• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

büyük konusmak istemiyorum ama nedir bu sevgilide kalma merakı ya biz dışarı cıkmaya ımkan bulamazdık cogu zaman millet sevgilsiinde kalmanın hayalını kuruyo ve daha 17 yasında allahım zamane nereye gidiyo

konu sahibi nereye gitti aceb?
Surekli boyle "tuaf"mi desem nasil adlandirsam bilmiyorum ama bu tur konular aciliyor, yorum ustune yorum ediniyor ve konu sahibi ortada yok. Belki daha sonra bakacaktir ama biraz supheli geldi bana. Hem ne saçma bir soru, nasil davranmam gerek??? her zaman gitmis madem o zmn nasil olduysa simdide oyle olsun. Ama bu yasta kalkipta ogretmen birde OGRETMENin evinde kalacaksa yuhhhh nerye gidiyoruz ya, bu ne rahatlik

16 yaşındaki kardeşiminin facesinde okudugum mesajlardan sonra buna şaşırmamam lazım !!
ben 17 yaşımı bırak üniversitedeyken ki ailemden uzak bir şehirde okudum ders çalışmak için arkadaşlarımda kalmak isterdim ailemin haberi olur diye kalamazdım !! ailene ne dedin merak ettiğim sadece bu zira sende daha önce kalmışsın o zaman nasıl davrandıysan şimdide öyle davranmayı bilirsin !!

(kardeşimin facesinde okudugum mesaja gelince sınıfından bir kız sevgilisiyle nasıl ilişkiye girdiğini diğer kız arkadaşına mesaj olarak gönderirken mesaj kardeşime geliyor ve oda abla bak neler yapıyorlar diye bana okutuyor lise 1 öğrencisi bunlar :20::20:)

ilginç ..
vallahi arkadaşım, 18 yaşındayım bende. Ama aklım senin gibi uçuk değil..
Ne demekmiş sevgilinin evinde kalıcaksın?
Annen baban ne diyorlar bu duruma?
Okulun yok mu?
Ha sayi sevgilin kaç yaşında?
Nasıl bu kadar rahatsın?
Madem bu rahatlık var, bilmiyor musun napıcağını? cidden güldüm doğrusu..
Annen babana yalan söyleme bari.. Neler okuyoruz neler.
Çok mu güvenilir bu sevgilin? Allah korusun ya bir şey yapmaya kalksa? yani okuyoruz sonuçta..
Ay sinirlendim..
Takip etmicem bu konuyu kolay gele sana..

:46:................

16 yaşındaki kardeşiminin facesinde okudugum mesajlardan sonra buna şaşırmamam lazım !!
ben 17 yaşımı bırak üniversitedeyken ki ailemden uzak bir şehirde okudum ders çalışmak için arkadaşlarımda kalmak isterdim ailemin haberi olur diye kalamazdım !! ailene ne dedin merak ettiğim sadece bu zira sende daha önce kalmışsın o zaman nasıl davrandıysan şimdide öyle davranmayı bilirsin !!

(kardeşimin facesinde okudugum mesaja gelince sınıfından bir kız sevgilisiyle nasıl ilişkiye girdiğini diğer kız arkadaşına mesaj olarak gönderirken mesaj kardeşime geliyor ve oda abla bak neler yapıyorlar diye bana okutuyor lise 1 öğrencisi bunlar :20::20:)

:53::53: hey Allahim sen bizleri genclerimizi koru..

konu başlıgını görünce çok farklı bi yorum yapıcaktım ( ne güzel vakit geçirebiliceksinz birlikte diye )
ama bu konuyu senin açtıgını görünce şok oldum !
ben sana hala inaanamıyorum adam sana bu ilişkinin sonu yok diyo sen hala onlasn ve kalmaktan bahsediyosun...
bende erkek arkadaşımla kaldım ama sınırımız belli hiçbizaman nası davransam diye dşünmedim..
17yaşındasın ve hala nası davransam diyosn aklında soru işareti varki soruyosun ..
alllah sonunu hayretsin bunca insan sana ondan ayrıl dedi adam seni istemiyo hala ne derdindesin sen..
PES !

arkadaşlar sevgilimde daha önce de defalarca kaldım ama sadece bir gün. bu ilk defa bu kadar uzun kalacağım. yardımcı olur musunuz nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. çok rahat bir insanımdır ama onun yanında kasıyorum kendimi.... :18:

