- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
- Konu Sahibi 0123654789
1 hafta bekleyıp görecez aaaaaaaa ama benım dugunm var haftaya takıp edemıcem neyse sonra sizden öğrenıırm![]()
hmm öylemi cnm hayırlı uğurlu olsun allah mutlu mesut etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta bekleyıp görecez aaaaaaaa ama benım dugunm var haftaya takıp edemıcem neyse sonra sizden öğrenıırm![]()
vaay demek sende haftaya kocanın evinde geçircen günlerini öylemiiiii
allah mutlu etsin canım![]()
hmm öylemi cnm hayırlı uğurlu olsun allah mutlu mesut etsin
evet 11 hazıran aksamı kendı evımızdeyız insaşşah amin teşekkür ederim bütün kadınlar mutlu olsun inşallah![]()
evet 11 hazıran aksamı kendı evımızdeyız insaşşah amin teşekkür ederim bütün kadınlar mutlu olsun inşallah![]()
başta yapılan yyorumlalrı okumadım ama bu kız neden kalacakmış bilen varmı ve ailesi biliyor mu
Hayırlı, uğurlu olsun. Çok güzel bir evliliğiniz olur inşallah. Ölüm sizi ayırana dek
ay yine güldürdün benikızın böle bi konu açması saçma olmuş hele ki 17 yaşında bende kaldım yanında ama ben 24 yaşındayım ve benim annem biliyo o daha küçük
Canım hayırlı olsun..
Siz ne yapcanız 1 hafta![]()
ay bılmıyorum hiç düşünmedimbalayında olacaz gercı ama kardes kardes zaman gecırırız
![]()
Ne kadar talihsiz bir yorum..Kendi kardesiniz,kendi kiziniz olsa ayni yorumu yapabilecek miydiniz???
Kaldi ki ogretmeni ile?Tek kelimeyle igrenc ve korkunc .
yaşı küçük onu geçtim karşısındaki adam ondan çok çok büyük onuda geçtim adam bu ilişkinin sonu yok demiş nası bi gurursuzluktur bu .. neyse büyük knuşmıymyok ttatlım ben pkumadım açtığı konuları bilmiyorum olayları ne 17 yaşta küçük bence
17 yaşındaki çocugn sevgilisi kesşke 18 yaşında olsaateşle barut yanyana durdugu zaman yangın cıkar cıkmıstırda 17 yasındakı cocugun sevgısınden ne olacak allah askına allah akıl versın konu sahıbı arkadasımıza
17 yaşındakilerden biri çıkar kontrol hapı sorar. onun yerine ne kullansam der.prezarvtften bahseder.... biri çıkar evinde kalcam 1 hafta der.. biri çıkar henüz 17 yaşında kendinden yaşca biriyle evlilik dışı ilişkiye girdiğini söler .... nasıl döneme girmişiz . hep bu modernleşme batılılara özentileşmeden geliyor .... . öğretmene bak . bu öğretmenin anası bacısı yokmu.. Allah bölelerini ıslah etsin.. çocuğumuz kardeşimiz öğretmenlerinin yanına yaklaştığında öğetmenleri onlarının başlarını okşadıklarında bile korkalım ozaman artık... tabi sözüm anlamsn herkez öledir demiyorum.. ama böleleri yüzünden korkucan artık ne yazıkki... zaman babana değil kendine güvenmicen devri olmuşken herifler kafa keserken gidip 1 hafta sevgillinin evinde kalman büyük cesaret.....
yarın öbürgün gel buraya çok şehvetli geçti ilaç kullanmayı unuttum hamileyim nasıl aldırabilirim. nasıl düşüreblirim .bu zavallı günahı olmayan bebekten nasıl kurtulabilirm de. çünkü oseni zaten kabul etmicek.... 17 yaaaa 17 ne olur kızlar kusuruma bakmayın delirdim resmen... çevre çok önemli aile alt yapısı çok önemli.. Allahm nasip ederde çocuk verirse nasıl yetiştircem ..korkmaya başladım..böle bi devirde... özürdilerim herkezden konuşma tarzım için.. ama çocuklarımızın kardeşlerimizin geleceği beni ürkütüyor.
[/Q
bence söyledikleriniz çok doğru şimdiki gençlik çok kötüye gidiyor ne olacak sonumuz bilmem iki oğlum var küçük oğlum da 17 yaşında çok kız arkadaşıvar geçenlere bi tanesi eve geldi oğlumla konuşcakmış almadım eve kapıyı bile açmadım yaa bu ne cesaret bilmediğinbir evin kapısınagidiyorsun insankorkar biraz ben bu yaşımda bilmediğim insanların kapısını çalamam allah evlatlarımıza akılı versin![]()