• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

başta yapılan yyorumlalrı okumadım ama bu kız neden kalacakmış bilen varmı ve ailesi biliyor mu

sebebi yok daha önce 1 gün kalıyomus bu defa ne olduda 1 hafta kalcak anlamadım haaa ama okullar kapanıyo ya cuma gunu ondan sebep heralde aman her neyse nıe bu kadar ılgılendım bu konuyla anlamadım ama üzülüyorum 17 yasında bir cocuk hata yapma yasları

:64:
ay yine güldürdün beni:60: kızın böle bi konu açması saçma olmuş hele ki 17 yaşında bende kaldım yanında ama ben 24 yaşındayım ve benim annem biliyo o daha küçük

ay beni annem cocukluk arkadasımın ewine göndermez yatıya hem de aynı mahalledeyiz karakumru nun suçu neee:52::52::27:

hacı sen napıyon yaa 17 yaşş heee benim kardesım öle bişey yapacak hayheyttt nolii len derım babamdan önce kırarım bacaklarını....bak cnm aklına başına devşir emiii daha cok küçüksün...bu genclık nereye gıdıyor ya bız lisedeyken bölemıydık evden cık okula okuldan cık eve arkadasa bıle zor ızın alırdık da annem vermezdı bazen....ah ah 6 yılda neler degısmıs:63:

17 yaşındayken ailemden 4 saat uzak bir yerde yurtta kalıyordum. okulun yurduydu devlet yurdu yani.
haftasonları 2 saat çarşı iznim olurdu , ailem ona bile çok takardı 2 saat kalınırmı dışarıda diye. yurt yönetimiyle sürekli görüşürlerdi. yazları eve geldiğimdeyse tek başıma çarşıya bile göndermezlerdi beni.
kızın ailesi 1 hafta izin vermiş :53: hemde daha 17 yaşında. çocuksun daha. hayat toz pembe geliyo sana şimdi. herkesi kendin gibi sanıyorsun ama değil.en deli çağların şimdi.
nasıl güvenebiliyorsun karşındakine:19:

ay bılmıyorum hiç düşünmedim :D:D balayında olacaz gercı ama kardes kardes zaman gecırırız:D

Ne güzel..

Canım şaka bi yana inşallah çok mutlu olursun bu arada mesajı yazdım ama tırstım aslında ters bi cevap da gelebilir diye anlayışın için de teşekkürler...

Altına yap üstüne otur....1 hafta kalmaya gidiyorsan bilip de gidiyorsun başına gelecekleri,neden soruyorsun nasıl davranacağını anlamadım :68:

Benim zamanımda da çoğunluk kızlar gider sevgililerinde günlerce kalırdı. Hiç birisi de o kişiyle evlenmedi. Eminim çok pişmandırlar...

17 yaşındaki birini çocuk olarak görmüyorum...konu sahibi yaptığı hataların sonucunu idrak edebilecek yaşta bence...
kendinden 11 yaş büyük bir erkeğin evine defalarca gidebiliyorsa hatta 1er gün kalabiliyorsa buna çocuk mu derim..yaş 24 ama ben bu kızdan daha çocuğum.. :27:

konu açmış 1 hafta kalacağım nasıl davranayım felan..daha önce kalıyomuşsun zaten 1 hafta boyuncada konu tekrarı yaparsınız..

zamanımızın gençleri kadar zamanımızın anne_babalarıda bozdu maalesef...

istiklal marşımızdaki gibi "MEDENİYET" DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR ne kadar bozdu bu toplumu..

yok ttatlım ben pkumadım açtığı konuları bilmiyorum olayları ne 17 yaşta küçük bence
yaşı küçük onu geçtim karşısındaki adam ondan çok çok büyük onuda geçtim adam bu ilişkinin sonu yok demiş nası bi gurursuzluktur bu .. neyse büyük knuşmıym :9:
ateşle barut yanyana durdugu zaman yangın cıkar cıkmıstırda 17 yasındakı cocugun sevgısınden ne olacak allah askına allah akıl versın konu sahıbı arkadasımıza
17 yaşındaki çocugn sevgilisi kesşke 18 yaşında olsa :9::9:
bende erkek arkadaşımla kaldım ama yanlış ve pişman olabilcegim bişey yapmadm sınırlarm belliydi beraber kalınınca illa bişeyler yaaşanmak zorunda deil bunu demek istedim.. ama konu sahibinden bahsediyosak heran herşey olabilir eger kalırsa büyük ihtimalde olucaktır kaç yaşında adam onlamı ugrascak:19: bide sevmiyooo off sinirlendm

17 yaşındakilerden biri çıkar kontrol hapı sorar. onun yerine ne kullansam der.prezarvtften bahseder.... biri çıkar evinde kalcam 1 hafta der.. biri çıkar henüz 17 yaşında kendinden yaşca biriyle evlilik dışı ilişkiye girdiğini söler .... nasıl döneme girmişiz . hep bu modernleşme batılılara özentileşmeden geliyor .... . öğretmene bak . bu öğretmenin anası bacısı yokmu.. Allah bölelerini ıslah etsin.. çocuğumuz kardeşimiz öğretmenlerinin yanına yaklaştığında öğetmenleri onlarının başlarını okşadıklarında bile korkalım ozaman artık... tabi sözüm anlamsn herkez öledir demiyorum.. ama böleleri yüzünden korkucan artık ne yazıkki... zaman babana değil kendine güvenmicen devri olmuşken herifler kafa keserken gidip 1 hafta sevgillinin evinde kalman büyük cesaret..... :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
yarın öbürgün gel buraya çok şehvetli geçti ilaç kullanmayı unuttum hamileyim nasıl aldırabilirim. nasıl düşüreblirim .bu zavallı günahı olmayan bebekten nasıl kurtulabilirm de. çünkü oseni zaten kabul etmicek.... 17 yaaaa 17 ne olur kızlar kusuruma bakmayın delirdim resmen... çevre çok önemli aile alt yapısı çok önemli.. Allahm nasip ederde çocuk verirse nasıl yetiştircem ..korkmaya başladım.. :50::50:böle bi devirde... özürdilerim herkezden konuşma tarzım için.. ama çocuklarımızın kardeşlerimizin geleceği beni ürkütüyor.:59::59:[/Q
bence söyledikleriniz çok doğru şimdiki gençlik çok kötüye gidiyor ne olacak sonumuz bilmem iki oğlum var küçük oğlum da 17 yaşında çok kız arkadaşıvar geçenlere bi tanesi eve geldi oğlumla konuşcakmış almadım eve kapıyı bile açmadım yaa bu ne cesaret bilmediğinbir evin kapısınagidiyorsun insankorkar biraz ben bu yaşımda bilmediğim insanların kapısını çalamam allah evlatlarımıza akılı versin:19::19:

Back
X