Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Randevusunu bilmiyorum. ama genelde 17:30 gibi gidiyor. Öğle saati olsaydı dönerdi.
Hoca dün haftasını demedi. Ama bugün 7. hafta bitti. Hoca bana diyorki dün. "Bu inancınla ümidinle bebekleri canlandırdın valla tebrik ediyorum." bende dedimki; bana birşey olmadığı sürece herşey yolunda gidecek buna inanıyorum. Tedaviye başladığımdaki umudumdan eksilme olmadı. Sonuç güzel olacak dedim.
Hoca bebeklere huzur vermiyor o başka :mymeka:

hadi maşallah,,,, sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin rabbim :Saruboceq:

bugün jakie de elipzeynep te yok halbuki benim sorularım var :kedi:

topictekileri kaçırdım sonunda kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya uyuyorlar yada dışarıdalar buraya bakmadan edemezler şakkıdı
Dün kliniğe gittiğimde çok hamile vardı ya. Yarında birsürü transfer var sanırım. Dün telefonlar susmuyordu klinikte. Allah yardımcıları olsun :Saruboceq:

yakında seninde göbişin büyüyünce gelip gidenler sanada bakıcak naberrrrrrrrr
Allah bu yolda emek verenlerin yardımcısı olsun çok zor bir süreç normal bir gebelik gibi değilki pozitif çıkacak mıi kese görünecek mi, kalbi atacak mı, tarama testleri iyi çıkacak mı... doğum yaklaşınca bir sürü yeni heyecan
hepsi çok güsel ve sabır gerektiren durumlar inşallah herkes yaşar birgün

Ay eşim çok ilgilenmiyordu tedaviden buyana. Dün arayıp 2. bebek varmış deyince adam melek oldu. Fır dönüyo etrafımda Şeniz

Ay eşim çok ilgilenmiyordu tedaviden buyana. Dün arayıp 2. bebek varmış deyince adam melek oldu. Fır dönüyo etrafımda Şeniz

ne güsel canım ya rabbim bizede kısmet eder inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

melek olsun tabi
bebiş olana kadar sen ilgiye muhtaçsın tabi oluncada ama o zaman daha az ister insan bebişle uğraşmaktan heralde tabi bilemicem yaşamadığım için
şuan ilaç kullandırıyor mu dr vitamin falan, canım Batu hoca medicana da görev alıyormuş sen nereye devam edeceksin?

Benim ilaçlar devam ediyor. Progesron iğnesi+asprin+glukofaj ve sordum eleviy vitamin kullanıyorum. Vitamin bana çok iyi geldi. Son hafta gelişmesini ona bağlıyorum birazda. Eşim ilaç kullanmadı hiç. ben çok kullandım yok yoktu maşallah. Kist, prolaktin, Adet düzensizliği ws.
ben Batu Hocayla devam (kabusum olsada). Doğum içinde medicana. Yoğun bakım ünitesi var ve SGK anlaşmalı. batu Hocaya ulaşma şansım çok onun için istiyorum. Başkasına güvenemem. Çok doktor değiştirmiş birisi olarak

:lepi: :hooray:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nursati canım esilay aradım şimdi çok şükür ki güsel haber bebişinin kalp atışlarını duymuş
sana da sölememi istedi internete giremem hafta sonu annemlerde olacağım dedi çok şükür herşey yolunda sanada slmı var Şeniz

Ayyyy süper bir haber hihoyyyt çok sevindim yaaaaaaa. Darısı sana canım benim hepimizin kalbindesin inan :1hug:

hadi maşallah,,,, sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin rabbim :Saruboceq:

bugün jakie de elipzeynep te yok halbuki benim sorularım var :kedi:

topictekileri kaçırdım sonunda kaydirigubbakcemile3

canım burdayım çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum bide bu topikden başka bir yere giresim yok moralim bozuluyor.canım ne sormak istiyorsan hazırım cevap verebilirim.benim bugün transfer günümden sonra 17.gün bitti.kasıklarımda hafif sancı ve çok fazla şişkinliğim var ama moralim süper bide miniğimin kesesini görürsem değmeyin keyfime darısı size arkadaşlarım rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine herkese nasip etsin. nursati bende yiyorum habire 80 kilo ile hamile kaldım 100 le doğuracam galibadelikafadulden

cacım hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışalrını duyunca keyfini sürmeye başlayacaksın inşallah
bende soru çokkkkk
bugün uzun protokol lucrinle başlayacağım baktım herkes 10 mg başlamış ben 25 mg ile başlayacağım senin dozun kaçtı?
bide bu ilişki yasağını sormayı unutmuşum hemşireye ilk iğneden itibaren yasakmıy dı :kedi: :kedi: :kedi: (özür dilerim)
tranferin kaçıncı güne denk gelmişti canım?
azar azar soruyum dimi kaydirigubbakcemile5

özelden hepsine cevap yazdım canım..

canım benimde uzun protokoldü ve 25 mg başlamıştım
ilişkiyi yumurta toplanan kadar yasaklamadı hoca yani biz bişey sormadık oda yasak diye bişey söylemedi ama trnsfer olduktan sonra yasak ben 3 ay kadar yapmayıda düşünmüyorum:1no2:
opudan sonra 3 gün transefrim oldu 3 emb tranfer edildi

özelden hepsine cevap yazdım canım..

teşekkür ederim canım benim Şeniz a.s.

Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için hala olmadım ilk iğnemi bir cesaretle başlayacağım inşallah
canım rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana da
hayırlı akşamlar a.s. :1hug:

kızlar merhaba
uzun bi aradan sonra geldim..beni merak etmişsiniz çoookkk teşekkür ederim.
dün çok şükür bebişin kalp atışını duydum. ama derler ya tadı damağımda kaldı doyamadım o güzel sese....yaşayan bilir zaten yaşamayanlarda en kısa sürede yaşarlar inşallahhhhh
yarın annemlerle beraber onlara gidecem bi süre tekrar yokum ama sizleri çok özlüyorum vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…