• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

Amca,kendi evladı dururken neden yeğenlerine bıraksın ki?ilginç..Anadoluda kıza mal vermiyorlar ya,amcanın oğlu yoksa o yüzden vermiş olabilir..hatta belki konu sahibinin görümceleri de olabilir..öyle mi konu sahibi?
amca kendi malını bağışlamadı çocukların babasının hakkı olanı çocuklara verdi kendinin de var dairesi .Dede başta mal kaçırmsaydı hiç konu uzamayacaktı.

ben mirasda mıyım sende benşm evim var herşeyim var eşim annesine yapılana üzülüyor 60 yaşında kadını tekstilde çlıştırıyor kaynım eşi oturuyor, birde kira alıcakmış buna kim olsa karşı çıkar.... bizim derdimiz ev değil çok şükür annesinin bu tavrı.... köle mi olmak zorunda otursun evinde mis gibi ...
Kadini nasil doldurur diger ogluyla arasini bozarim diye sor da rahatla

Anne o icinden geliyor yapiyor gelin calismak istemiyorsa ya istemiyor ya bir rahatsizligi var yada ya da uzar gider en kötü tembel Diyelim

Kaynanan yuvalari huzur bulsun diye calisip yardim edebilir size ne

Karismayin kadini rahat birakin iki ogulda kadini rahat biraksa keske

Halen eltimin acigini kapatmak diyorsunuz
yıllardır sizin çocuğunuza bakarken de sizin aciginizi kapatıyordu unutmayın bunu
Ayrıca hıc anlamıyorum ilk dört yıl anneniz bakmış diğer dört yıl kaynananız bakmis

Siz şimdi çocuk mu büyütmüş oldunuz, annesi sizsiniz ya keşke birazda kendi çocuğunuza kendiniz baksaymissiniz
Biraz haksizsiniz ama calisan Anne cocugu büyütmüs olmuyor mu gercekten yaralayici bir cümle hakli bir söz edip sonunu batirdiniz özür dileyin Bari

Ben yillardir calisiyorum cocuklarim kreste büyüdü mecburum cünkü ben kötü bir annemiyim ????

Ay kadının maaşı var diyip durmuşsunuz da eşinizin kardeşi çalıştığı halde eve para yetiremiyor kira geliri peşine düşüyor. Kadının aldığı para para mıdır sanki?
Belki de artık çocuklar beni evlerindeki işe koşturmasınlar kendi kazancımı kazanayım dedi. Çalışmıyor olsa hem gitti hem boş oturuyor derdiniz. Bir elinizi çekin şu yaşını başını almış insanlardan ya
biz niye yardım ettik diye yazıyorum sizce yetmiyordu çünkü anlatabiliyormuuym niye boş oturdu diyelim şimdiye kadar demedik de anlamıyorum sizi gerçekten derdimiz bu değil.

amca kendi malını bağışlamadı çocukların babasının hakkı olanı çocuklara verdi kendinin de var dairesi .Dede başta mal kaçırmsaydı hiç konu uzamayacaktı.
Derdiniz kayınvalidenin bu yaşta çalışması ve çatı katında yaşaması değil mi?

haklısınız ama benim evime yansıyor işte eşim üzülüyor ayrım yapıldığını bir oldularını düşünüyor ve bende üzülüyorum. sağduyulu ve mantıklı cvplarınız için çok teşşekürler buarada farklı bakmamı sağladınız, sağolun...
Esinin aklina kim sokuyor acaba bu laflari 🫡

onun aldığı para sorun değil o arada benim de çocuğuma baktı onada versem gidp ona verirdi artık ikna oldum ben ama şu anda kadını zor durumda bırakıyorlar hemde bizi dediğiniz yola giricez sonunda...
Karisma ayol karisma bosver sonunda sen kötü olursun mirastsn payinizi aldiniz mi aldiniz gerisinden size ne bosver

Kadini nasil doldurur diger ogluyla arasini bozarim diye sor da rahatla

Anne o icinden geliyor yapiyor gelin calismak istemiyorsa ya istemiyor ya bir rahatsizligi var yada ya da uzar gider en kötü tembel Diyelim

Kaynanan yuvalari huzur bulsun diye calisip yardim edebilir size ne

Karismayin kadini rahat birakin iki ogulda kadini rahat biraksa keske
tamam etsin bize ne tamam . niye söylemiyor ettiğini niye vermiyorum diyor bize etti ona da etsin tamam hadi diyelim ki eşimde takmıyor 60 yaşında annesinin çalışmasını ne istiyorsa yapsın dedi niye söylemiyor eşim buna takıldı.

neden bozuyum bozan bozdu zaten hiç karışmamakla birlikte sakinleştiriyorum onu
Allahım ne kadar kötü kalpli insanlarla karşılaşmışsınız bu hayatta.....
ben niye öyle bir şey yapıyım şu an araları bozuk göbek atmam alzım sizin dediğiniz gibi biri olsam...
ben kimseyi kırmadan bir çözüm arıyorum eşimle de konuşamıyorum buraya yazdım...

