Saç Rengi ve Saç Boyama Haır plus ** saç açıcı çok uygun kullanan var mı ?

bende kullandım bu ürünü fakat cidden çok dikkatli kullanılması gereken bir ürün. hatta cildinize yanlışlıkla damlayınca felan o bölge kabarıyor beyaz oluyo kıyafetinizede damladığında çıkmıyor çamaşır suyu gibi oluyor. benim saçımda yıpranma yapmadı çok dikkatli kullandım ayrıca açtıktan bir iki hafta sonra üzerine boya yaptım.

Sizin ilk renginiz neydi ve ne kadar açtınız kızılık oldumu saçınızda?Ben bu bakırlıktan hoşlanmadım acaba nasıl giderilir bir öneri lütfen.:)

benim saçlarım platin röfleliydi we çok sewiodum herkeste yakıştırıodu ama bi hwes birazda gazla doğal renge dönmek istedim we malesefki saçlarıı boyadım kestane oldu ilk zamnalar hoşuma gidiyodu halada öyle sewiyorum ama sarıdan bi türlü wazgeçemiorum içimdeki ses hiç susmuyo we annem we erkek arkadaşmda çok büyük istekleriyle sarıya tekrar dönmeye karar werdim ama saçlarımı kuaföre teslim etmek istemiorum çünkü başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum werecegim dünya parada cabası o yüzden ewde kendim yawas yawas açmak istiyorum zemin otursun balyajları kuaföre yaptırcam zaten neyse çok uzattım kbkmyaın konuya geleyim nette araştırmalarımda haır plus saç açıcıyı farkettim we kaç gündür yorumları okuyorum we bugun gidip almayı düşünüyorum kullnana arkadaşlar tawsiye edermi lüfen yardımcı olurmusunuz?

ben kullandım çok memnun kaldım bu siteden öğrenmiştim bu açıcıyı boyalı açık siyah saçımı kumral yaptım kızlar öyle palette açıcılar gibi değil onlar açarken kırmızı kızıl arası renk yapıyor üstelik yamalı gibi açıyor ama bu turuncu-sarı bir renk yapıyor ben 30 dk beklettim belki 40 dk bekleseydim sapsarı açardı yinede harika açıldı

ürün mavi bir toz ve yanında ayrıca verilen oksidan kremden oluşuyor..çok etkili, maddeler taşıyor bence bu ürün.. beş dakka ya beklettim ya bekletmedim..ürünün saç rengini değiştirmekten öte..fazlaca etki edip saçlarımı buğum buğum erittiğini hissettim adeta.. hemen saçımı yıkadım ama kar etmedi.. saçlarım bölünmeye ve tutam tutam eriyip kopmaya başladı adeta..allahtan ürünü saç diplerime kadar sürmemiştim..en azından kökünü kurtardım saçlarımın.. böyle bir tecrübeden sonra elbetteki kimseye tavsiye edemem.. özellikle de benim gibi amatörce heves taşıyanların daha iyi ve güzel markaları tercih etmesinden yanayım.. ürünün üzerinde de zaten profosyonel kullanım için olduğu yazıyor.. ah kafam.. ah.. saç rengimi biraz olsun değiştirmek için onları heba etmişim...artık çok geç şimdi işin yoksa yeniden saç uzatmaya ve saç canlandırmaya uğraş.. artık yumurtalı tarifler mi ararsın... yoksa bal mı koyarsın.. sinemeki derken kınaya mı dönersin... maya ve turp mu sıkarsın.. uğraş dur.....

Son düzenleme:
kızlar selam bende bu ürünü dün aldım saçlarım platin sarı dip boyamı kuaför hep orielle yapıyor ama artık çok pahalı gelmeye başladı
3 haftada bir dibim geliyor kendim boyuyorum
2 aydır paletteyle ama oda bildiğiniz turuncu yaptı dipleri bi arkadaşım diplerini igora 10.1/ 40 vlm oksidanla boyuyormuş süper duruyor turunculaştırmıyor
aldım hemen tabi ama dipler turuncu boya boyayı açmaz satıcı bu hairplus tan verdi.
5 cnm falan diplerim şimdi burayı okuyunca bi çekindim ama benim saçlarımda sağlamdır bir şey olmaz diye düşünüyorum bugün yapıcam.
sonra igorayla boyiycam
konu çok eski kalmış kullanan varsa başka yorumda yazabilir mi

Canim merhaba bende bugün aldım bu acicidan saçlarım bakir actiktan sonra kullu tonlara boyamayi düşünüyorum.Sen kullandın mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…