• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

burada bu tarz konular açan 16-17 yaşındaki kızlar genelde "siz yaşıma bakmayın ben 30 yaşındaki kadın kadar olgunum" diyorlar.

ama yazdıklarına baktığımızda ne kadar olgun oldukları anlaşılıyor.

ugrasin hala ! medeni olalim diye ozenin hala !! iste medeni gençligin sonu, belki de daha neler neler gorecegiz? !! bosuna dememis MEHMET AKIF ERSOY "medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar" :47:diye....

kızlar kızlar bücür sizden git yada gitme gibi öneriler beklemiyooo lütfen ...mesela şifonmu ipekmi felan filan diyo hasbam ...o tarz öneriler:82::82::82:(bu modern bağğğyan hayatı yarılamış siz daha nerelerdesiniz)yazık vallahi yazık avrupalaşmak deyince bizim çoluk çocuk hemen bi adamın kucağına atlamaktan başak bişey anlamıyo ...

İnşallah biri o şeref yoksunu öğretmeni şikayet eder artık. Biri inşallah görür bu olanları. Rezillik rezillik resmen yaa. Başka bir kelime bulamıyorum bunu tanımlayacak. Pislik herif yaa...

Son düzenleme:
Ne güzel..

Canım şaka bi yana inşallah çok mutlu olursun bu arada mesajı yazdım ama tırstım aslında ters bi cevap da gelebilir diye anlayışın için de teşekkürler...

cok teşekkür ederim yok ya nie ters cevap vereyım konustugumz konuyla alakalı bi espri sonucta :D

yaşı küçük onu geçtim karşısındaki adam ondan çok çok büyük onuda geçtim adam bu ilişkinin sonu yok demiş nası bi gurursuzluktur bu .. neyse büyük knuşmıym :9:

17 yaşındaki çocugn sevgilisi kesşke 18 yaşında olsa :9::9:
bende erkek arkadaşımla kaldım ama yanlış ve pişman olabilcegim bişey yapmadm sınırlarm belliydi beraber kalınınca illa bişeyler yaaşanmak zorunda deil bunu demek istedim.. ama konu sahibinden bahsediyosak heran herşey olabilir eger kalırsa büyük ihtimalde olucaktır kaç yaşında adam onlamı ugrascak:19: bide sevmiyooo off sinirlendm

evet bende konu sahıbıne göre demıstım yanyana durmaz dıye tabıkı aklı basında insanlar zaten hata yapmaz kolay kolay sevmiyo bi yandan büyük bi yandan nasıl bir gurursuzluktur

17 yaşındakilerden biri çıkar kontrol hapı sorar. onun yerine ne kullansam der.prezarvtften bahseder.... biri çıkar evinde kalcam 1 hafta der.. biri çıkar henüz 17 yaşında kendinden yaşca biriyle evlilik dışı ilişkiye girdiğini söler .... nasıl döneme girmişiz . hep bu modernleşme batılılara özentileşmeden geliyor .... . öğretmene bak . bu öğretmenin anası bacısı yokmu.. Allah bölelerini ıslah etsin.. çocuğumuz kardeşimiz öğretmenlerinin yanına yaklaştığında öğetmenleri onlarının başlarını okşadıklarında bile korkalım ozaman artık... tabi sözüm anlamsn herkez öledir demiyorum.. ama böleleri yüzünden korkucan artık ne yazıkki... zaman babana değil kendine güvenmicen devri olmuşken herifler kafa keserken gidip 1 hafta sevgillinin evinde kalman büyük cesaret..... :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
yarın öbürgün gel buraya çok şehvetli geçti ilaç kullanmayı unuttum hamileyim nasıl aldırabilirim. nasıl düşüreblirim .bu zavallı günahı olmayan bebekten nasıl kurtulabilirm de. çünkü oseni zaten kabul etmicek.... 17 yaaaa 17 ne olur kızlar kusuruma bakmayın delirdim resmen... çevre çok önemli aile alt yapısı çok önemli.. Allahm nasip ederde çocuk verirse nasıl yetiştircem ..korkmaya başladım.. :50::50:böle bi devirde... özürdilerim herkezden konuşma tarzım için.. ama çocuklarımızın kardeşlerimizin geleceği beni ürkütüyor.:59::59:[/Q
bence söyledikleriniz çok doğru şimdiki gençlik çok kötüye gidiyor ne olacak sonumuz bilmem iki oğlum var küçük oğlum da 17 yaşında çok kız arkadaşıvar geçenlere bi tanesi eve geldi oğlumla konuşcakmış almadım eve kapıyı bile açmadım yaa bu ne cesaret bilmediğinbir evin kapısınagidiyorsun insankorkar biraz ben bu yaşımda bilmediğim insanların kapısını çalamam allah evlatlarımıza akılı versin:19::19:

