Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

jakie canım pozitif sonucunu almışsın hayırlı olsun..inş. kucağına alıp kokladığın günleride görürsün..
nursatım ikizler geliyor süper çook sevindim....şimdi iki kat dikkat et kendine ve bebişlere....
alyadora canım tedavin hayırlı olsun inş. kolay acısız ve sonucu çok güzel olur.
elifzeynepcim nasıl gidiyor hamişlik.? cinsiyeti ne zmaan belli olacak.
dimcim sen nasılsın bitanem. toparlandın mı sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?dualrım sizinle

meraba kızlar guzel haberlerinizi okumak cok guzel Allah tamamına erdirsin biz solara yaklastık artık 1.5 ay sonra hayırlısıyla kızımla tanısıcaz darısı sizin basınıza ben kanamalı gebelik gecirdim dustu dusecek korkusuyla yasdım Allahım takdir edince hic bisi olmuyo bundan sonrada olmaz insallah kalbinizi ferah tutun

esila çok sevindim hayırlı uğurlu olsun , iki ay sonra başlayacagım senden hemen sonra başlayacaktım tedaviye kendiliginden geldi belki yine kendiliginden gelir bebek :)

Günaydın herkeseeee. güzel bir hafta olsunnnn opuyorumnanaktan
Alyadora iğneler nasıl gidiyor? Sabah polikliniğe uğradım, hemşire kevgire çevirdik senide kalçada yer kalmamış dedi :roflol: bende 1000 tane olsa yerim sonucu iyi olacak dedim. (abartmışım dimi enazından yarısını yedim sayılır ) :roflol:

esila çok sevindim hayırlı uğurlu olsun , iki ay sonra başlayacagım senden hemen sonra başlayacaktım tedaviye kendiliginden geldi belki yine kendiliginden gelir bebek :)

inşallah canım kendiliğnden gelir bebişin, sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin bir dahaki sefere rabbim :Saruboceq:

maşallah canım az kaldı kavuşmanıza, rabbim kolay doğum nasip etsin :Saruboceq:

kuzuuum iyi gidiyor gibi ama sağa vurunca hep kanatıyorum neseki bugün soldan yapıcam
doğru demişsin canım sonu güzel hayırlı olduktan sonra kevgşrede dönsek durmak yok iğnelere devam delikafadulden
kendine ve bebişine dikkat et canım benim Şeniz a.s.

İçimden bir his bebeğin kendiliğinden geleceğini söylüyor. Senden yakında iyi haber alacağız eminim. Şeniz

hayırlısını diyorum allahtan en kötü şey insanın umudunu kaybetmesi sagol arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun

esilacım tşkler şimdi sıra kesesiyle kalp atışını duymak da hayırlısıyla bu aşamayıda geçersek içim çok rahatlıyacak.

Günaydın herkesee opuyorumnanaktan
Umudum, iyiyim şükür bir şikayetim yok. Sanırım kilo almaya başladım biraz. Dün pantolon aldım birtane denememiştim.eski bedenime göre almışım. Evde denedim fermuar da tık yok :roflol: :roflol: neyse değiştirdim.
Cumartesiye hazırlıyorum kendimi CADIARZU ayaklarım gerigeri gidiyor. Korkularımı atamadım halen ya.

herşey çok iyi olacak Nursatı bunu önce sen beyninde tamamen kabullen kötü olacak hiç bişi yok kalbini ferah tut dualarımız seninle uzmanlar ilk üç ayda çok kilo almayın diyorlar fazlada kilo alma birde onu verme kısmı var:)

Dim cim kilo almaya razıyım ben ya. Vermede ne sorun yaşayacam rabbim nasip etsin :Saruboceq: 2 azman bebek birde büyük bebek (eşim) klava: tozum atılır. Dur durak yok kilolarda uçar işallah.
Elifzeynepcim, normalde çok sakin ve soğukkanlıyımdır ama olaylar benimle ilgili olunca durum endişeye dönüşüyor malesef. Ama içim hep umut dolu. Başka alternatifimiz varmı.

kızlarrrrr keseyi gördük hemde iki tane

Ah canımmmmmmm çok güzel bir haber bu yaaaaa hihoyyyt :Saruboceq: Kalp atışlarınıda duyarsın işallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Darısı Dim ve Alyadora ya işallah :Saruboceq: ve bu mücadeleyi veren herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…