HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

Aşkım sen gülünmeyecek gibi değilsin ama napim hep güldürüyorsun biliyor musun hiçbir şeyin peşinde değilim kahvemi içerken öyle bakıyorum yorumlara daha ne kadar saçmalanacak merak ediyorum

Kv geldi sizin çocuğa yardim etti. Simdi de diger torunlara faydam olsun demiş çalışıyor demek ki. Yani gerçekten size ne?
etsin yavrum etsin canım benim etsin bak orada sorun yok . ora da ad diyor ki onlara para vermiyorum o zaman eşimde diyor ki niye çalışıyosun ihityacın mı var sonra bir bakıyoruz vermiş niye yalan söylüyorsun o zaman veririm size ne desin bize mesela dimi biz de tamam deriz... bu sefer eşim diyor ki ne yapmaya çalışıyorsun biz yumuşak başlıyız diye bize mi yıkılacaksın neden onlara verdiğini yaptığını söylemiyorsun anne diyor burad çelişiyorlar... bende diyorum öğrendik artık boşver.... o da üzülüyor bu

Aşkım sen gülünmeyecek gibi değilsin ama napim hep güldürüyorsun biliyor musun hiçbir şeyin peşinde değilim kahvemi içerken öyle bakıyorum yorumlara daha ne kadar saçmalanacak merak ediyorum
senin kadar saçmalayacak kafası güzelini bulamadık henüz.... kahve (şüpheli)

Sizin kem gözünüzden çekiniyordur kadın. Yahu gelmiş 60 yaşına, kendi istediği seyi bile gizli sakli yapıyor. Niye? Gelin parasının hesabını soruyorsun diye. İşinize bakın siz. İleride yaşlılık hastalık olursa ben bakmıyorum der cekilirsiniz. Gerisi sizi bağlamaz.

Sen yine şanslısın senin kayınvaliden çocuğuna bakmış. Ben çalışmayı düşündüğümde kaynanam senin yaramaz bakamam eltinin çocuğu uslu bakarım dedi.
Benim paramı alıp eltime vermediği ve eltimin yapması gereken işleri benim yapmamı istemedi sürece sorun yok.
Kendi parasını versin kendi tüm sorumluluğu alsın tüm işleri yapsın kendi seçimi.
Uyarırım kendi yaşın var elden ayaktan düşünce el gözleme kendini düşün diye bakarım etkisiz yaşasın ve görsün.

Vallaha da sormadık billaha da sormadık rabbim önümüze düşürdü de öğrendik... ne kemgözüm olucak bende eşimde eltimin çocuklarına sene başlarında hep kırtasiye yardımı yaptım kendi firmam o sektörde diye koli koli kağıt verdim ben çocuklara kıyamam suçsuzlar ne gözüm olucak Allah onlara daha çok verinde bizimkinde de gözü olmasın... böyle pis oyunlara girmezlerdi belki de eşimin ayarları bozulmazdı

bakmasının sebebi boşa değil bu arada eltimle kaynım onun evine geçti kendi evlerini kiraya verdiler karşılığını aldı yani.

çok haklısın bu arada seninki de evlat ayrımı yapmış oluyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin tek dileğim bu

Cağnım konu sahibii bu kadar dert etmeyin kendinize. Eşiniz çok uzuluyorsa anasının damda kalmasina acsın evinin kapılarını merhametli insan

30 sene çalışıp bir ev alamamışlar. Adam ne kadar kazanıyordu ki eşine doğru düzgün bir maaş kalsın? Üç kuruşla geçinip iki fatura için size ağız eğmek istemiyor demek ki kadın.
Siz de çalıştırmışsınız kadını. Ay yaşlı, yazık dememişsiniz. Şimdi para kazanıyor en azından.

