Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. Uzun zamandır giremedim foruma çok şey kaçırmışım sanırım. Benim oğluşum 9 aylık oldu. Hala mücadeleye devam eden arkadaşlar, Rabbim en kısa zamanda sizi de kavuştursun bebişlerinize.. dualarım sizinle...
alyadora uzun zamandır girmeyince geç oldu sanırım ama Allah analı babalı büyütsün..
Esilacım ikinci falan neyin nesidir anlamadım.. bi anlat hele.. bu arada oğluşun da iyidir umarım..

hatırlamak mı:) unuttukmu hiç, tedavide olsun öncesinde olsun çok destek oldun Allah razı olsun, oğluşundan vakit bulamıyorsundur diye düşünüyordum..
maşallah 9 aylık oldu demek bizde bir büyütsek hayırlısıyla:))
hep forumdaki arkadaşlarla tanışıp hep beraber buluşmayı hayal ediyordum ama 2 cadı annesi olunca evden dışarı adım atamadım daha:) iyiki esilamı doğumdan önce tanımışım canım esilammmmmmmmm:) inş. birgün tüm arkadaşlarla buluşuruz..
oğlunu ve seni koccaman öptüm, Allah a emanet olun :1hug:

Arkadaşlar merhaba, forum sayfasını bir süredir takip ediyorum. Uzun uğraşlar sonucunda bebeğini ya da bebeklerini kucağına almış arkadaşları tebrik ediyorum. Bu uğurda emek veren diğer arkadaşların da allahın izni ile bebeklerine kavuşmasını diliyorum.

Ben 3 aşılama ve iki tüp bebek denemesi yaptım ve hepsinde de olumsuz sonuç aldım. Polikistik over hastasıyım ve son olarak temmuz ayında yapılan tedavimde bir de embriyolara PGD yapıldı. Büyük bir umutla başladığım tedavilerimin ardından aldığım olumsuz sonuçların ne demek olduğunu en iyi siz anlarsınız. O nedenle ne hissettiğimi, nasıl üzüldüğümü ayrıntılı olarak anlatmak istemiyorum.

Arkadaşlar,

Son tedavimi yaptırdığım merkez son derece yoğun, çalışanlar son derece ilgisizdi. Bu nedenle yeni bir merkez arayışındayım. En azından kendimi rahat hissedebileceğim, sorularımı çekinmeden sorabileceğim ve bana İNSAN muamelesi yapan bir merkez arıyorum. HŞ klinik hakkında olumlu yorumlar okuduğum gibi, gerek olmadığı halde bazı işlemlerin maddi çıkar amacıyla yapıldığına ilişkin bazı olumsuz yorumlar da okudum. Doğrusunu isterseniz kafam karıştı.

Bu forum sayfasından anladığım kadarıyla uzun süredir bu kliniğe devam eden arkadaşlar var. Özellikle son zamanlarda kliniğe giden arkaşlardan Hakan Bey'in hastalarla olan iletişimi, Hakan Bey'in olmadığı zamanlarda başka bir doktora yönlendirip yönlendirmediği, yönlendiriyorsa bu doktorların hastalarla olan iletişimi ve uzmanlık düzeyi gibi genel konularda bilgi almak istiyorum.

Arkadaşlar kısacası, bu merkezden memnun musunuz tavsiye eder misiniz?

Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Tedavi sürecindeki ve beklemedeki tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim.

son zamanlarda gitmedim ama hakan hoca gerçekten çok iyi ve ilgili yalnız para konusunda söylenenler malesef doğru biraz para konusunda rahatlar indirim falan yapılıyor ama yinede insan gereksiz para alındığını hissediyor açıkcası ama hocayla konuşunca hallolabildiği kadar oluyor sana çok kolay gelsin umarım dileğine kavuşursun eşimi ikna etsem bende hemen hş kliniğe tekrar başlıyacağım ama bir daha tedavi olmayacağız büyük ihtimalle Çok üzgünüm çoook

Ben de HŞ klinikte tedavi görüyorum. İlk denememiz maalesef olumsuz sonuçlandı. Ancak 2. denemeyi de HŞ kilinikte yapacağım. Hakan Hoca hastalarıyla mutlaka kendisi görüşür ve kendisi muayene eder. Zaten Hakan Hocayı bir kere tanıdıktan sonra başka bir merkez düşünmeyeceksiniz. kendisi dünya tatlısı bir insandır. Diğer doktorlar da hastalarla çok ilgilidir. Ben Ankara dışındayım tüp bebek tedavisini ve yumurta takibini başka bir şehirde yaptırdım. Buna rağmen başım sıkıştığında yada birşey sormak istediğimde Hakan Hocayla, Cihan hocayla ve Murat hocayla telefonla hep görüştüm, müsait değillerse mutlaka bana dönüş yaptılar. Hatta pazar günleri dahi Cihan hocayı arayıp bilgi aldığım zamanlar oldu. Hemşireler de hastalarla çok ilgili. Sadece diğer merkezlere göre biraz pahalı. Ancak buna değdiğini düşünüyorum. Ben HŞ klinikten çok memnunum.

