- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.364
- 33
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Kafan karışıyorsa evlenme...Başlıktaki bu sözü kendinize söylediğinizde ne kadar emindiniz? Nişanlımla 8 yıldır beraberiz. Mecburen bu kadar uzadı, okulumun bitmesini bekledik..askerlik, iş güç derken..
Hiç içinizde şüphe oldu mu evlenmeden evvel? Bazen kafam çok karışıyor, bazı huylarına uyuz oluyorum mesela. Sinirlenince kafası burnu gözüme kocaman geliyor sinirden, bazen de çok seviyorum hiçbir şey batmıyor. Bazen Allahım ya pişman olursam diyorum evlenince.. bariz kötü bir huyu da yok ama.. Ve burada da okuyorum görüyorum, evli insanların %90ı mutsuz. Siz nasıl evliliğe karar verdiniz? Bu çooook zor bir karar değil mi?
Sizde kendimi gördüm.Biz haziranda tanışmıştık, agustosta evliydik.
Sinirlenince agzi burnu kocaman olmuyor, adam normalde neyse öyle gormeye devam ediyorum ben, ayni şekilde seviyorum diye de ayni eve girince katlanamayacagim seyleri gormezden gelmezdim.
Evlenirken korkum olmadi cunku birbirimize gercekten şeffaf oldugumuza inandim, bir de ne istedigimi bilen bir insanim ve asla kabul etmeyecegim seylerin en ufak sinyalini alsaydim ilişkiyi bitirirdim zaten, oyle "sevdiğim için batmadi" insani degilim ben, batacak birşey varsa sevsem de batar o yuzden kafa karisikligi yaşamadim.
Süre kısa olabilir ama ayda 1 buluşarak 1 sene flort eden bir çiftten daha fazla birlikte vakit gecirdik.
Birlikte tatil+uzun yolculuga cikmayi da bu kisa sureye sigdirdik.
" Keşke" diyecegim bir hayal kirikligina ugramadim sukurler olsun. Ancak elbette bazi seyleri ayni evde yaşayinca ögrendik, gorduk. Hersey sevgiliyken gorulmuyor. Eşimin bende, benim eşimde sevmedigimiz bazi uyuz huylarimiz var tabi ve İşin icine aileler girince zaten bambaska bir deneyim oluyor. Evliligimizin ilk 1-2 yili sorunlar elbette yaşadik ama yasadiklarimiz bizim evliligimizi yipratacak boyutlara ulaşmadi hiç, en kotu tartişmamiz bile 2. güne sarkmadi bugune kadar.
5,5 yillik evliyiz, evliligimiz oturdu zaten artik. Ben korkmadim ve pişman olmadim yani
İkizler burcu musunuz? :)Başlıktaki bu sözü kendinize söylediğinizde ne kadar emindiniz? Nişanlımla 8 yıldır beraberiz. Mecburen bu kadar uzadı, okulumun bitmesini bekledik..askerlik, iş güç derken..
Hiç içinizde şüphe oldu mu evlenmeden evvel? Bazen kafam çok karışıyor, bazı huylarına uyuz oluyorum mesela. Sinirlenince kafası burnu gözüme kocaman geliyor sinirden, bazen de çok seviyorum hiçbir şey batmıyor. Bazen Allahım ya pişman olursam diyorum evlenince.. bariz kötü bir huyu da yok ama.. Ve burada da okuyorum görüyorum, evli insanların %90ı mutsuz. Siz nasıl evliliğe karar verdiniz? Bu çooook zor bir karar değil mi?
Cok uzun zamandir berabersiniz onun getirisi biraz da. Birbirinizde merak uyandiracak bisey kalmamis. Ben hamdolsun mutluyum. Hergun gulluk gulistanlik mi elbette degil ama genel itibari ile guzel. Hep yaziyirum. Esime flort teklifi benden geldi. 3 yil sonra da evlendik. 7 yildir da evliyiz. Cok sey atlattik maddi sikintilar saglik sikintilari sadece sevgi olarak bakma ise. O adamla dikenli ve engelli bir yola cikabilcek cesaretin var mi? O dustugunde sen, sen dustugunde o tasir misiniz birbirinizi? Evlilik salt sevgi degil yani.Başlıktaki bu sözü kendinize söylediğinizde ne kadar emindiniz? Nişanlımla 8 yıldır beraberiz. Mecburen bu kadar uzadı, okulumun bitmesini bekledik..askerlik, iş güç derken..
10 yaşında evlendim derkenBen esimi 16 yasimda tanidim 10 yasimda evlendim suan 25 yasindayim ve inanilmaz mutluyum evlenmemiz bir anda kararla oldu ve iyikide olmus❤ Simdi diceksiniz okumadiysan erken evlenirisnn tabi.. cok duydum cunku.. ama hayir evlendikten sonrada devam ettim okumaya ve bir eczaci olarak 2 minnos kizimla yuvamizda huzurla yasiyoruz❤❤
16 yaşımda tanıdım 10 yaşında evlendim şu an 25 yaşındayımBen esimi 16 yasimda tanidim 10 yasimda evlendim suan 25 yasindayim ve inanilmaz mutluyum evlenmemiz bir anda kararla oldu ve iyikide olmus❤ Simdi diceksiniz okumadiysan erken evlenirisnn tabi.. cok duydum cunku.. ama hayir evlendikten sonrada devam ettim okumaya ve bir eczaci olarak 2 minnos kizimla yuvamizda huzurla yasiyoruz❤❤
Burda dertli olanların mutsuz olmadı normal. Aslında öğrenmek istediğin şey gerçekten sevip sevmediğini, evlenmeyi isteyip istemediğini mi anlamak istiyorsunBaşlıktaki bu sözü kendinize söylediğinizde ne kadar emindiniz? Nişanlımla 8 yıldır beraberiz. Mecburen bu kadar uzadı, okulumun bitmesini bekledik..askerlik, iş güç derken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?