ben kimseye sinirli değilim.Cevaplarınızın çoğunu okudum. Kayınvalidenizin durumuna olan üzüntünüz o kadar geçmedi ki bana... Konu başlığı bile evlat ayrımı üzerine zaten. Direkt kadını suçlamışsınız.
Siz kayınvalidenize üzülmüyorsunuz. Siz karın tokluğuna çalıştırdığınız bakıcınız gittiği için üzülüyorsunuz.
Kadın 4 sene sizin için çalışmış. Çocuk bakmak kolay bir şey mi? O yaştaki bir insan için daha da zor.
Siz kadını bedava çalıştırırken sorun yoktu da kadın para kazanabileceği bir iş bulunca mı sorun oldu?
Eşimin payı olan evde oturup kendilerine kira geliri sağlıyorlar diyerek sinirlenseniz anlayacağım ama kayınvalide mağduriyeti cık yani olmamış.
Dediğinize göre kadın size gelmese bile oradan çıkıp oğluna verecekmiş zaten o evi.
Kayınvalide hem evlat ayrımcısı hem mağdur, elti yılan, kayınbirader şerefsiz ama ailesine "siz hayırdır" demeyen pısırık kocaya laf yok.
Siz eşinizin abisini oradan çıkaracak gücü olmadığını bildiğiniz için bakım hizmetiyle avutmuşsunuz kendinizi senelerce. O da gidince avunacak bir şey kalmamış elinizde, siniriniz ondan.
kadının çalışması normal değil paraya ihtiyacı varsa biz verelim sıkıntı yok.
burda kadını manüpe edip evinden eden ve çalıştıranlara sinirliyim başka bir şey yok. evet kadın iyi duurnda değil eşim diken üstünde ve bu bana bize yansıyor anladınız mı bende kaldığı sürede kaynım zaten gelir elde etti daha kadından faydalanması neden bunu anlatabiliyor muyum