Aşkım sen gülünmeyecek gibi değilsin ama napim hep güldürüyorsunsürekli gülmeni anlayamıyorum kafan güzel herhalde yazık... eksik bilgi varsa tamamlarsın öğretmensin ya dalga geçmezsin dimi eğitimciler böyle yapar benim annem böyle yapardı ama inanmıyorum işte öyle olsaydı ben bakıc bulamadığım dediğimde kendinden örnek verirdin dün ya da çalışan kadınlara laf edenleri anneliğinden vuranlara karşı çıkardın ama değilsin sadece haklı çıkma peşindesin bide sürekli gülüyon ya hayırlısı...
etsin yavrum etsin canım benim etsin bak orada sorun yok . ora da ad diyor ki onlara para vermiyorum o zaman eşimde diyor ki niye çalışıyosun ihityacın mı var sonra bir bakıyoruz vermiş niye yalan söylüyorsun o zaman veririm size ne desin bize mesela dimi biz de tamam deriz... bu sefer eşim diyor ki ne yapmaya çalışıyorsun biz yumuşak başlıyız diye bize mi yıkılacaksın neden onlara verdiğini yaptığını söylemiyorsun anne diyor burad çelişiyorlar... bende diyorum öğrendik artık boşver.... o da üzülüyor buKv geldi sizin çocuğa yardim etti. Simdi de diger torunlara faydam olsun demiş çalışıyor demek ki. Yani gerçekten size ne?
senin kadar saçmalayacak kafası güzelini bulamadık henüz.... kahve (şüpheli)Aşkım sen gülünmeyecek gibi değilsin ama napim hep güldürüyorsunbiliyor musun hiçbir şeyin peşinde değilim kahvemi içerken öyle bakıyorum yorumlara daha ne kadar saçmalanacak merak ediyorum
Sizin kem gözünüzden çekiniyordur kadın. Yahu gelmiş 60 yaşına, kendi istediği seyi bile gizli sakli yapıyor. Niye? Gelin parasının hesabını soruyorsun diye. İşinize bakın siz. İleride yaşlılık hastalık olursa ben bakmıyorum der cekilirsiniz. Gerisi sizi bağlamaz.etsin yavrum etsin canım benim etsin bak orada sorun yok . ora da ad diyor ki onlara para vermiyorum o zaman eşimde diyor ki niye çalışıyosun ihityacın mı var sonra bir bakıyoruz vermiş niye yalan söylüyorsun o zaman veririm size ne desin bize mesela dimi biz de tamam deriz... bu sefer eşim diyor ki ne yapmaya çalışıyorsun biz yumuşak başlıyız diye bize mi yıkılacaksın neden onlara verdiğini yaptığını söylemiyorsun anne diyor burad çelişiyorlar... bende diyorum öğrendik artık boşver.... o da üzülüyor bu
Vallaha da sormadık billaha da sormadık rabbim önümüze düşürdü de öğrendik... ne kemgözüm olucak bende eşimde eltimin çocuklarına sene başlarında hep kırtasiye yardımı yaptım kendi firmam o sektörde diye koli koli kağıt verdim ben çocuklara kıyamam suçsuzlar ne gözüm olucak Allah onlara daha çok verinde bizimkinde de gözü olmasın... böyle pis oyunlara girmezlerdi belki de eşimin ayarları bozulmazdıSizin kem gözünüzden çekiniyordur kadın. Yahu gelmiş 60 yaşına, kendi istediği seyi bile gizli sakli yapıyor. Niye? Gelin parasının hesabını soruyorsun diye. İşinize bakın siz. İleride yaşlılık hastalık olursa ben bakmıyorum der cekilirsiniz. Gerisi sizi bağlamaz.
bakmasının sebebi boşa değil bu arada eltimle kaynım onun evine geçti kendi evlerini kiraya verdiler karşılığını aldı yani.Sen yine şanslısın senin kayınvaliden çocuğuna bakmış. Ben çalışmayı düşündüğümde kaynanam senin yaramaz bakamam eltinin çocuğu uslu bakarım dedi.
Benim paramı alıp eltime vermediği ve eltimin yapması gereken işleri benim yapmamı istemedi sürece sorun yok.
Kendi parasını versin kendi tüm sorumluluğu alsın tüm işleri yapsın kendi seçimi.
Uyarırım kendi yaşın var elden ayaktan düşünce el gözleme kendini düşün diye bakarım etkisiz yaşasın ve görsün.
kadının eşinden maaşı var zaten o olduğu halde çalışıyor bizde diyoruz ki geç evine elektirk su doğalgaz bizden ki zaten bakın bu aradabenim çocuğuma bakmıyor yetişmezse yardım ediyorduk ta zaten önceden benim eşim durmaz ki eder zaten otursun çalışmasın eşim rahat edemiyor zoruna gidiyor. o eve otursa zaten eşimin kardeşi de kendi evine gitse sorun kalmayacak bunu kadında kardeşide eltimde istemiyor anlatabildim mi .
