• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

HAVUCUM :69:
canm 30 yaşında birinin 17 yaşındaki birini sevmesini anlayamıyorm demişsinde adam sevmiyoki :9:
kızda bunu biliyo :20: diğer açtıgı konularda dogru düzgün yorum yaptm hiç karşı çıkmadm burdada namus dersi verenlere sinir olurdum fakat bu kız cidden hakediyo onu sevmeyen bi adam için hayatını mahfedicek

hmmm :68: ben bu kadar ayrintisini bilmiyordum. uzuldum simdi

Şuanda şok oldum böyle başlamak istemezdim am gerçekten şok oldummm :52::52:

Bende 18 yaşındayım...
Sevgilimde oldu ama ben daha sevgilimin yanında 5 saat kalamadım ,
Onu bırak ben daha lise arkadaşlarımla okul dışında buluşmadım bile , oturduğum yere okulum uzakta...
Sen nasıl böyle rahatsın anlıyamadım ?
1 gün değil 3 gün değil 1 hafta diyorsun inanamadım ya... Benim sana burda bu kadar insan varken nasihatte bulunmam doğru değil belki ama yaptığın bence çok çok yanlış...
Bu hatadan mümkün olduğunca kurtulmaya çalış...
Nacizane fikrim...

sevgilinden döndüğünde -sevgilimden hamile kaldım. ben ne yapıcam şimdi kızlar bana akıl verin- diye bir konu açmazsın umarım.

çünkü o zaman sana verilcek akıl yok bizde. tek söyliyeceğimiz şey kendin ettin kendin buldun olur...

hadi senin aklın avare yaş 17 de. ailenin aklı hiçmi yok nasıl bir rahatlıktır bu ya. yoksa ileri görüşlülükmü demeliydim? malum ne kadar serbest bırakırsak kızlarımızı o kadar moderniz ya ileri görüşlüyüz ya memleketimizin batı özentililiği(sanki çok özenilcek durumdaşmışlar gibi) bizi bu hale getiriyor.

senin ailen modernse ileri görüşlüyse,ileri görüşlülük modernlik buysa, ben baya gerideyim arkadaş valla çokta memnunum.

Kız ortalıkta yok. Konusu kapansın bence.Bu ne ya böyle?

konu sahibi yok ortada bence gitti şu an sevgilisinin yanında. gelince okuyacaktır yorumlarımızı. ilk değilmiş zaten daha öncede gitmiş tecrübeli yanii:58::58::58: ama inş gitmemiştir diyorum:19:

Konunun ciddi olduğuna inanmıyorum.Gerçekten böyle bir durum olsa ve gerçekten burada ki yorumlara önem verilse iki eli kanda olsa bakardı diye düşünüyorum.

Veya ciddiyse bile önceden sevgilisinin evinde kalmış biri bizlerden daha iyi biliyordur ne yapacağını.Hepimizin 17 yaşında bu tarz tecrübeleri olmamıştır sanırım. :27:

Seninle yaşıtız.

Ama sana birşey diyim mi?
Ben gururlu bir kız olsam.

1. si kendimden 10 yaş büyük biriyle beraber olmam.
Abin yaşında be!
Aşkmış, sevgiymiş.
Tamam seviyor olabilirsin eyvallah ama 1 hafta ne demek ya?
Sen o evde 1 hafta kaldıktan sonra ordan kız olarak çıkıcagını mı sanıyorsun?
Seni kullanıp atıcak bir köseye.
Adam olan, gercekten seven sana sahip cıkardı kızım.

2.si birazı bile gectim azıcık gururum olsa 1 hafta o evde kalmam.
Ne işin var senin o herifin evinde?
Ne için gidiyorsun?
Sen onun dizlerine yatıcaksın oda sana ninni okuyup pış pışmı yapıcak? :)
Hadi güzelim hadi..
Seni yakında görücem ben.
Bu sevdanın zaten başı yokmuş ki sonu olsun..!

ne nasıl nasıl yani ya.. bunu nekd kolay dile getirmişsin... bide yardım etmemizi rica etmisşin.. aklını başına al.. pişman olcagın şeyler yapma.. namus sadece 2 bacak arasında değil unutma...
miden bunu kaldırcaksa git kal sevgilinde..

ALLAH seni kötülüklerden bütün genç kızları korusun.. bizim en büyük misafımız kızlıgımız.. bunuda mahvedemeyiz..

çok üzülüyorum iki gün sonra da bize jinekolog sormaya başlar bu günlerin sonuçlarını kapatmak için .valla ben sevgilisi bile olsa bir hafta beraber kalacak adamdan ii niyet beklemem kimse kızmasın bu sözüme

Bence fake bu konu ya hangi aile kızının 1 hafta sevgilisiyle kalmasına izin verir dikkat çekmek için açıldığını düşünüyorum

Bir kere muhakkak saten bir geceliğin olsun Victoria Secret tarzı. Sonra gitmeden önce bakım filan yaptır güzellik merkezine git. Parfümde önemli bana göre kaliteli bir koku al seni seksi, cazibeli gösterecek. Eğer bunları yaparsan bir haftanın sonunda çok memnun kalacaktır kart zampara..

Bir kere muhakkak saten bir geceliğin olsun Victoria Secret tarzı. Sonra gitmeden önce bakım filan yaptır güzellik merkezine git. Parfümde önemli bana göre kaliteli bir koku al seni seksi, cazibeli gösterecek. Eğer bunları yaparsan bir haftanın sonunda çok memnun kalacaktır kart zampara..

Ama geceliğin kırmızı olsun.
Ateşli ateşli:52:
Ve mümkünse bol dekolteli olmalı.
Aç açabildigin kadar yerini canım :)

Madem 17 yaşındayım diye konu açıp, bunca kişi sana yorumlar yazıyorsa sende sana yazılanlara cevap verme zahmetinde bulunmalısın Yaptığın hiç iyi hoş değil

arkadaşlar kullanıcı adı saçma sapan bişi.. k onu açıp gitmiş.. yöneti iler bu konusunun silinmesi kilitlenmesi daha mantıklı

Back
X