kızlar merhaba nereden başlayacağımı bilmiyorum. 1 buçuk sene öbce okuldan bir çocuk bana uzun zaman boyunca derin hisler beslemiş fakat ben farkında bile olmadım hiç çaktırmadı.bu kişi x olsun. bu süre zarfında bana okuldan başka biri yazmıştı ve biz arada (bu da y olsun) y ile okulun bahçesinde dolaşıyorduk. x bizi görmüş ta bir buçuk sene çnce ve bundan hiç hoşlanmamış ama sevmekten de vazgeçmemiş. her neyse gel zaman git zaman x bana açıldı 1 sene önce yazın ve ben başta sıcak bakmasam da sonradan hem karakteri hem de fiziksel özellikleri her şeyden önce bana verdiği değer ve aşkla bağlı olması beni de ona bağladı ve ben de hoşlandığımı söyledim. ama son 3 aydır sürekli yüzüme y ile olan geçmişimi vuruyor. ben böyle biriyle yapamam edemem diyor ben onu sürekli sakin kalıp aramızda bir şey olmadığına kendisini sevdiğime ikna etmeye çalışıyorum. ama yok barışsak da sonra tekrar kavga ve bana gerçekten alttan alttan hiç hoş olmayan şeyler de söylüyordu. en sonunda ben inanılmaz doldum ve 2 gün önce patladım. ağzıme ne gelirse söyledim. ama küfür olarak değil tabii ki. ağır konuştum. sonra uzadıkça uzadı ve ben onla konuşamayacağımı anlayınca kız kardeşine mesaj attım. kız kardeşiyle konuşmuşlar. demiş ki onu artık istemiyorum sevmiyorum. ben de dedim ki çok sevsem de ben de onu sevmiyorum ama son söyleyeceklerim var bu yüzden buluşmak istedim haftaya pazar buluşacağız. ona hem ağırına gidecek hem de pişman olacağı bi şeyler söylenek istiyorum. sizce nasıl davranmalıyım? ne demeliyim? siz olsanız ne yapardınız? fikir verirseniz sevinirim. sevgiler herkese