Canım dün bende bu acıcıyı aldım ama bir türlü kullanmaya cesaretim yok.Saçımın rengi kızıl kahve rengi boyalı.Nasıl sürmeliyim bu açıcıyı ve ne kadar bekleteyim?Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saçlarımı açtım yıpranma olmadı diyen arkadaşlar
Boyalı saçlarınızı mı yoksa boyasız saçlarınızı mı açtınız da yıpranma olmadı ?
Ben boyalı saçlarımı açtım
Boya yaptığınızda saçta ne kadarlık bir yıpranma olduysa o kadar oldu yani yıpranma olmadı bile diyebilirim
Ama benim 10dk da istediğim tona geldi hatta daha fazla açtı
Yani 10 dk durdurdum
Tabi açıcıdan sonra istediğiniz boyayı alıp boyayacaksınız sadece açıcıyla kalan renk kullanılmaz
Çünkü renk hoş olmuyor.
Soruma cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim güzel insan,şimdi daha bi cesaret geldi.Fakat regl döneminde saçlarda kimyasal işlem pek iyi sonuç vermez diyorlar ne derece doğru acaba?
Canım sen kendin mi açtın ?
Şu saç açma konusunda hızlı olmak gerektiğinden başkasının uygulaması daha iyi olur
10 dk da hangi tona kadar geldi uzun süre bekleyince sarı oluyor sen bakır tonlarında mı istiyordun
Bunu not edeyim bari eğer çook saçlarımı açmak istersem bunu alıpta uygularım
Evet kendim açtım canım
Ama elimden geldiğince hızlı hareket etmeye çalıştım
Ben bakır tonları için uğraştım ve daha iyi görmeniz için foto ekliyorum şu şekilde oldu
Saçlarımı kakao ile boyamıştım ve nerdeyse siyah olmuştu yıkamaktan biraz açılmıştı ama siyaha yakındı ilk hali
Sen eğer sarı istiyorsan daha fazla bekletip küllü bir sarıya boya ki kızıllığını alsın
Benim saçımda dediğim gibi yıpranma olmadı inşallah sizin de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?