Eşiniz kardeşini ortağı olduğu evden çıkaramıyorsa ya evi satacaksınız ya da susup kabulleneceksiniz.
Kayınvalidenin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ablacım. Parasını nereye harcadığı da ilgilendirmez.
Siz kazandığınız paranın hesabını kime veriyorsunuz ki kadın oğluyla gelinine hesap verecek? Çocuk mu bu kadın, zekasında bir problem mi var?
Sizden bin sene önce doğmuş kadının parasının hesabını tutmayın ya bi zahmet.
Maaşın yarısını size verse karı-koca rahatlayacaksınız gibi geldi bana.

kaynanamın malı yok kardeşim eşimle kardeşinin malı eşimin malı ki derdim mal değil düzen bozup kadını sokağa attılar diyorum bunun için ne yapıyım derdim o
Nasıl onun malı değil yahu abi kardeş bir olup ev mi aldı? Sen de atmışsın yani çocuğun büyüyünce işin bitmiş bay bay demiş görünüyorsun buradan. Kendi ailenin malını hesapla kocam anamın babamın laf etse sana ne derim. O evde senin paran mı var?

Of ben anladım sizi ya
İleride kv elden ayaktan düşerse ya da açıkta kalırsa "sizin çocuğunuza baktı, diğerine hiçbir yardımı dokunmadı şimdi siz bakacaksınız' derler diye tutuşmuşsunuz.
Diğerlerine para yardımı yaptığını biliyorsunuz ama ağzıyla söylesin istiyorsunuz çünkü başınıza kalırsa "ama onlar için atmışından sonra çalıştın para verdin, onlar baksın" diyebilesiniz
Çok yazık.

Evi satıp hakkınızı alın… Sonrasını onlar düşünsün…
Evleri olmasa tamam dicem de, evleri de var.

Amcalarda çok fena el diye kadına kocasının evini vermemisler, gitmisler oğullarına vermişler.
Dede zamanında hakkıyla mirasi verseydi bunlar da böyle konuşabilir miydi

Yıllarca kadının oturduğu evi sonradan gelenler benim diye sahipleniyorlar

Evi satıp hakkınızı alın… Sonrasını onlar düşünsün…
Evleri olmasa tamam dicem de, evleri de var.

Resmi olarak onlara verilmis ev ama aslında kayınvalidenin oturduğu ev eşiyle. Eşi ölünce amcalar o evi zar zor oğullarına vermiş.

Resmi olarak onlara verilmis ev ama aslında kayınvalidenin oturduğu ev eşiyle. Eşi ölünce amcalar o evi zar zor oğullarına vermiş.
Hukuk yoluyla baştan alsaydı bile kv o evden sadece 4te 1 pay alacakti. Bu da sadece kayinpeder eşten önce ölseydi olacaktı. Her türlü çocukların payı hukuken o evde daha fazla zaten. En baştan dede evi amcaya verip diger oğlundan ev kaçırdığı için isler uzamış ama kadinin da esinin de o evde miras hakkı disinda bir hakları yokmuş başından beri. Oyle eşinden kaldi zaten onlarındı gibi bir durum değil bu yani.

bence burdaki asıl sıkıntı eşinizde ve kardeşinde. amcaları babalarından kalan evde hiç söz hakkı olmasın diye kadını saf dışı bırakıp bunların üzerine yapmış onlar da tamam demiş, şimdi kadının kocasından kalan hakkı da olan evde o mu otursun bu mu otursun tartışıyolar. vah o kadıncağıza

Konu sahibi şimdi bu ev tapusu resmiyette eşiniz ve kardeşi adına mı. Çünkü daha önce arsa topulu ev bile görünmüyor demiştiniz. Bir de aile apartmanımı kaç daire var toplamda Yani satmak isteseniz satabilir misiniz.

Ya kendi ailenizin malının parasının hesabını tutun siz. Hiç şaşmaz kendi ailelerinde gün görmemişlerdir, evlenirken iki tabak bile almayan aileleri mükemmel ama kayınaileye hem çocuk baktırırlar hem yerler hem de arta kalan mallar için kardeşleri doldurup birbirine düşürürler. Kadın çocuğunuza bakmış ötekine de maddi yardımda bulunmuş daha ne yapsın? Şimdiden yaşlanınca başıma kalır derdine düşmüşsünüz hiç inkar etmeyin. İki kardeş iki gelin bencillik diz boyu. Parazit diye bir film vardı böyle konularda aklıma ordaki insanlar geliyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…