Annemde böyle söyledi fakat olay çok taze olduğu için kendime yediremiyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 1 aylık çocuğa sattiysa demek ki ...Hatırladım seni. Kabul edildin demek tebrik ederim.
Aman boşver bunları şimdi sen hayallerine koşuyorsun ötesi var mı daha çok gençsin ve yolun başındasın ne arkadaşlar ne sevgililer çıkacak karşına. Üzülmeye değmez
Dostlar böyle günlerde belli oluyor işte. Kim dost kim değil anlıyorsun ve an geliyor yanında 3-5 candan insan kalıyor.Annemde böyle söyledi fakat olay çok taze olduğu için kendime yediremiyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 1 aylık çocuğa sattiysa demek ki ...
Herkes kendi karakterini belli ediyor işte
Canım,ne güzel kazanmışsın,onlara hayali bir tekme at ve hayallerine yürü,gururla...
Teşekkür ederim sağolun :)Amaan demek ki yeterince yakın bir arkadaş değilmiş salla gitsin. ;Yeni işin hayırlı olsun
Bundan sonra arkadaşmış ilişkiymiş uzun süre ikisiylede uğraşamam artık dilim yandı fazlası ileDostlar böyle günlerde belli oluyor işte. Kim dost kim değil anlıyorsun ve an geliyor yanında 3-5 candan insan kalıyor.
En iyisi de bu. Sıkma canını. Başarının tadını çıkar. Yepyeni bir hayat başlıyor
4 senelik arkadaşımdıBen yaşamışım da içime oturmuş gibi hissettim bi an okurken. Arkadaş kazığı sevgiliden çok daha kötü hissettiriyor bence. Böyle olmasa da yaşadım.
Arkadaşlığınız ne kadarlık? Çok uzun olmadığını düşündüm, bu kadar basitçe çekip gidemezdi arkadaşınız yoksa.
Bir de bana çok garip geldi gerçekten ciddi ilişkinizden "en yakın" arkadaşınıza bahsetmemeniz, anlayamadım pek, ne bilim sevgilinizle gezmeye gittiğiniz gün mesela arkadaşınızla hiç mi sohbet etmediniz napıyorsun vs. diye, yalan mı söylediniz?
Boşvermeye çalışın, hayallerinize adım atmışsınız, ayaklarınızın üstünde durmak önceliğiniz olsun şuan, çok tebrik ederim.
Nasibinde varsa çıkar karşına zaten. Arkadaş olsun, sevgili olsun.. Sen içini rahat tut.Bundan sonra arkadaşmış ilişkiymiş uzun süre ikisiylede uğraşamam artık dilim yandı fazlası ile
4 senelik arkadaşımdı
Yani evet bahsetmedim hiç tabi bahsettim ama isim olsun falan hiç söylememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?