tabi canm ya .. çok korkuyor insan böle şeyler okuyunca.... henüz yeni evliyim ve çocuk çok severim ama büyütmek çok zor diye sürekli frenliyorum kendimi...Allah kardeşlerimize çocuklarımıza iyi arkadaşlar güzel toplumlar içinde büyümeyi nasip etsin inşallah...

sevgilin evinde kalmak hadi büyük olsa yaşını başını almış olsa neyse ona bile karşıyım ama sonçta büyük olan bir insan yapacaklarının neler doğuracağını bilir. ama bu 17 yaşındaki kızın elinde ne varki ailesi onu kabul etmediğnde böle şeyler duyulduğnda ayaklarının üzerinde nasıl duracak...
valla arkadaşm dedğin gibi aile yapısı çok çok önemli .. ben erkek kardeşimnde sınıfnda bi kız vardı.annesi bizim üst komşuya gelmiş .baktık kız bizim kapıyı çalyr henüz lise 1 deler ozaman.. annem baktı kız gireceek işte ders çalşz diyor annem hemen kardeşime çık dışarı çarşıya marşıya git dedi bide akşam ..annem baktı kız çıkmıyor oğlanı dışarı attı... tam ergenik dönemleri...yazık annem bizimde kızmız var dedi öyle düşündüm dedi... ben ortaokula yeni başlamştm birgün bi akrabmz bayan beni cerrahpaşa taraflarına gezmeye arkadaşlarına götürcekti..kız yakın akrabmz benden büyük 6 yaş falan... gittik baktık arkadaşı yok evde babası girin kızım birazdan gelir dedi bi kız hemen girdi ama ben o yaşmda tırstım hemen içeri girmeye . baktım adam masada otuyor. ben kapı tarafına oturdum adam saldırır falan en azından ona saldırırken ben kaçarım diye:1::1:

yani düşün o zaman neler düşünmüşüm..ama bizim kız çook rahat.adamda sarhoşlara benziyor.. saat bakyrm 15 dk 30 sn bekledim ama dötümden soğuk terler dökülüyor....yani bence rahatlık yada bişylerin nereye varacağını düşünmek yaş ile değil akıl ile alakalı.... o anımı hiç unutmam çünkü ilk regl olduğum gün o gündü.. :1::1: okadar korkmuşum ki akıllı davranmışım yada düşünmüşüm ki genç kızlığa atılmaya hak kazanmışım:1::1::1:

bu arada avrupa batılılaşma diyorz aslında onlardan çok biz kendi ülkemizdeki yaşananlar nedenyle yavaş yavaş bu yöne gidiyoruz... neden bizim çocuklarımız onların becerilerinden değişik işler çıkarmalarından özenmiyoruzda hep pis şeyleri sadece...bunlaramı meyillliyiz sadece acaba.... Yani bizim genç kızlarımz onlara neden özenyorki bizim anne babamz onların anne babası gibi yetiştrmedki bizi. neden o doğrultuda illa gitmeye diretiyoruz.. anne babamz yanımda nezaman öpüşüp sevişmişki onlardaki o rahatlık ordan geliyor yetiştrme kültür tarzndan.. bizim kızlarmzda bunlara özeniyor...
tv programlarmzda bir kız birgün biriyle sevgli birgün onun arkadaşyla bir gün diğer arkaşyla sevgili olursa tabiki öğreneckleri tek şeyler bunlar... istedikleri tey şey üniversiteyi ayrı bişehirde okuyup evde rahat olabilmek aynı dizilerdeki gibi......

