Haftaya pazar buluşma

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
kızlar merhaba nereden başlayacağımı bilmiyorum. 1 buçuk sene öbce okuldan bir çocuk bana uzun zaman boyunca derin hisler beslemiş fakat ben farkında bile olmadım hiç çaktırmadı.bu kişi x olsun. bu süre zarfında bana okuldan başka biri yazmıştı ve biz arada (bu da y olsun) y ile okulun bahçesinde dolaşıyorduk. x bizi görmüş ta bir buçuk sene çnce ve bundan hiç hoşlanmamış ama sevmekten de vazgeçmemiş. her neyse gel zaman git zaman x bana açıldı 1 sene önce yazın ve ben başta sıcak bakmasam da sonradan hem karakteri hem de fiziksel özellikleri her şeyden önce bana verdiği değer ve aşkla bağlı olması beni de ona bağladı ve ben de hoşlandığımı söyledim. ama son 3 aydır sürekli yüzüme y ile olan geçmişimi vuruyor. ben böyle biriyle yapamam edemem diyor ben onu sürekli sakin kalıp aramızda bir şey olmadığına kendisini sevdiğime ikna etmeye çalışıyorum. ama yok barışsak da sonra tekrar kavga ve bana gerçekten alttan alttan hiç hoş olmayan şeyler de söylüyordu. en sonunda ben inanılmaz doldum ve 2 gün önce patladım. ağzıme ne gelirse söyledim. ama küfür olarak değil tabii ki. ağır konuştum. sonra uzadıkça uzadı ve ben onla konuşamayacağımı anlayınca kız kardeşine mesaj attım. kız kardeşiyle konuşmuşlar. demiş ki onu artık istemiyorum sevmiyorum. ben de dedim ki çok sevsem de ben de onu sevmiyorum ama son söyleyeceklerim var bu yüzden buluşmak istedim haftaya pazar buluşacağız. ona hem ağırına gidecek hem de pişman olacağı bi şeyler söylenek istiyorum. sizce nasıl davranmalıyım? ne demeliyim? siz olsanız ne yapardınız? fikir verirseniz sevinirim. sevgiler herkese

niye rol yapıyorsunuz? seviyorsanız seviyorum ama beni sevmeyen bi adamı da yanımda tutmam dersiniz hadi yallah gider.

niye rol yapıyorsunuz? seviyorsanız seviyorum ama beni sevmeyen bi adamı da yanımda tutmam dersiniz hadi yallah gider.
işte ben bunu yapamıyorum maalesef. bir gün bile olsa konuşmasak kendimi çok kötü hissediyorum ve uzun zamandır her gün konuşuyoruz. çok alıştım

Kendiniz söylüyorsunuz "Alıştım"diye. Sizinki sadece aliskanlik. Geçmişini yüzüne vuran insandan ne bekliyorsun. Hem bunda kötü olan ne anlamadım. Hazmedemiyorsa hiç baslamasaymis.

Kendiniz söylüyorsunuz "Alıştım"diye. Sizinki sadece aliskanlik. Geçmişini yüzüne vuran insandan ne bekliyorsun. Hem bunda kötü olan ne anlamadım. Hazmedemiyorsa hiç baslamasaymis.
çok kıskanç bir yapısı var beni asla kimseyle payşamaz ve her şeyime karışır sadece alışkanlık mı sevgi mi aşk mı ben de karar veremiyorum

Üff terkedin böyleleri üremesin ya.
Bilerek sevgili olmuş seninle. Hem ondan önce naptıysan da yaptın ona ne? İnsan sevdiğini incitmekten korkar o geçmişi önüne seriyor işsiz galiba.

Bunu bile bile gelip sonra y yi problem yapması çok saçma. Zaten söylemişsin birçok şeyi. Böyle insanla hayat geçmez. Kabul ettim der yarın bir gün yine karşına çıkarır. Bana güvenmeyen insanla işim olmaz de bırak gitsin. Sen üstüne gittikçe o abartmış iyice

synen öyle beni sevdiğini biliyorum ama takıntı haline getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…