Sorunuzu tam anlamadımGeçmiş yaşamınızı nasıl kontrol edebildiniz?
Geçmiş zamanda diye duzeltmissiniz, "Geçmiş yaşamda" yaziyordu da şaşırdımSorunuzu tam anlamadım
Geçmiş yaşantımda, geçmişte anlamında yazmıştımGeçmiş zamanda diye duzeltmissiniz, "Geçmiş yaşamda" yaziyordu da şaşırdım
Şöyle açıklayayım lise son sınıfta başka bi okula geçip birincilik kontenjanına girmiştim ama böylelikle önceki birincinin emeğini çöp etmiş olacaktım. Vicdanen ağır bi yük olduğu için istemedimYasal olsa ve yasal olarak hak sizde olsa hak yemiş olmazdınız. Demek ki değilmiş.
Her tarafımız spirituel uzmanlarla(!) Sarıldı kafa direkt öteki aleme gidiyorGeçmiş yaşantımda, geçmişte anlamında yazmıştımSonradan anlayıp düzelttim
Hahahaha sormayın yaHer tarafımız spirituel uzmanlarla(!) Sarıldı kafa direkt öteki aleme gidiyor
Okul birincisi olmanız ya da olmamanız size ne kazandıracak ya da ne kaybettirecekti ki? Birinciliği reddediyorum mu dediniz? Olabiliyor mu öyle bir şey?Şöyle açıklayayım lise son sınıfta başka bi okula geçip birincilik kontenjanına girmiştim ama böylelikle önceki birincinin emeğini çöp etmiş olacaktım. Vicdanen ağır bi yük olduğu için istemedim
Bunun neresinde hak yemek anlamadım?Şöyle açıklayayım lise son sınıfta başka bi okula geçip birincilik kontenjanına girmiştim ama böylelikle önceki birincinin emeğini çöp etmiş olacaktım. Vicdanen ağır bi yük olduğu için istemedim
Yok eskiden ekstra puan alıyorlardı. Şimdi sadece sıralamada daha öncelikli oluyorlar.Okul birincisi olmanız ya da olmamanız size ne kazandıracak ya da ne kaybettirecekti ki? Birinciliği reddediyorum mu dediniz? Olabiliyor mu öyle bir şey?
Üniversite sınavında ekstra puan alıyor birinciler sanırım. Birinci olacak kadar zeki ve çalışkan bir öğrenciyseniz zaten o puan olmadan da istediğiniz okula ve bölüme yerleşmiş olmanız gerekmiyor mu?
Bunu yapsaydınız şu an ki hayatınızın daha farklı olacağının kanıtı yok ki,daha kötü de olabilirdi. Bence bu varsayimlara hiç gerek yok..Şöyle açıklayayım lise son sınıfta başka bi okula geçip birincilik kontenjanına girmiştim ama böylelikle önceki birincinin emeğini çöp etmiş olacaktım. Vicdanen ağır bi yük olduğu için istemedim
Ben de bu şekilde düşünüyorum. Belki de daha kötü olacaktıBunu yapsaydınız şu an ki hayatınızın daha farklı olacağının kanıtı yok ki,daha kötü de olabilirdi. Bence bu varsayimlara hiç gerek yok..
Okulu değiştirmediniz sanırım bu yüzden. Açıkçası birincilik kontenjanı çok bir şey değiştirmiyor. Ucuyla kaçırılanlar yerlerde işe yarıyor sadece.Şöyle açıklayayım lise son sınıfta başka bi okula geçip birincilik kontenjanına girmiştim ama böylelikle önceki birincinin emeğini çöp etmiş olacaktım. Vicdanen ağır bi yük olduğu için istemedim
Biz farkında olmasak da yaptığımız seçimlerde kendimize en hayırlı olanı seçiyoruz, siz bu günümüze odaklanıp keyfini çıkarın bence.Ben de bu şekilde düşünüyorum. Belki de daha kötü olacaktı
O okula geçmiştim (mecburiyetten) ve bu durumdan haberdar olunca daha rahat olmak için başka okula geçmiştim. Birincilik kontenjanı evet çok şey değiştirmiyor ama "ya böyle olsaydı" tarzı düşünceler gelmiyor değil aklımaOkulu değiştirmediniz sanırım bu yüzden. Açıkçası birincilik kontenjanı çok bir şey değiştirmiyor. Ucuyla kaçırılanlar yerlerde işe yarıyor sadece.
Vicdanen doğru olanı yaptıysanız çok kurcalamayın. Neyin nasıl ve ne şekilde çıkacağı belli olmaz.
Her neyse. Anlamadığım nokta bu olayın sizi ne şekilde etkilediği ya da etkileyebileceği? Ortada geleceğinizi etkileyen bir durum göremedim ben.Yok eskiden ekstra puan alıyorlardı. Şimdi sadece sıralamada daha öncelikli oluyorlar.
Sayısal alanda çok zeki miyim bilmiyorum, çünkü özel okulda okuyordum ve puanlarımızı bol veriyorlardı.
Birkaç puan fazla alsaydım okul birinciliği kontenjanından şu an istediğim bölümde olabilirdim. Şu an istediğim yerde değilim, hedeflerim biraz ertelenmiş olduHer neyse. Anlamadığım nokta bu olayın sizi ne şekilde etkilediği ya da etkileyebileceği? Ortada geleceğinizi etkileyen bir durum göremedim ben.
Okul birincisi olacak yeterlilikte olsaydınız zaten birkaç puana ihtiyacınız olmazdı istediğiniz bölüme yerleşmek için.Birkaç puan fazla alsaydım okul birinciliği kontenjanından şu an istediğim bölümde olabilirdim. Şu an istediğim yerde değilim, hedeflerim biraz ertelenmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?