Allahım beni bundan beter günlere çıkarma yarabbim...

Son düzenleme:
kızlar kızlar bücür sizden git yada gitme gibi öneriler beklemiyooo lütfen ...mesela şifonmu ipekmi felan filan diyo hasbam ...o tarz öneriler:82::82::82:(bu modern bağğğyan hayatı yarılamış siz daha nerelerdesiniz)yazık vallahi yazık avrupalaşmak deyince bizim çoluk çocuk hemen bi adamın kucağına atlamaktan başak bişey anlamıyo ...

çokçok çooooooooooooooook doğru bi laf bende bundan bahsediyordum.. BAŞKA şeylere özenmezler bunlara özenirler.... şahsen ben bi ara haberlerde duydum ruslara ülke kapımız açılıyormuş işte türklerde girip çıkacakmış diye.. inşallah olmaz dedim öle bişey çünkü böyle birşeye hazır değil bizim ülke dedim.... onlara ayak uydurmaya çalışırken hem genç kızlarmız bozulur hemde erkekler... söyledğin gibi hep bel altı düşünyor bizim millet oysa gösteriyorlar avrupadaki çocukları zehir gibi beyin var çocuklarda...ÜZÜLÜYORUM..

Konu sahibi nerde diyorsunuz ama..

Siz kızın sorduğu soruya cevap vermiyorsunuz ki :)

Kız diyoki "sevgilimin evine gidicem, nasıl davranmalıyım?"

Burada insanlar haklı olarak, ona yaptığının kötü birşey olduğunu söylüyorlar, akıl veriyorlar..

Yani demek istediğim, cevap yazmamasının tek nedeni, bizim ona istediği cevabı vermememiz !!

yazık yazık su kızın aklına yazık bırgun konu acarsın kandırıldım bılmem ne oldum dıye hamıleyım dıye ne yapmam gerekıyor dıye annem babam dövuyor dıye buyuk konusmak istemem ama kızım olsun cok isterım bazen ama okdr cok korkuyorum kı böle akılsızların yuzunden bende gectım o erkek evınde kalmayı bırak erkek eli bile tutamazdım ALLAHIM nereye gidiyor bu genclık ahlak gidiyor elden akıl gidiyor... git kızım OKU OKUDA ADAM OL ADAM ELIN PARA TUTSUN KENDINE BAK SONRA EVLEN EMIN OL TADINA OZAMAN DOYARSIN YAZIK...

Konu sahibi nerde diyorsunuz ama..

Siz kızın sorduğu soruya cevap vermiyorsunuz ki :)

Kız diyoki "sevgilimin evine gidicem, nasıl davranmalıyım?"

Burada insanlar haklı olarak, ona yaptığının kötü birşey olduğunu söylüyorlar, akıl veriyorlar..

Yani demek istediğim, cevap yazmamasının tek nedeni, bizim ona istediği cevabı vermememiz !!

aynen katılıyorum.. onun istedği gibi konuşsa idik .. şimdi bu 7 gün içersinde hangi yemekleri yapmayı hangi elbiseleri giymesi gerektiğini sorardı bize... ama ne yazıkki o kadar geniş olup ona yardımcı olamadık...

Daha önce defalarca kez onda kaldıgını yazmışsın.

Yapma etme. doğru değil bu yaptıgın.

ateşle barut yan yana durmazmış.

o 1 haftada neler olur neler.. her onda kaldıgında nelerin olabilecegi aşikar.

sonra buraya "17 yasındayım, hamile kaldım, ne yapacağım şimdi?" diye konu açman an meselesi olur.

aklını başına topla. pişman olacagın şeyler yapma.

aynen katılıyorum.. onun istedği gibi konuşsa idik .. şimdi bu 7 gün içersinde hangi yemekleri yapmayı hangi elbiseleri giymesi gerektiğini sorardı bize... ama ne yazıkki o kadar geniş olup ona yardımcı olamadık...

