Saç Rengi ve Saç Boyama Haır plus ** saç açıcı çok uygun kullanan var mı ?

kara.leke

zaman herşeyin ilacı ...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
437
3
118
45
İstanbul
mrb kızlar annem saçını çok koyu kahveye boyamış kendide esmer çok boğdu

kendi saçında çok beyaz var kumral yada fındık kabuğu gibi renklere boyadığında dibi beyazlardan dolayı kızıl gibi oluyor bende biraz araştırdım açıcıları en uygunu bunu buldum 5 TL kesinlikle yıpratmıyor dedi satan saçın rengini açıyormuş üstüne ne renk boyarsan kutudaki gibi tutuyormuş ama güvenemedim resmini çektim ne yazıkki resim eklediğimiz ekran açılmıyor fikri olan varsa burdan yazsın çok sevinirim

netten buldum kızlar link bu

http://www.kuaforsepeti.com/site/page.asp?dsy_id=17333

Son düzenleme:
canım bu ürünü ilk defa senden duyuyorum.bende saçalrımı acmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.saçlarını açanlar genelde koleston yada palette kullanıyor.ama hakketen fiyatı uygunmuş bu ürünün.bence saçın bi tutamına uygula eğer sorun olmazsa devam edersin

benim arkadaşım denedi evet 5 tlye satılıyo. ama bu saç açıcı değil bildiğiniz oriel sakın direkt saç diplerine falan sürmeye kalkmayın. ayrıca arkadaşımın saçları lastik gibi oldu kopmalar yaşadı.

saç diplerine sürülmeden uygulanacakmış kendime değil canım anneme uygulucaz bir arkadaşımla bu akşam resimleri çekip eklerim kızlar

kızlar en yakın zamanda resimleri eklicem saç renginden memnun olmayanlar kesinlikle alsın ve kullansın

hair plus ı ben kullandım...bildiğin orealdir o yani..nsl yıpranma olmuyo sürersin oreal gibi açar hemen beyaza kadar...profsyonel kullanım içindir..kozmetik marketlerde satılır

daha önce kullanmayan arkdaşlar denemesin saç diplerinize sürmeyin yakar saç derinizi de...dediğim gibi profosyonel kullanım için süresi var oksidan oranı var yanar saçlarınız kızlar

saçtan saça değişiyor ozaman kızlar sonuçta ben bu ürünün satıcısı değilim sahibi değilim :)

saçta hiç bir kırılma yıpranma olmadı hatta demin aradım annemi sordum açmadan önceki hali ile aynı dedi hiç bir şikayeti yok siz bilirsiniz benden öneri

Bende kullandım...bir sorun olmadı.memnun kaldım üstelik saçlarım çok ince telli

fakat herkezde farklı sonuç olması çok normal saç boyalarında bile oluyo...

saçtan saça değişebilir..saçlarım kalındır kolay kolay kopmaz yanmaz...saça herhangi bi işlem olmayınca fazla yıpranma olucağını zannetmmiyorum ama düzleştirici fön maşa vs. bunları açılmış saça uyguladığınızda 15 gün sonra saçlarınızın çatır çatır koptuğunu görüceksiniz az yada çok her saçta olur bu...ben kuaförlükte yaptım bi süre ordan biliyorum..insanlar evlerinde boya yapmaya tereddüt ediyor...hele böyle bi açıcının evde kullanılması çok tehlikeli....koleston palette bunların biraz kremsi halidir...sonuç itibariyle hepsi aynı

canım denersen buraya yaz olur mu çok merak ediyorum.

canım resim ekleyemedim daha önce ekledim ama resmi yükleyeceğim sayfa açılmıyor özelden bana msn adresini yazarsan ordan yollarım merak eden çok diye yapmadan önceki resmini çektim , yaparken çektim , açılmış halinide çektim ve en son boyanmış halini çektim bayanssulusmile

merhaba arkadaşlar,
forumu incelerken konu dikkatimi çekti. bende cesaretimi toplayıp bu üründen alıp kullandım :) saçımı kahverengiden karamele kadar açtım çok memnun kaldım istediğim tona getirdi tabi bunu yapmamı sağlayan satış yapan bayanın söyledikleri oldu. doğru kullanıldığı zaman çok başarılı bir ürün olduğuna inanıyorum. sizlerle paylaşmak istedim.bu arada bu açıcının içinde bitkisel yağlar varmış bu yüzden saçı yıpratmadan açacağını söylemişti saçımda gerçekten yıpranma olmadı... :))))

aa iyi bari bende denerim bi ara. ben bu açıcılı karışımın içine 2 tüp oksidan karıştırıyorum böylece hem karışım çoğalıyo hemde biraz daha hem de yoğunluğu azalıyor böylece daha az zarar görüyor diye düşünüyorum ama 30 gr çok az yaa yetmezki uzun saça vaila nın 50 gr lık toz açıcılı röfle seti vardı aslında en memnun kaldığım açıcı oydu. çok güzel açmıştı saçımı hemde yıpratmamıştı.

yalnız bişey söyleyeceğim bu 2 oksidanlık karışım saçın rengini en fazla 4 ton falan açıyor daha fazla açmak için tozu artıracaksınız ama yakma riskide var. düşünüyorumda renk açma işlemini kuaförde yaptırsak ta boyamayı kendimiz yapsak nasıl olur???

renk açma işlemi kuaförde çok pahallıya maloluyor benim saçım küt kuaföre sordum geçen gün sadece açmak için 80 tl istedi halbuki git hem açıcıyı hem boyayı al bak 4 te biri fiyatına malediyorsun işi hemde sonuçta saçın o kadar da yıpranmaz ki kendin süreceğin için orieli istediğin kadar bekletirsin olmadı üstüne koyu bir renk alıp boyarsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…