asilama bilmiyorum ama düsükten sonra sekiz günlük falan bi gecikme oldu senin asilama tutmadi mi
evet canım uzun protokoldü. çekinme sor, keşke bi faydamız olsa.
Aman Alyadora dur tam enerji ve moralman hazırlanmışken heyecan felan çıkarma şimdi. Herşey yolunda gidecek işallah. :Saruboceq: :1hug:
Ben iyiyim teşekkür ederim. Taze anne esila da senin soruların cevabı. Perşembe dönüyor yok burda. Perşembe sabah ultrason var benim. O gün evlilik yıldönümümüz en güzel hediyeyi alırım kalp sesiyle işallah. kaydirigubbakcemile5
sağol canım benim Şeniz
benim cuma günü 21. günüm, geçen ay gittiğimde 21. gün ilaçlara başlayacağız 1 gün önce gel reçeteni yazalım dedi.. bende perşembe gideyim die düşünüyorum daha erken mi gitmeliydim acabaşimdi ben lucrinle mi başlayacağım kaç doz vurulacağım o kadar heyecan yaptımki niye böle oldu anlamadım aşılamada çok rahattım halbuki delikafadulden
bence sana söylenen günde git. Erken gitsen de aynı gün başlayacaksın ilaca değişen birşey olmayacak. Uzun protokol ise lucrinle başlarsın, dozunu ve nasıl yapacağını onlar sana anlatırlar. Giderken lucrini yanında götür çünkü orada hemşireler sulandırıyorlar onu.
Bu arada ben transferden sonra izin aldım ama yatmak için değil, eşim de izinliydi gezdik beraber. Sadece transferin olduğu gün yattım biraz. Tabi senin çok yorucu bir işin varsa bilemem. Hakan Bey de yatmayı tavsiye etmiyor zaten. Sana Dolunay Hanımla görüşmeni de öneririm. Ben oldukça faydasını gördüm. Ve en önemlisi lütfen kendini cok kasma.. stres yapma..
esila canım benden anti TPO istemişlerdi ya yaptırdım referans değeri 0-9 yazıyor sonucum 1.8 sence normal mi seninki kaç çıkmıştı hatırlıyor musun canım?
tamam canım ben perşembe gideyim o zaman lucrinin çeşitleri var mı bana söylemedi formunu sadece lucrin demişti eşim sormuş eczaneye içinde 14 tane olan var dedi onumu alacağım yanımda götüreyim bende
bende sürekli yatmam 1-2 gün yatarak dinlenirim ama işe ne zaman başlayabilirim bilmiyorum hiç. aslında meslektaşız genel müdür asistanlığı yapıyorum sürekli toplantılar falan yorucu olabiliyor bazen yani müdürün yoğunluğuna bağlı birassen testten sonra mı başladın işine? evet Dolunay hanımla görüşmeyi düşünüyorum bende
tamda ramazana denk geldi tedavim çok düşündük eşimle ramazandan sonra mı başlasak diye oda hayırlısı böyleyse başlayalım bilerek denk getirmedik dedi bakalım bir başlayalım hayırlısıyla, canım çok teşekkür ederim geri dönüşlerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?