- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
-
AynenBuraya sadece dertliler yazıyor evlilerin yüzde doksanı mutsuz değil
Baba evinden cikarken bile acaba yanlis mi yapiyorum diye dusundum ayni yollardan gecerken benimde cok soru isaretim vardi ve paylastigim evli olan kuzenlerimde ayni soru isaretiyle cikmislar babaevinden sorun bende yani bizde degilmisBaşlıktaki bu sözü kendinize söylediğinizde ne kadar emindiniz? Nişanlımla 8 yıldır beraberiz. Mecburen bu kadar uzadı, okulumun bitmesini bekledik..askerlik, iş güç derken..
Hiç içinizde şüphe oldu mu evlenmeden evvel? Bazen kafam çok karışıyor, bazı huylarına uyuz oluyorum mesela. Sinirlenince kafası burnu gözüme kocaman geliyor sinirden, bazen de çok seviyorum hiçbir şey batmıyor. Bazen Allahım ya pişman olursam diyorum evlenince.. bariz kötü bir huyu da yok ama.. Ve burada da okuyorum görüyorum, evli insanların %90ı mutsuz. Siz nasıl evliliğe karar verdiniz? Bu çooook zor bir karar değil mi?
Siz de 6 yıl geriye gitmişBen esimi 16 yasimda tanidim 10 yasimda evlendim suan 25 yasindayim ve inanilmaz mutluyum evlenmemiz bir anda kararla oldu ve iyikide olmus❤ Simdi diceksiniz okumadiysan erken evlenirisnn tabi.. cok duydum cunku.. ama hayir evlendikten sonrada devam ettim okumaya ve bir eczaci olarak 2 minnos kizimla yuvamizda huzurla yasiyoruz❤❤
Buraya yazmayanlar da mutluluktan ölüyor diye bişey yok tabi. Dillendirmek istemeyenler de var. Netice itibariyle her evli birey, bekarlık dönemine özlem duyar illaki.Buraya sadece dertliler yazıyor evlilerin yüzde doksanı mutsuz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?