tabi canm ya .. çok korkuyor insan böle şeyler okuyunca.... henüz yeni evliyim ve çocuk çok severim ama büyütmek çok zor diye sürekli frenliyorum kendimi...Allah kardeşlerimize çocuklarımıza iyi arkadaşlar güzel toplumlar içinde büyümeyi nasip etsin inşallah...
sevgilin evinde kalmak hadi büyük olsa yaşını başını almış olsa neyse ona bile karşıyım ama sonçta büyük olan bir insan yapacaklarının neler doğuracağını bilir. ama bu 17 yaşındaki kızın elinde ne varki ailesi onu kabul etmediğnde böle şeyler duyulduğnda ayaklarının üzerinde nasıl duracak...
valla arkadaşm dedğin gibi aile yapısı çok çok önemli .. ben erkek kardeşimnde sınıfnda bi kız vardı.annesi bizim üst komşuya gelmiş .baktık kız bizim kapıyı çalyr henüz lise 1 deler ozaman.. annem baktı kız gireceek işte ders çalşz diyor annem hemen kardeşime çık dışarı çarşıya marşıya git dedi bide akşam ..annem baktı kız çıkmıyor oğlanı dışarı attı... tam ergenik dönemleri...yazık annem bizimde kızmız var dedi öyle düşündüm dedi... ben ortaokula yeni başlamştm birgün bi akrabmz bayan beni cerrahpaşa taraflarına gezmeye arkadaşlarına götürcekti..kız yakın akrabmz benden büyük 6 yaş falan... gittik baktık arkadaşı yok evde babası girin kızım birazdan gelir dedi bi kız hemen girdi ama ben o yaşmda tırstım hemen içeri girmeye . baktım adam masada otuyor. ben kapı tarafına oturdum adam saldırır falan en azından ona saldırırken ben kaçarım diye

yani düşün o zaman neler düşünmüşüm..ama bizim kız çook rahat.adamda sarhoşlara benziyor.. saat bakyrm 15 dk 30 sn bekledim ama dötümden soğuk terler dökülüyor....yani bence rahatlık yada bişylerin nereye varacağını düşünmek yaş ile değil akıl ile alakalı.... o anımı hiç unutmam çünkü ilk regl olduğum gün o gündü..

okadar korkmuşum ki akıllı davranmışım yada düşünmüşüm ki genç kızlığa atılmaya hak kazanmışım

bu arada avrupa batılılaşma diyorz aslında onlardan çok biz kendi ülkemizdeki yaşananlar nedenyle yavaş yavaş bu yöne gidiyoruz... neden bizim çocuklarımız onların becerilerinden değişik işler çıkarmalarından özenmiyoruzda hep pis şeyleri sadece...bunlaramı meyillliyiz sadece acaba.... Yani bizim genç kızlarımz onlara neden özenyorki bizim anne babamz onların anne babası gibi yetiştrmedki bizi. neden o doğrultuda illa gitmeye diretiyoruz.. anne babamz yanımda nezaman öpüşüp sevişmişki onlardaki o rahatlık ordan geliyor yetiştrme kültür tarzndan.. bizim kızlarmzda bunlara özeniyor...
tv programlarmzda bir kız birgün biriyle sevgli birgün onun arkadaşyla bir gün diğer arkaşyla sevgili olursa tabiki öğreneckleri tek şeyler bunlar... istedikleri tey şey üniversiteyi ayrı bişehirde okuyup evde rahat olabilmek aynı dizilerdeki gibi......
Allahım beni bundan beter günlere çıkarma yarabbim...