canım merkezi arayıp bir sor bence lucrinin tam adını versinler, ücretli mi alıyorsun bilmiyorum ama merkezin anlaşmalı olduğu ecza deposu var, oradan da uygun fiyata alabilirsin. Hayırlısı olsunn hakkında, inşallah her şey yolunda gider..
arkadaşlar slm bugün 15.gün değerim 413 çıktı gittikçe yükseliyo çook mutluyum çrş gibi keseyi görmek için ultrasona giricem darısı diğer arkadaşların başına şimdi hakan beye gitmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum hiç üzmedi bizi allahında izniyle bugünleri yaşıyoruz.
merhaba kızlar, hayat bana sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Ultrason iyi geçti. Çok azda olsa dopler kalp sesi yakaladı. Kesede çok gelişme yok dedi yoca. Sonra 2. ci bir yolk kesesi ve kalp atışı tespit etti. Galiba 2. bebek var kızlar CADIARZU ben buna kürtaj yapmam dedi hoca. 29 Ağustosta tekrar bakacak. bekleyeceğiz. sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım ben ya fisfisfis
Alyadora bana güldünya darısı senin başına ikiz hemde :roflol:
ben iyiyim senin ikizlere çok sevindim hayırlı aydayız inşallah bir kız bir erkek olur Allahın dedigi olur sen kalbini ferah tut hepimiz dua ediyoruz bu kadar duanın yüzü hürmetine onları kocagına alacaksın bayramdan öncede alyadora nın iyi haberini alacaz inşallah
benim kafama birşey takıldı. Ilk kalp atışını cumatresi gördük. 2. Ciyi bugün gördü hoca. Doğarken nasıl olacak bunlar ya 1 hafta bekleyecekmi biri diğerini cadıarzu :roflol:
Alyadora ilaçlara başladın değilmi? Sonucu hayırlı müjdeli olur işallah :Saruboceq::Saruboceq:
Kalbimiz :Saruboceq: dualarımız seninle herşey yolunda gitsin diye :teselli:
esila canım dualarım seninle hayırlı haberlerle döneceksin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?