Nasıl onun malı değil yahu abi kardeş bir olup ev mi aldı? Sen de atmışsın yani çocuğun büyüyünce işin bitmiş bay bay demiş görünüyorsun buradan. Kendi ailenin malını hesapla kocam anamın babamın laf etse sana ne derim. O evde senin paran mı var?kaynanamın malı yok kardeşim eşimle kardeşinin malı eşimin malı ki derdim mal değil düzen bozup kadını sokağa attılar diyorum bunun için ne yapıyım derdim o
Of ben anladım sizi yaben para istemiyorum siz de bunu anlamıyorsunuz., adil olsunlar açık olsunlar şeffaf olsunlar istiyorum. kadın yaşayabiliyor maaşla elektrik su doğalgaz eşimle ben hep yardım ettik ederiz de
çocuğumuza bakmadığında da ettik yine ederiz yeter ki ortada kalmasın
eşim kira para istemiyor annesi çalışmasın evinde sıcacık otursun derdi bu kayınımla eltim ek gelir yapma peşinde evet bu sebepten de kızgınız kim olsa kızar sizin annenizi bu duruma soksalar kardeşinize hanımına kızmaz mısınız.
çok dagüzel anlatıyorum anlayan insan çok ama siz beni yargılama peşindesiniz neden çalışmışım bananeymiş
benim evime yansıyor onların yaptığı haksızlık benim eşim uyuyamıyor gece anladın mı banane olmuyor o zman
verirse versin isterse sokağa atsın isterse çok afedersin poposunu silip tuvalete atsın banane ama söylemiyor hanımefendi söylememsinin sebebi evlat ayrımıdir siizn çocuğunuza baktı denilecek ilerde herşeyine eşim koşucak ben yardımcı olucak yumuşak huyluyuz biz güler yüzlüyüz ondan paramızda var çift maaşız ya bize yıkma peşindeler eltim kaynım kayınvalide
versin herşeyini versin yeterki açık net şeffaf adil olsun....
maksat minnetli bırakmak biizm onursuz olmadığımıızn bilincinde hepsi anladınız mı vermesine kızdığı o eşimin ana bana acımıyon mu diyo acımıyor demek ki
Nasıl onun malı değil yahu abi kardeş bir olup ev mi aldı? Sen de atmışsın yani çocuğun büyüyünce işin bitmiş bay bay demiş görünüyorsun buradan. Kendi ailenin malını hesapla kocam anamın babamın laf etse sana ne derim. O evde senin paran mı var?
Evi satıp hakkınızı alın… Sonrasını onlar düşünsün…
Evleri olmasa tamam dicem de, evleri de var.
Hukuk yoluyla baştan alsaydı bile kv o evden sadece 4te 1 pay alacakti. Bu da sadece kayinpeder eşten önce ölseydi olacaktı. Her türlü çocukların payı hukuken o evde daha fazla zaten. En baştan dede evi amcaya verip diger oğlundan ev kaçırdığı için isler uzamış ama kadinin da esinin de o evde miras hakkı disinda bir hakları yokmuş başından beri. Oyle eşinden kaldi zaten onlarındı gibi bir durum değil bu yani.Resmi olarak onlara verilmis ev ama aslında kayınvalidenin oturduğu ev eşiyle. Eşi ölünce amcalar o evi zar zor oğullarına vermiş.
bence burdaki asıl sıkıntı eşinizde ve kardeşinde. amcaları babalarından kalan evde hiç söz hakkı olmasın diye kadını saf dışı bırakıp bunların üzerine yapmış onlar da tamam demiş, şimdi kadının kocasından kalan hakkı da olan evde o mu otursun bu mu otursun tartışıyolar. vah o kadıncağızasiz de şunu anlamıyorsunuz bunlar ortak evde hakkı olan eşimin fikirleri çünkü onun hakkı yeniyor, ve annesi de kardeşi de buna ses etmiyor bu da bize yansıyor, ayrıca bunlar biizm fikrimiz değil ,az çok herkesin yaptığı şeyler, parayla ilgili bir sıkıntımız yok biizm ben ona şsterseydi para da verirsim ama o oğlunun kar etmesin tercih etti, tamam ama şu anda ne yapıyor? 60 yaşında çatı katında oturup,çalışıyor neden, oğluna yardım için peki diyoruz yapp bizene para vermiyorum diyor ozman çalışma diyoruz -yok diyor - onlar evine gitsin sende git sıcak otur maaşında var diyoruz yok diyor, kaynım geçinemiyorum diyor tama diyoruz hanımının mesleği var çalısın annen baksın hemde sıcacık oturu o evde yok diyorlar... tamam çalışmak zorunda da değil ama busefer diyolrlar ki biz kendi evimizi kiraya vericez buradan da gitmicez neden kardeşim neden benim eşimin canı yokmu o ev için çocukşuğu gençliği gitti ki eşim istemiyor annesi otursun istiyor, yani bir düşün de artık vicdansıza vicdansız diyelim lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?