Saç Rengi ve Saç Boyama Haır plus ** saç açıcı çok uygun kullanan var mı ?

meraba kızlar bende hairplus saç açıcı aldım saçımı acık kullu kumral boyıycam kolestonun boyasınıda aldım bugun deniyorum.. yalnız saçım uzun oldugu için bana 2 paket acıcı verdiler hepsini sürücem bişi olurmu cok korkuyorum yardım edinn kullanan varsa yazabılırmı ???????

umarım gec kalmamısımdır
ben kullandım 2 kere hemde 1 de tum saıcımı actım 3 paket gıttı ve actı beyaza yakın hemde..
yıpranmadı dersem yalan olur.

ben kullandım kızlar gerçekten yıpratmıyo ben hataydan 3 tl ye almıştım :))) süperde açıyor ama bakırlık oluyor yani ben az bekletmiştim çok bekletince bakırlık az olurmu bilemem ama çok güzel ben 2 gün arayla 2 defa kulandığım halde saçıma birşey yapmadı deneyin yani zarar wermiyor oriel gibi değil

Ben bugün aldım, saçlarımın uçlarını açtırmıştım zaten kuaförde ama zamanla karamele döndü o açılan yerlerin bazıları azıcık saç ucunu açtırmak için 30 tl ödemiştim (resimlerimde var son eklenen resimde gözüküyor)
kadını yaparkende izledim elimdende gelir böyle kuaför işleri saçımı falan kendim keserim kaş bıyık kendim alırım ağdamıda kendim yaparım bitek boya için kuaföre para ödedim geçenlerde oda koydu yani :)
okadar basit bi işlem için ödediğim paraya acıdım hairplusta hem uygun hemde evde uygulanabilir miktarda satılıyor çok sevindim görünce. aldım ben yapacağım şimdi evde :)

yalnız şeyi merak ediyorum bu oriel aslında kuaförde bilinen mavi toz açıcı yani , bunu hazırladıktan sonra içine bakım yağı koysam etkileşime girermi acaba yani saça yan etkisi olurmu ?

Arkadaşlar ben bugün iki tane hair plus saç açıcı aldım ve saçımı bakır tonlarında yapmak istiyorum tabiiki de yıpranmamış olarak yani az buz yıpranır ama çok kötü olmaz dimi kullanan arkdaşlar daha detaylı bilgi verirse çok mutlu olurum korkuyorum çünkü saçlarım ince telli

bugun rastgele kozmetıkcıde denk geldı bence super bısı kendım yaptuım evde saclarım sıyahdı ve dıplerden 10 15 cm falan uzakda boyadım dıplerden yanmasın dıye ve osımsıyah saclar gttı yerıne sarımsı bı renk geldı sımdıde onun ustune seacolorun acık kumarlını boyadım suan beklıyorum bırazdan bende sonucu yazarım buraya :))

ben cok kullandım bu urunu saclarımı yakmadı saçtan saça ve kullanan kısıye gore degısıyor bekletme suresı ve doz cok onemlı

Bence bu saç açıcı harika bişey.
Ben saçlarımı bununla açtımn en ufak yıpranma olmadı,oysa yıpranmasını göze almıştım fakat hiçbişey olmayınca şok oldum gerçekten bu kadarını düşünmüyordum. Ben 4 sene önce kuaförde saçımın rengini açtırmıştım saçlarım mahvolmuştu koparak dökülmüştü ama evde yaptığım bu işlemde hiçbi yıpranma olmadı. Aynı gün üst üste iki kere boyadım. İlk rengi açık geldiği için tekrar boyadım yani. Ona rağmen saçlarımda bi yıpranma yok. Benim saçıma 2 paket yetti. Artık bu açıcıdan başkasını kullanmam.

