Hairjen tuy azaltici kullanan ve etkisini goren var mi arkadaslar???

SENEM , canim sen deniyodun ne oldu gelisme var mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işe giitiiğim ıcın 10 gune yakındır kullanma fırsatı bulamıyorum . kendımle ılgılenemıyorum . cok fazla faydası yok , ama azda olsa ıse yarıyoo dıyebılırım . agda sonrası degılde , makıneden dolayıda faydasını gorememıs olabılrım :) 2 hafta sonra falan agdaya gıdıem . bır de oyle denemk lazım :) Yıne yazarım :)

Ben bunun da para tuzagi oldugunu dusunuyorum artik ya. Hemen dokucegini vaad ediyo cunku :/ yine lazer epilasyona kaldik bence kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende az önce siparişimi verdim kökten alımların ardından kullanılması gerek dediler tam anlamıyla bitmesede azaltma oranı yüksek dediler.ilk hafta hergün kullanılacak ikinci hafta 2 günde bir dediler.sizler nasıl kullanıyosunuz bayanlar

Az önce reklamlarını gördüm ve kk da muhakkak kullanan vardır diye bakayım dedim; 3. dk daydım bu arada
Senin yorumu görünce boşuna bi 7 dk daha harcamayım diye konuyla alakalı tüm sekmeleri kapatıyorum.

Kızlar bu ürünün kullanımı nasıl? tüyleri aldıktan sonra sürülüp masaj mı yapılıyor yoksa tüyler varken mi tüylerin üzerine sürülüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…