HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

Siz gerçekten ciddi ciddi yarısına sahip olduğunuz evdeki payınızı alamayacağınızı mı sanıyorsunuz? Alabiliyorsunuz hanımefendi. Eşiniz bir avukata gitsin.
eşim pay istemiyor tabiki alabilir ama şu an ki derdi o değil annesi alsa napıcak şu an payı anası damda kaldı adamın derdi o tövbe tövbe

Tmm ahsencim sen haklısın öğretmen de değilim bakıcım da yok sen doğrusun canım benim.

Benim soruma cevap değil bu. Yasal olarak kira getirisi olan bir evin yarı hissesine sahip ve bu evden kira hakkını alamıyor. Bu kimin başına gelse avukat, mahkeme, ihtarname, icra... bu yolları dener. Sizin eşiniz söylenip söylenip oturuyorsa durum nasıl ve niye değişsin? Kayınvalidenizin evini parasını maaşını gelirini ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor, bunu kaç bin defa yazarsak ikna olursunuz? Annesini çok düşünen, yerini ayarlamak isteyen oğul gider yasal yolu öğrenir uygular ve annesini oturtur. Kaynınızın söz hakkı var sizin yok. Siz sadece eşinizi ikna etmeye çalışırsınız. Hangi avukata gidip danışsanız siz gidin eşiniz gelsin der. Sayfalarca herkesle atıştınız, yazılanları kabul etmiyorsunuz. Kendinize kanun yasa mı uyduracaksınız?

kimseyle atımıyorum olanı anlatıyorum o yolda var tabiki onu yazan herkese tamam dedim zaten.

Şimdi sana da hain bedavacı kötü gelin eltim gibisin yazacak hazır ol

Tmm ahsencim sen haklısın öğretmen de değilim bakıcım da yok sen doğrusun canım benim.
öğretmensin ve bakıcın mı var inanmıyorum ya zaten çocuk seninle zaten 6 ay istersen 2 sene hakkın var bize mi yediriyorsun zaten beaber okursun çocukla zaten yarın gğndğr yada 9-3 ben öğretmen çocuğuyum çok iyi biliyorum ya bırak alahnı seversen kendi dilinle kendini bitiriyorsun nasıl öğretmensin sen olmuyor hocam olmuyor...

Şimdi sana da hain bedavacı kötü gelin eltim gibisin yazacak hazır ol
yazmadım çünkü uslubu senden kibar insan yanıyla bakıyor ve defalarca anlatmaya yol göstermeye çalışıyor senin gibi goy goy peşinde değil yazmam o yüzden

Bu hikayede yanan KV olmuş.sizin çocuğunuza bakma karşılığında kira almamissiniz.sanki bakıcı gibi ordan oraya kadını suruklemissiniz.kimin işine yaramissa o almış.kv olsam ikinize de hiçbir şey vermezdim.ne siz ne eltiniz hak etmiyor

E 4 yıl boyunca kadına çocuk baktirirken niye acımadıniz.bana hangisi zor deseler kesinlikle çocuk bakmak derim.

kız ben istemiyom is te mi yo rum. yanasın kadın diye derdim gitsin evine otursun derdim o ama o da kaynımda eltimde istemiyor . işime yaramadığında da tövbe o nası lafsa yazarken bile kötü oldum ama sen dedin diye yazdım ...

çocuğuma bakmadığın da da biz yardımcı olduk... okey

eşim pay istemiyor tabiki alabilir ama şu an ki derdi o değil annesi alsa napıcak şu an payı anası damda kaldı adamın derdi o tövbe tövbe
O zaman susup oturacaksınız. O elti de istediğiniz kadar kendinizi paralasanız da calismayacak. Eşiniz de pay istememekten değil bi tarafi yemediği için abisine laf edemiyor. Bilin yani burada sizin muhatabiniz elti değil eşiniz.

canım benim bilgi var ama eksik .