Canım dün bende bu acıcıyı aldım ama bir türlü kullanmaya cesaretim yok.Saçımın rengi kızıl kahve rengi boyalı.Nasıl sürmeliyim bu açıcıyı ve ne kadar bekleteyim?Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saçlarımı açtım yıpranma olmadı diyen arkadaşlar
Boyalı saçlarınızı mı yoksa boyasız saçlarınızı mı açtınız da yıpranma olmadı ?

Açıcıyı üstündeki talimata göre hazırlıcaksın
Oksidasyonla tozunu karıştıracaksın canım
Sonra saçına sür ve renginin açıldığını farkedince çok küçük bi tutam saçı yıka eğer istediğin açıklık olduysa hepsini yıka olmadıysa biraz daha bekle benim 10dk da istediğim kadar açtı

Saçlarımı açtım yıpranma olmadı diyen arkadaşlar
Boyalı saçlarınızı mı yoksa boyasız saçlarınızı mı açtınız da yıpranma olmadı ?

Ben boyalı saçlarımı açtım
Boya yaptığınızda saçta ne kadarlık bir yıpranma olduysa o kadar oldu yani yıpranma olmadı bile diyebilirim
Ama benim 10dk da istediğim tona geldi hatta daha fazla açtı
Yani 10 dk durdurdum
Tabi açıcıdan sonra istediğiniz boyayı alıp boyayacaksınız sadece açıcıyla kalan renk kullanılmaz
Çünkü renk hoş olmuyor.

Soruma cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim güzel insan,şimdi daha bi cesaret geldi.Fakat regl döneminde saçlarda kimyasal işlem pek iyi sonuç vermez diyorlar ne derece doğru acaba?

Canım sen kendin mi açtın ?
Şu saç açma konusunda hızlı olmak gerektiğinden başkasının uygulaması daha iyi olur
10 dk da hangi tona kadar geldi uzun süre bekleyince sarı oluyor sen bakır tonlarında mı istiyordun
Bunu not edeyim bari eğer çook saçlarımı açmak istersem bunu alıpta uygularım

Soruma cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim güzel insan,şimdi daha bi cesaret geldi.Fakat regl döneminde saçlarda kimyasal işlem pek iyi sonuç vermez diyorlar ne derece doğru acaba?

Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ben regl dönemimde yapmadım etkisini bilemem ama eğer acele saç boyaman gerekmiyorsa regl döneminin geçmesini beklesen iyi olur diye düşünüyorum

Evet kendim açtım canım
Ama elimden geldiğince hızlı hareket etmeye çalıştım
Ben bakır tonları için uğraştım ve daha iyi görmeniz için foto ekliyorum şu şekilde oldu

Saçlarımı kakao ile boyamıştım ve nerdeyse siyah olmuştu yıkamaktan biraz açılmıştı ama siyaha yakındı ilk hali
Sen eğer sarı istiyorsan daha fazla bekletip küllü bir sarıya boya ki kızıllığını alsın

Benim saçımda dediğim gibi yıpranma olmadı inşallah sizin de olmaz

Son düzenleme:
Harika olmuş ellerine sağlık ve güle güle kullan,darısı benim başıma.Şu malum dönem geçsin hemen tavsiyelerine uyucam.İyi geceler canım sonuncu mutlaka paylaşırım.

Beğendim canım güzel olmuş ki bizim beğenmemiz önemli değil sen tam istediğin tonlarda yapabilmişsin ya
Az tutmana rağmen iyi açılmış ama :)
Ben açmayı şimdilik düşünmüyorum da eğer ki açmaya karar verirsem
Alıcam bu açıcıdan ve dediğin gibi biraz fazla bekletir sonra da gelsin sarı tonları
Saç rengi konusunda sürekli karar değiştiriyorum sürekli gel git yaşıyorum

Hairplus ile açtım saçımı ama bir daha kullanmak istiyorum,bir hafta geçti aradan acaba çok mu erken?Saç diplerim çok açıldı uçları daha koyu kaldı lütfen bir tavsiye verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…