İlerde kendi kızına anlatacak anıların olmasını istiyorsan, daha masum maceralara girişmelisin tatlım.
Tehlikeli sularda dolaşırsan, dibi boylaman kaçınılmazdır. :20:

:53::53: valla ilk konuyu okuyunca aklıma annen baban nasıl izin verdi buna demek geldi :53:tabiki bilmiyorlardır sevgilinde kalacagını:27: ama 1 hfta bıyerde kalmak bile her ailenin izn verecegı bir sey degil :45:ben 2 gunlugne bıle bıryerde kalmaya izin koparamıyorum 17 yasındasın boyundan buyuk işlere giriyorsun dikkatlı ol :45:

kk daki bazı hanımlar diyo ya yapıcı elestırı yapın diye buyrun gelde böyle durumda yapıcı elestrı yap

cidden haklisin normalde hic kimseyle ikili polemige girmem,sanal dünya kimseyle hir gür olmayim derim
ama bu konu beni deli ediyor..bir tane söyle dogru düzgün birsey acmiyor ben hasta oluyorum..
insan bazi seyleri duyup birsey yapamiyor ya o konuda cok üzülüyorum..insan kendini kullandirtirmi
dün ögretmeniydi ayni okuldalardi bugün farkli sehirdeler hasta midir nedir konu sahibi,
durduk yere sinirlerimi hoplatiyor böyle bilmis bilmis konusuyor 17 yasinda sanki bana felegin cemberinden gecmis b ilmis sey bu kiz bugün beni hasta edecek..resmen duramiyorum yerimde
bu nasil rahatliktir..bir sikayet edebilsem o ögretmeni bir rahtlayacam bir rahatlaycam ama olmuyor

bence konu kapanmalı.

canim ya konu kapansa ne olacak..belki ailesi serbest,belki ailesi gercekten anne-baba gibi degil
ama sorun daha kötü ögrencisini duygusal yönden kullanan bir ögretmen..
bu adama cocuklar emenat ediliyor..demek ki ortaögretim ögretmeni olsa ordaki ögrencilerede böyle bakacak cünkü o yaslarda ögremetne asik olmayi cok had safhada

belki bana kızacaksınız ama;

konu sahibi konuyu açıp gitmiş
bizler de yorum yapıyoruz haliyle
o onun yorumunu eleştirecek,diğeri başkasının yorumunu
böylelikle konu karışıp gidecek,birkaç kişi banlanacak bu gidişle de konu kapanacak
neyse böyle işte

cidden haklisin normalde hic kimseyle ikili polemige girmem,sanal dünya kimseyle hir gür olmayim derim
ama bu konu beni deli ediyor..bir tane söyle dogru düzgün birsey acmiyor ben hasta oluyorum..
insan bazi seyleri duyup birsey yapamiyor ya o konuda cok üzülüyorum..insan kendini kullandirtirmi
dün ögretmeniydi ayni okuldalardi bugün farkli sehirdeler hasta midir nedir konu sahibi,
durduk yere sinirlerimi hoplatiyor böyle bilmis bilmis konusuyor 17 yasinda sanki bana felegin cemberinden gecmis b ilmis sey bu kiz bugün beni hasta edecek..resmen duramiyorum yerimde
bu nasil rahatliktir..bir sikayet edebilsem o ögretmeni bir rahtlayacam bir rahatlaycam ama olmuyor

evet diğer konularıda garip belkıde 17 yasında degıldır belkıde böyle bişiy yoktur fake bile olabılr yanı bu forumda hersey olmaya basladı artık

canim ya konu kapansa ne olacak..belki ailesi serbest,belki ailesi gercekten anne-baba gibi degil
ama sorun daha kötü ögrencisini duygusal yönden kullanan bir ögretmen..
bu adama cocuklar emenat ediliyor..demek ki ortaögretim ögretmeni olsa ordaki ögrencilerede böyle bakacak cünkü o yaslarda ögremetne asik olmayi cok had safhada

bence arkadaş bizi kekliyor..
ailesini herşeyi geçtim nasıl bir rahatlıktır bu ya?

konuyu 26 kişi okuyor, hatunun sesi çıkmamış.Allah kardeşlerimizi, evlatlarımızı korusun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.. Birşeleri bu kadar çabuk tüketirsen, sağlıklı yaşamak için neyin kalıyor geriye.

Arkadaş açtı konuyu kaçtı gitti.
Eğer konu gerçekse, yazık diyorum.
Allaha şükür ki böyle bir genç değilim.
Allah gençlerimizi korusun.
İşe bak ya..

Back
X