Hak Mı Adalet Mi Bu?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar. 4 gün ban almışım. Sebebi de, şu konu vardı belki hatırlarsınız.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/56289942/
Bu konuda kadın eşinin pedofili videolar izlediğinden bahsediyor,hatta eşi özellikle kız çocuk sahibi olmak istiyormuş. Kadın(?) bunu gayet normal bir şekilde anlatıyor. Bunu okuyunca duramadım tabii. Yazdığım yorum sadece şuydu:
"Bence sahte bu konu. Eğer gerçekse de umarım evli olduğunuz mahluk da siz de en kısa zamanda belanızı bulursunuz." Ve bu yorumum üslup gerekçesiyle uygun görülmemiş. 4 gün ceza alacak ne yaptım gerçekten merak ediyorum. Neler neler yazanlar var,onlara niye ceza uygulanmıyor?

Bunu sorman gereken yer yönetim, bu bir. Ayrıca ban süresini yönetim belirlemiyor. Eğer yakın zamanda fazla banlandıysan ban süren uzuyor. Yine banlanacaksın şimdi yanlış yere yanlış şekilde konu açtığın için mesela ve ban süren 5-6 gün olacak. Yönetim seni 5-6 gün banlamayacak yani.

Merhabalar. 4 gün ban almışım. Sebebi de, şu konu vardı belki hatırlarsınız.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/56289942/
Bu konuda kadın eşinin pedofili videolar izlediğinden bahsediyor,hatta eşi özellikle kız çocuk sahibi olmak istiyormuş. Kadın(?) bunu gayet normal bir şekilde anlatıyor. Bunu okuyunca duramadım tabii. Yazdığım yorum sadece şuydu:
"Bence sahte bu konu. Eğer gerçekse de umarım evli olduğunuz mahluk da siz de en kısa zamanda belanızı bulursunuz." Ve bu yorumum üslup gerekçesiyle uygun görülmemiş. 4 gün ceza alacak ne yaptım gerçekten merak ediyorum. Neler neler yazanlar var,onlara niye ceza uygulanmıyor?

Konulara fake, sahte vb demek yasaktır, fake'se kötü içerik yapmanız istenir, ne olursa olsun konu sahibesine beddua edemezsiniz yasaktır.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Banlanma sürelerinizi biz belirlemeyiz, aktif ceza puanlarınıza göre sistem belirler ve uygular, site kurallara göre yönetilir, üyelerde bu kurallara uymakla yükümlüdür.

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Ayrıca banlanma sürenizi uzatan en önemli gerekçelerden biri sizin aklınıza her gelen konuyu kurallara uymayarak bir derdim var bölümüne açmanız, aynı bu konuyu açmanız gibi, ceza sürenizin neden uzadığını yöneticilere mesaj atarak öğrenebilirdiniz.

Back
X