Esinin aklina kim sokuyor acaba bu laflari 🫡
kız benim şeyimde değil vallahi adama sürekli boşver sağlığımız var naparlarsa yapsınlar onlar diyip duruyorum...
kaostan beslenen biri değilim . kaostan beslenenlerle mücadele peşindeyim...

bakın gerçekten ne yaşadınız bu hayatta bilmiyorum anlatamamış da olabilirim sorun yok yazıyorum herkese zaten ....

ama bu diziler felan herhalde herkesi bir önyargılı yaptı ara bozan gelin , kaynana- gelin tartışması, hayırsız evlat bırakın bu seneryoları başlığa bakın , yokmu sizin ailenizde sizin hakkınızı yiyen biri...

yok mu evlat ayrımı yapan anne-baba eşinizde dostunuzda etrafınızda,

bütün evlatlar mı kötü gelinler mi hep mi para peşindeyiz.... evet geçinmek için peşindeyiz paranın o kadar evet ama kimse de kimseye hakkını yedirmez bu da bir gerçek....

bana bu onursuz kayınımla ve yılan eltimle baş edebilecek hukuki ve insani çözümler için yardımcı olabilecek fikriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

önyargısız malı mülkü, benim analığımı, eşimin evlatlığını sorgulamadan, yargılamadan gerçekten düşünerek yorum yapan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum sağ olun .....

inşallah bir gün bende bildiğim tecrübe ettiğim konularda sizlere destek olabilirim...

herkese kalbi kadar temiz bir yaşam diliyorum...

çok terbiyesizsin lütfen yazma sen olur mu eski üyelerle bir olup burda biz öyle karar verdik diyemezsin anlayan gayet iyi anlıyor çalışan emek veren onurlukadın benim sıkıntımı anlıyor bende gayet iyi anlatıyorum senin derdin başka sıkıntılısın lütfem yazma
🤣🤣🤣🤣 Aynen hanımefendi derdim çok başka çok çok hem de

bakın gerçekten ne yaşadınız bu hayatta bilmiyorum anlatamamış da olabilirim sorun yok yazıyorum herkese zaten ....

ama bu diziler felan herhalde herkesi bir önyargılı yaptı ara bozan gelin , kaynana- gelin tartışması, hayırsız evlat bırakın bu seneryoları başlığa bakın , yokmu sizin ailenizde sizin hakkınızı yiyen biri...

yok mu evlat ayrımı yapan anne-baba eşinizde dostunuzda etrafınızda,

bütün evlatlar mı kötü gelinler mi hep mi para peşindeyiz.... evet geçinmek için peşindeyiz paranın o kadar evet ama kimse de kimseye hakkını yedirmez bu da bir gerçek....

bana bu onursuz kayınımla ve yılan eltimle baş edebilecek hukuki ve insani çözümler için yardımcı olabilecek fikriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

önyargısız malı mülkü, benim analığımı, eşimin evlatlığını sorgulamadan, yargılamadan gerçekten düşünerek yorum yapan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum sağ olun .....

inşallah bir gün bende bildiğim tecrübe ettiğim konularda sizlere destek olabilirim...

herkese kalbi kadar temiz bir yaşam diliyorum...
Yüz kisi bin kere satın evi payınizı alın dedi. Ama sizin icin asla yeterli degil di mi? İlla elti işe girecek. Ister agla ister bayıl elti işe girmeyecek. Şimdi bu bilgiyle ne yaparsan yap.

Kimse bu fikri veremez çünkü kanunen böyle bir hakkınız yok. Kendi anne baba kardeşleriniz için bile yok. Ya da kocanızı muayene ettirip akıl sağlığı karar verme yetisine sahip değil diye rapor çıkartıp vasisi olursunuz. Kazık kadar adam niye hakkını aramıyor? Buna cevap vermediniz, satılması için emlakçıyla niye anlaşmıyor ya da satmak istemiyorsa kira gelirinin yarısı için niye bir avukata danışmıyor? Onursuz, yılan vs sakın ola bunları mesaj olarak karşı tarafa yazmayın söylemeyin. Kendinizi mahkemede bulur eltiye tazminat ödersiniz.

Kimseyi inandıramadınız kendi kendinize yargı dağıtıyorsunuz size katılmayan herkese çalışmıyorsunuz emek vermiyorsunuz onursuzsunuz yazmışsınız sizin aklınız yerinde değil o belli . Siz mi onurlusunuz 🤣 Allah aşkına paradan başka derdinz yok

Yüz kisi bin kere satın evi payınizı alın dedi. Ama sizin icin asla yeterli degil di mi? İlla elti işe girecek. Ister agla ister bayıl elti işe girmeyecek. Şimdi bu bilgiyle ne yaparsan yap.
niye ağlayım bayılıyım Feriha mıyım ben :) evet dediler sağolsunlar da tek başımıza satamıyoruz işte.