:)))))))pazen giy pazen ben fikrimi söyledim bide pilav üstü kuru yap yemekte ohhh mis :)))))))))

yorumlarin hepsini okumaidm ama cogu yorum batililasmaya ozenti demis. 6 sene kadar yurtdisinda kaldim her ulke hakkinda konusamam ama ordaki insanlar daha temkinli, kapilarini kapatma konusunda yabancilarla konusma konusunda, yillardir komsu olduklari insanlari evlerine almiyorlar ozelliklede buyuk sehirlerde. ilk gittigimde ne yadirgamistim ne kadar korkak bu insanlar, insan insandan bu kadar urkermi demistim. nese asil konuya gelirsek herseyin kotu tarafini alma gibi bir ozelligimiz var milletce, isimize ne gelirse o kisimmlari alip sonrada baska insanlari sucluyoruz ( suclamak derken yanlis anlasilmasin yani ondan gordu bole yapiyor anlaminda). ailelerde hep ole yapmazmi benim cocugum bole degildi filanca aklini celdi. ayrica ben bu yaslardaki insanlarin davranislarini serbestlikten degil tam tersi asiri sikma ile ilgili oldugunu dusunuyorum (tabiki her zaman istisnalar vardir). 17 yasindaki birinin (ki ben universute 2 ye gidiyordum o yasta) arkadasinda bile kalamaz denmesi, yada suan hatirlayamadim bir suru yorum. hakli olunan yerler cogunlukta olmakla birlikte yasak olan herzaman cekicidir. hala kizlarimiz sevgililerinin oldugunu ailelerinden sakliyorlar. bu devirde! kelimesini kullanmak istemiyorum ama teknoloojinin bu kadar yaygin oldugu bir donemde bir insani bu kadar sikarak birseylerdne koruyamayiz. onun yerine konusarak, anlatarak, hatalarini dahi dinleyeren cocuklarimiza kardeslerimize dogruyu yanlisi gosterme taraftariyim. 17 yasinda biri cok kucuk degil, sevgilide edinebilir. yanindada kalabilir, tek ki ne yaptigini bilsin basina gelebiilceklerden bunlarin sonuclarindan haberdar olsun ki ona gore davransin, bunlar onunla konusulabilse ben cogu boyle seyleri zararsiz dogal surecinde olmasi gerektigi gibi atlatabilecegi dusuncesindeyim. tabiki bu konu sahibi icin gecerlimi bilemiyorum, onun konularini cok takip etmedim ama hernekadar gonul bu nerde kime sevdalanagi belli olmaz lafina inansamda kendisinden bu kadar buyuk yasta biriyle olmasi en onemlisi karsisindaki kisinin onu bu duruma dusurmesi kabul edilebilir degil, ben cok fazla iyi niyetli dusunemeyecegim bu konuda, 30 yasindaki bir adamin 17 yasindaki lise ogrencisine asik olmasini anlayamiyorum ( her ne kadar yas farkinin cok onemli olmadigini dusunsemde) bu bana 17 yasindaki birinin 9 yasindaki birini sevmesi gibi geliyor. beklenebilir ogretmen orenci iliskisi cok bozulmadan iletisimde kalinip bi 4 sene sonrasi beklenebilir bence.

HAVUCUM :69:
canm 30 yaşında birinin 17 yaşındaki birini sevmesini anlayamıyorm demişsinde adam sevmiyoki :9:
kızda bunu biliyo :20: diğer açtıgı konularda dogru düzgün yorum yaptm hiç karşı çıkmadm burdada namus dersi verenlere sinir olurdum fakat bu kız cidden hakediyo onu sevmeyen bi adam için hayatını mahfedicek

Back
X