Hak ettiğim değeri göremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi deSe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok guzelım,
ciddıysen barı aramızda sözlenelım de

eger kabul etmıyorsa bas dekmeyı getsın yoluna, buradan cıddı degıl gıbı gorunuyor ınan bıze oyalanmıs senle acı gercek.

Askerde boşluktan seni sevdiğini sandı seninle zaman geçirdi, vaktini öyle geçirdi; fakat iş ciddiye binince kem küm etmeye başladı olmaz, kabul etme. Madem evlenmek istiyor bulsun iş çaba gösteriyor mu hep sen mi çaba göstereceksin. Evt bunları kabul etmek zor cnm senin için; ama ilerde üzülmemen için bunlara katlanıcaksın gerekirse bitiriceksin bu ilişiyi, yoksa hak ettiğin değeri göremeyecksin.

Canım sende neden gıdıp bır askere numaranı verdın; adam la zaten sahsen görüsemıyecektın; hata sende; bazı kızlar askerlerı hanı bırsey sanarlar; adamın ısı yok gücü yok; gıdıp görevını yapıyor; bırde asker forması gıyınce cekıcı gelıyor sanırım askerler onlara; benım amca kızıda öyleydı; askerlerden hoslanıyom derdı; bende hep gülerdım; ben sana bırsey söylüyeyım erkek mılletı asla bır kadına baglanmaz; odakı senle sadece mesajlasmıs; göz göze gelmemıssınız dogru dürüst; ah bu erkekler varya ne cok kadını böylece kandırıp ruhunu eskıttıler; cok acımasız bu erkekler ; cok umursamazlar; bak utanmadan gerı cekmıs kendını; demıyorkı; ben bununla yazıstım güzel sözler gectı; bak ıste buda tam bır namussuzluk örnegı; söz verıp gerı caymıs; bırde hıc aldırmadan; tanrım bız kadınlar ıse hepsı degıl bır cogu tabı genelleme yanlıs olur; aman kırmayayım aman ıncıtmeyeyım; hatta hayır demekden cekınır korkarız bıle; ama erkek mılletı öyle degıl; neyse dıyecegım bu kadar ::

yok guzelım,
ciddıysen barı aramızda sözlenelım de

eger kabul etmıyorsa bas dekmeyı getsın yoluna, buradan cıddı degıl gıbı gorunuyor ınan bıze oyalanmıs senle acı gercek.

aramızda sözlenelim demesi adam için tam bir fırsat böylelikle hem elindekini kaybetmemiş olacak hem de gönlünü rahatça eğlendirmeye devam edecek. hiç önermiyorum böyle bir teklifi

aramızda sözlenelim demesi adam için tam bir fırsat böylelikle hem elindekini kaybetmemiş olacak hem de gönlünü rahatça eğlendirmeye devam edecek. hiç önermiyorum böyle bir teklifi

hıc ıstemeyen adam arasında bıle sözlenmez :1ninca:

hıc ıstemeyen adam arasında bıle sözlenmez :1ninca:

o konuda haklısın nadyacım ama şöyle de düşün bu adam arkadaşımızı oyalamaya devam ediyor. Karakter sahibi insan ayrılacaksa ayrılır ayrılmayacaksa normal bir şekilde davranır. Arkadaşımızın anlattığına göre biraz fırıldak bu adam.

kendi aramızda sözlenelim derse daha çok oyalayacak. Nasıl olsa biz söz yaptık aileleri en son işin içine sokarız dur ben işimi bulayım vs. gibi türlü bahanelerle gününü gün edecek. En sonunda da sıkılınca nasıl olsa aramızdaydı söz ayrılalım bitsin deyip gidecek.

kendi aralarında söz yapmanın bir anlamı yok ki zaten ilkokuldakiler bile yapıyor artık.

geçmiş olsun canım. ama en doğrusunu yaptığını en fazla birkaç ay sonra göreceksin. gör bak sen onu bıraktın ya kıymete binersin

yalvardı zor tuttum kendimi ama artık geri dönemem bn hiç bişeyi böle hayal etmemiiştim şu an canım çok yanıyor

timsah gözyaşarına inanıp geri adım atma sakın sakınnnnnn klava:

çekmene ve üzülmene degmess seninle vakit gecirmiş gercekten seven insanın aklıda karısmaz bilmiorumda demes salla gitsin sana dönemsinin tek nedenide ayrılıgı konduramamıstır kendine terket ve bir daha yüzüne bakma onumu cekiceksin bidde

bitti.. bitirdim...
Gerçek anlamda bitirdiysen, yüreğinden de sildiysen hayatında yepyeni bir sayfa aç ve etrafa alıcı gözlerle bak bu saatten sonra. Eminim ki seni beğenen birileri mutlaka vardır çevrende. Hakedene hakkettiği gibi değeri vermelisin artık.
Böylesi bir erkekle farzet ki evlendin, küçük bir olumsuzlukta yüzüne karşı; ''Sen istediğin için bu evlilik oldu.'' demesi koca bir hayal kırıklığı olarak döneceğine göre sana, boşveeeer gitsin canım. Gözünaydın!

Hayırlı olsun tatlım...
Zaman herşeyin ilacı.
Kalbini kıran biriyle nereye kadar?
...

Arkadaşım,derhal,şimdi,bir dakika sonra dahi değil,kesin olarak bitir!!!!!!! Asla kararsızlık gösterme!!!
Yoksa ilerde kadınlar kulübüne çok daha dramatik hikayelerle yazarsın....

adam izindeyken kaşla göz arası sevgili yapmış, helal olsun...rkadaşım sen de ne demeye izinde oldugunu bildigin adama yani sadece o anlık begeni üzerine numaranı verdin, aylarca mesajlaşıp konusup işi ilerlettin. Kusura bakma ama biraz sen sebep vermişsin olanlara. izindeyken bir kere gördüğün adamın neyine güvendin ki...hadi geçmiş olsun

adam izindeyken kaşla göz arası sevgili yapmış, helal olsun...rkadaşım sen de ne demeye izinde oldugunu bildigin adama yani sadece o anlık begeni üzerine numaranı verdin, aylarca mesajlaşıp konusup işi ilerlettin. Kusura bakma ama biraz sen sebep vermişsin olanlara. izindeyken bir kere gördüğün adamın neyine güvendin ki...hadi geçmiş olsun

orda canı sıkılmış sıkıntısını geçirmek için seni bulmuş
ama bellki şimdi sevmiyo
ayrılmak en doğrusu hatta en doğrusu
bence daha fazla yıpranma hak ettiğin değeri gösterecek birini bulursun umarım
ama şuan için en doğru şey ayrılmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…