Kimseyi inandıramadınız kendi kendinize yargı dağıtıyorsunuz size katılmayan herkese çalışmıyorsunuz emek vermiyorsunuz onursuzsunuz yazmışsınız sizin aklınız yerinde değil o belli . Siz mi onurlusunuz 🤣 Allah aşkına paradan başka derdinz yok
mathilda kiralarını güle güle harca diycem ama kimblir sende hangi kardeşin hakkını yiyorsun ne desem boş sana....

sen bana paragöz sinsi gelin dersen bende sana böyle derim ben kimseyi kıracak bir şey demiyorum am sen goy goy peşindedin

bedava yaşayan insanlar böyledir kimseyi umursamaz. yargı dağıtan sensin ben kimsenin yorumuna beğenmedi koymuyorum sen uğraşıyorsun işte illa haklı çıkıcan niye kendime hakaret ettiriyim bedavacı mathildaaaaa

mathilda kiralarını güle güle harca diycem ama kimblir sende hangi kardeşin hakkını yiyorsun ne desem boş sana....

sen bana paragöz sinsi gelin dersen bende sana böyle derim ben kimseyi kıracak bir şey demiyorum am sen goy goy peşindedin

bedava yaşayan insanlar böyledir kimseyi umursamaz. yargı dağıtan sensin ben kimsenin yorumuna beğenmedi koymuyorum sen uğraşıyorsun işte illa haklı çıkıcan niye kendime hakaret ettiriyim bedavacı mathildaaaaa
Aynen cnım ben bedava yaşıyorum 🤣 ahsencim bak bu saldırıların gerçekten saçma ve komik sana katılmayan herkese saldırıp kimsenin hayatını bilmeden abuk subuk yorum yapmak kusura bakma ama çocukça.
Ben öğretmenim 7 yıldır devlet memuruyum eşim de şuand kamuda sözleşmeli. Aynı senin eşin gibi vardıyalı çalışıyor ve bakıcıkız var ,😚🙃 hani vardiya bakıcıya bahane oluyor ya senin için emin ol hiç değil sen 4 sene bedava bakıcı olarak kayınvalideni çalıştıracağına benim gibi bakıcı tut saydın bedavacışık yapmasaydın şekerim insanlara iftira atmk burda yazarken oldukça kolay geliyor sana

Kimse bu fikri veremez çünkü kanunen böyle bir hakkınız yok. Kendi anne baba kardeşleriniz için bile yok. Ya da kocanızı muayene ettirip akıl sağlığı karar verme yetisine sahip değil diye rapor çıkartıp vasisi olursunuz. Kazık kadar adam niye hakkını aramıyor? Buna cevap vermediniz, satılması için emlakçıyla niye anlaşmıyor ya da satmak istemiyorsa kira gelirinin yarısı için niye bir avukata danışmıyor? Onursuz, yılan vs sakın ola bunları mesaj olarak karşı tarafa yazmayın söylemeyin. Kendinizi mahkemede bulur eltiye tazminat ödersiniz.
çünkü canım onun derdi para değil ev değil anasının yerini bulmak, istediğimi derim yılan abaşka ne diyebiliirm koskoca kadını tehditle çalıştıran oturduğu yerden para yiyen birine ne diyebilirim.

eşim zaten kendini savunuyor herşeyide söyleyebiliyor ben sadece benzer durumlar yaşamış birileri varsa fikir almak için yazdım. eşim yüzüne söyledi kardeşinin annesinin daha ne yapsın arsız yüzsüz olanla ne yapsın ....

niye ağlayım bayılıyım Feriha mıyım ben :) evet dediler sağolsunlar da tek başımıza satamıyoruz işte.
Siz gerçekten ciddi ciddi yarısına sahip olduğunuz evdeki payınızı alamayacağınızı mı sanıyorsunuz? Alabiliyorsunuz hanımefendi. Eşiniz bir avukata gitsin.

Aynen cnım ben bedava yaşıyorum 🤣 ahsencim bak bu saldırıların gerçekten saçma ve komik sana katılmayan herkese saldırıp kimsenin hayatını bilmeden abuk subuk yorum yapmak kusura bakma ama çocukça.
Ben öğretmenim 7 yıldır devlet memuruyum eşim de şuand kamuda sözleşmeli. Aynı senin eşin gibi vardıyalı çalışıyor ve bakıcıkız var ,😚🙃 hani vardiya bakıcıya bahane oluyor ya senin için emin ol hiç değil sen 4 sene bedava bakıcı olarak kayınvalideni çalıştıracağına benim gibi bakıcı tut saydın bedavacışık yapmasaydın şekerim insanlara iftira atmk burda yazarken oldukça kolay geliyor sana
kesin bakıcınız varsır kesin çalışmışsındır felan yaw he heeee ş
imdi mi aklına geldi bunlar keşke baştan yazsaydında bilseydik... öyle bir bakıcı yok canım bi taraflarından güzel atıyorsun ....

senin dışında kimseye bir şey yazmıyorum çünkü sen kötü niyetlisin kötü kalplisin tamam mı beğenmemeli yorum atmak nedir yaaa :)

herkesin fikrine saygılı olmayı öğren sonra gel

Back
X