliyor resmenn :47: profile bakın saçma saçma konular açmışşş zaten

aynen öyle... yok öğretmenle ilişkisi varmışda yok 1 hafta kalıcakmışda hepsi saçma sapan uydurmalar bence ilgi çekmeye çalışmaktan başka bişey değil.

valla ne diyecegimi bilemedim bu ne ya!!!! dalga filan mi geciliyor ben 17 yasindayken 1 gunlugune bile karsi aapartmandaki arkadasimda kalamazdim ki karsi apartman yani 2-3 sokak degil... kizla erkek ayni evde durursa ve sevgiliyse hersey olur. ya ne diyim ki sastimm :S

Back
X