Merhaba keseyi görebildiniz mi acabaKızlar yarın kese için gideceğim çok heyecanlıyım hamile değil gibi hissediyorum korkuyorum sizler neler hissediyorsunuz
Ben gördüm kalp atışı da duyduk ama sonrasında aşırı kanama ile hastanelik oldumMerhaba keseyi görebildiniz mi acaba
Canım benim çok geçmiş olsun.Ben gördüm kalp atışı da duyduk ama sonrasında aşırı kanama ile hastanelik oldum
Amin inşallah teşekkürlerCanım benim çok geçmiş olsun.
Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Kız sen hamile misinBen gördüm kalp atışı da duyduk ama sonrasında aşırı kanama ile hastanelik oldum
Evet ama aşırı kanamayla hastanelik oldum canım sevinemedim bile yüksek düşük riski varmış kanama alamı varmışKız sen hamile misin
benmde aşırı kanamalarım olmustu öyle böyle değil ama düşmemişti.başka nedenlerle düşürttüler ilaçla.(enfeksiyon) bir arkadasımda o kanamalrla ıkız dogurdu nasibi varsa bişeycik olmaz stres olma ve mutlaka crp baktır geçmiş olsnEvet ama aşırı kanamayla hastanelik oldum canım sevinemedim bile yüksek düşük riski varmış kanama alamı varmış
İnşallah cnm birşey olmaz ama o kadar kanama ile bilmiyorum ki nasıl olur hayırlısı olsun ne diyelim neden düşürttü ler kaç haftalıktıbenmde aşırı kanamalarım olmustu öyle böyle değil ama düşmemişti.başka nedenlerle düşürttüler ilaçla.(enfeksiyon) bir arkadasımda o kanamalrla ıkız dogurdu nasibi varsa bişeycik olmaz stres olma ve mutlaka crp baktır geçmiş olsn
Çok teşekkürler amin inşallahCanım benim çok geçmiş olsun.
Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Ben öle bir kanama yaşadımki paçalarımdan akmıştı.inan korkma nasibi varsa kanama vs birşey olmaz.hayırlısını dileİnşallah cnm birşey olmaz ama o kadar kanama ile bilmiyorum ki nasıl olur hayırlısı olsun ne diyelim neden düşürttü ler kaç haftalıktı
Evet benimde öyleydi durmak bilmedi kanama alanı vardı benim sizin de mi öyleydiBen öle bir kanama yaşadımki paçalarımdan akmıştı.inan korkma nasibi varsa kanama vs birşey olmaz.hayırlısını dile
Ay hayırlı olsun canım ama çok üzüldüm yaEvet ama aşırı kanamayla hastanelik oldum canım sevinemedim bile yüksek düşük riski varmış kanama alamı varmış
Saol canım bemde çok üzüldüm yA hayırlısı olsun ama baya kötüydü inşallah bir daha yaşamam tuvalete gitmeye bile korkuyorumAy hayırlı olsun canım ama çok üzüldüm ya
Evt benmde öyleydi hiç durmadı çok kan kaybetmiştim ama genede düşmemişti 1.5ay hergün ağır kanamalar yaşamıstımEvet benimde öyleydi durmak bilmedi kanama alanı vardı benim sizin de mi öyleydi
Bebekte sorun var mıydı neden düştü sonraEvt benmde öyleydi hiç durmadı çok kan kaybetmiştim ama genede düşmemişti 1.5ay hergün ağır kanamalar yaşamıstım
Bebek sağlıklıydı ama cok fazla enfeksiyon vardı rahimde ve kanda benm hayatım riske girmişti bebeğinde suyu enfeksiyondan bitmişti ilaç vererek düşürttüler 17haftalıkkenBebekte sorun var mıydı neden düştü sonra
Yaa baya da büyükmüş çok zor yABebek sağlıklıydı ama cok fazla enfeksiyon vardı rahimde ve kanda benm hayatım riske girmişti bebeğinde suyu enfeksiyondan bitmişti ilaç vererek düşürttüler 17haftalıkken
Evt zordu Ama işte yokmuş nasibi enfeksiyon sebep oldu gitti.Allah öyle istemiş öyle oldu 3ay geçti .Yaa baya da büyükmüş çok zor yA
Yapacak birşey yok doğru inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur en kısa zamandaEvt zordu Ama işte yokmuş nasibi enfeksiyon sebep oldu gitti.Allah öyle istemiş öyle oldu 3ay geçti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?