E 4 yıl boyunca kadına çocuk baktirirken niye acımadıniz.bana hangisi zor deseler kesinlikle çocuk bakmak derim.
öyle mi canım kapıyı açtı hazır yemeği koydu evet zor hakkını ödeyemem yine zor tamam da şu anda 60 yaşında kardeşim bodrum katta sıcağın karşıısnda erkek işi yapıyor forma çekiyor saatlerce ayakta hangisi zor ki bunu kendi için ihtiyacı için yapmıyor sorumsuz oğlu ve yılan eltim için bir düşün istersen,

canım benim bilgi var ama eksik .
sürekli gülmeni anlayamıyorum kafan güzel herhalde yazık... eksik bilgi varsa tamamlarsın öğretmensin ya dalga geçmezsin dimi eğitimciler böyle yapar benim annem böyle yapardı ama inanmıyorum işte öyle olsaydı ben bakıc bulamadığım dediğimde kendinden örnek verirdin dün ya da çalışan kadınlara laf edenleri anneliğinden vuranlara karşı çıkardın ama değilsin sadece haklı çıkma peşindesin bide sürekli gülüyon ya hayırlısı...

zaten muhattap değilim zaten susuyorum,, zaten eşimle muhattabım sadece ...

Yazdığınız üye öğretmen. Kendisi uzun zamandır burada tanıyoruz. Bakıcısı da var diye biliyorum. Neye o kadar inanmadınız yahu binlerce öğretmen var binlercesinin de bakıcısı var. 4 yaşına gelmis çocuğa tam tam gun bakıcıya niye ihtiyacınız oldu anlamadım. Zaten tum gun kreşe gidilen bir yaşta. Kreş çıkışı sizin eve geleceğiniz saate kadar onda da sadece eşinizin çalıştığı günlerde birini ayarlayabilirdiniz zaten.

Öğretmen çocuğu musun? Boşuna dememişler mum dibini aydınlatmaz diye bu nasıl bir dil bu nasıl bir gramer yetmezliği...

olabilir onun eşinin vardiyası uygundur oturduğu yerde öyle bakılmıyordur öğretmendir değildir ben onda değilim uslubu kötü.... bakıcıya para veriyor diye beni bedavacılıkla suçluyor, benim annem müsaitti kendin de çalışan bir kadındı zamannda elin eline kalmasın diye baktı suç mu bu o nasıl bir uslup niye para istesin torunundan ki istese de verirdim istemedi diye suçlu mu... kayınvalidem de istemedi diye suçlu mu

yok mu hiç torununa bakan anneane babaanne var tabi doğal bir şey ki ben gerçekten mecburdum 3 vardiya çalışıyor adam evde sürekli kimse istemedi annem krez idare ettik aslında kayınvalidemin gelme sebebi aslında ortada kalması zaten bizde mecburduk ona o da bize. bize gelmese de eltimle kaynım onu atıcaktı zaten anlatabiliyormuyum.

bu ikiisne hiç bir şey demiyor sevgili öğretmen mathildanız hiç laf etmiyor, çalışan annelere laf ediliyor susuyor derdi benim çocuğuma bakan ananem kayınvalidem.... ben verdim karşılığını fazla fazla rahat ol aynı evde yaşadık bizde bu da bir şey

o zaman bende ona şey mi diyip aaaa bakıcıya vermişsin annen kayınvaliden seni istemiyor mu kötü gelin kötü evlat....

bunu yaptığı için cvp verdim yoksa kendi de biliyor çalışmak ne kadar zor annede olsa bakıcı da olsa kayınvalide de olsa çocuk bakmak ne kadar zor hiç bir ley bedava değil herşeyin karşılığı var...

biraz empati kurup anlamasını istiyorum herkesin o kadar.

Öğretmen çocuğu musun? Boşuna dememişler mum dibini aydınlatmaz diye bu nasıl bir dil bu nasıl bir gramer yetmezliği...
hızlı yazıyorum insanlara ayıp olmasın diye.... bu nasıl rahat rahat hakaret hakkı bu nasıl aymazlık utanmazlık sen benim anneme ne diyorsun bir kendine gel 32 yıllık öğretmen emeklisi önce bir düşün gayet de güzel aydınlattı... gramer ingilizde dil bilgisi diyelim gıbs

Kv geldi sizin çocuğa yardim etti. Simdi de diger torunlara faydam olsun demiş çalışıyor demek ki. Yani gerçekten size ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…