esila tebrikler darisi bizlere insallah ve
esila çok sevindim hayırlı uğurlu olsun , iki ay sonra başlayacagım senden hemen sonra başlayacaktım tedaviye kendiliginden geldi belki yine kendiliginden gelir bebek :)
meraba kızlar guzel haberlerinizi okumak cok guzel Allah tamamına erdirsin biz solara yaklastık artık 1.5 ay sonra hayırlısıyla kızımla tanısıcaz darısı sizin basınıza ben kanamalı gebelik gecirdim dustu dusecek korkusuyla yasdım Allahım takdir edince hic bisi olmuyo bundan sonrada olmaz insallah kalbinizi ferah tutun
Günaydın herkeseeee. güzel bir hafta olsunnnn opuyorumnanaktan
Alyadora iğneler nasıl gidiyor? Sabah polikliniğe uğradım, hemşire kevgire çevirdik senide kalçada yer kalmamış dedi :roflol: bende 1000 tane olsa yerim sonucu iyi olacak dedim. (abartmışım dimi enazından yarısını yedim sayılır ) :roflol:
esila çok sevindim hayırlı uğurlu olsun , iki ay sonra başlayacagım senden hemen sonra başlayacaktım tedaviye kendiliginden geldi belki yine kendiliginden gelir bebek :)
jakie canım pozitif sonucunu almışsın hayırlı olsun..inş. kucağına alıp kokladığın günleride görürsün..
nursatım ikizler geliyor süper çook sevindim....şimdi iki kat dikkat et kendine ve bebişlere....
alyadora canım tedavin hayırlı olsun inş. kolay acısız ve sonucu çok güzel olur.
elifzeynepcim nasıl gidiyor hamişlik.? cinsiyeti ne zmaan belli olacak.
dimcim sen nasılsın bitanem. toparlandın mı sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?dualrım sizinle
Merhaba kızlarrrr opuyorumnanaktan
kızlarrrrr keseyi gördük hemde iki tane
kızlarrrrr keseyi gördük hemde iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?