Arkadaşlar, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Gerçekten gönlümü rahatlattınız. Benim gönlüm ta başındandan bu yana HŞ klinige gitmekten yana ancak eşim pek değişiklik yapmak istemiyor. Aynı klinikte devam etmenin daha yararlı olacağını düşünüyor. Ancak ben şuanda gittiğim klinikten hiç memnun kalmadım. Dolayısıyla yorumlarınız benim için çok önemli.

Benim PGD yaptırmam da gerekiyor. Acaba HŞ kliniğe gidip PGD yaptıran var mı bu konudaki işlemleri nasıl ve başarı oranları ile ilgili bilsiniz var mı?

Herkese sevgiler.

Allah analı babalı büyütsün canım benim.. Tabi bir de Allah kolaylık versin.. Öyle hızlı büyüyorlar ki aklın şaşıyor valla. "Daha dün almadım mı kucağıma?" diyorsun.
Bu arada öyle çok isterim ki tanışmayı.. Bir ortak zaman bulunsa ne güzel olurdu..alkisalkisalkis

Selam kızlar
benim askerlik başlıyor bugün.
Hakan Hocayla randevum var. OOOf of

Amin canım benim hepimizinkni inş.
bencede çok güzel olur tanışmak tabi ben tekiyle gelebirim:)

meraba kızlar bebişlerimiz artmıs tedavilere devam benim cadım bir yasında oldu hepinizi opuyor guzel haberlerinizi bekliyoruz

merhaba arkadaslar ben ılk denememı temmuzda konyada yaptırdım olumsuz sonuclandı ankaradakı mayayla gorustum vede yapılan ıslemı begenmedı gereksız yere yapıldıgını soyledı bende halıyle konyadakınden sogudum ben dıger sefere ankarada dusunuyorum ama cok kararsızım bu kez ıyı bır yer olmasını ıstıyorum bıkac yerın adın gecıyo zaten(maya-genart-anatolıa vede hş)ankarada secenek cok olunca ınsanın kafası daha cok karısıyo. akaydakı doktorum mayayı tavsıye ettı hş ıcınde en pahalı yerlerden bırı dedı. sızler ne tavsıye edersınız?bı de fıyat ne kadar?

meraba kızlar bebişlerimiz artmıs tedavilere devam benim cadım bir yasında oldu hepinizi opuyor guzel haberlerinizi bekliyoruz

maşallah minik prensesine darısı başımıza:)

bende heyecanla tüm tedavideki arkadaşlarrımın güzel haberlerini bekliyorum ve en en ennnnnnn kısa zamanda nursatim ve dim in (Amin)

merhaba benim 9 aylık bir oğlum var.. Genarttaki 2 başarısız denemenin ardından hş de gebe kaldım. Ben bahsettiğin bütün merkezlere gittim gördüm. Hş de başarılı sonuç almış biri olarak elbetteki bu merkezi tavsiye ederim. Fiyat olarak evet maya ya, genarta göre biraz daha pahalı. Geçen yıl bana yapılan tüm işlemler dahil (kan tetkikleri, histereskopi vs) ortalama 5.000 tl ye maloldu. şu anda nasıldır bilmiyorum. Ama sana tavsiyem zaman ayırıp ankaraya gelerek, aklındaki bütün merkezleri gezmen. Hangi doktorun sana güven verdiği çok önemli. Allah bir an önce bebişini kucağına almayı nasip etsin..

cevabın ıcın tesekkurler canım Rabbım yavrunu sana bagıslasın. evet bu denemede kesınlıkle arastırcam ozellıklede ankarayı cunku bu ıs en ıyı ankara ve ıstanbulda yapılıyo. fıyatta cok fazla degılmıs cunku ben cok ucuk rakalar(10-15 arası)duymustum benım konyadakı nerdeyse 5-6 cıvarı tuttu ınsallah hayırlısı bakalım

canım gürgan kliniğe bir mail atmıştım aradılar beni..bi çok merkezle görüştüm telefonda ama sanki içime en çokorası oldu..hani bir daha deneme yapsam orayı düşünürdüm..çünkü baştan aşağı bütün testleri yapabilecekleri, sorunu v.s herşeyi çok çok iyi araştıracaklarını söyledi..orayıda bi düşün derim ben...

merhaba midye,öncelikle Allah yardımcın olsun bende Timur Güngan'da bir aşılama yaptırdım olumsuz sınuçlandı ve neredeyse tüp bebek fiyatı ödedim.. anatolia yı bilmiyorum ama gürgan clinik pahalı ayrıca Timur Hoca tedaviye dahil olmuyor ben hocanın tedavi ettiği bir merkez olarak HŞ yi seçtim Hakan Hoca yumurta takiplerimi bile yaptı sağolsun ama onu istediğimi her seferinde randevu alırken belirtiyordum.. bana histereskopi yapılmadı geçen sene tüp bebek paketi vardı ilaçların bir kısmı dahil 4000 TL idi sanırım ama başka bir işlem yapılırsa işlemler için ayrı ödeme yapıyorsun. ben 6000 TL kadar ödedim sanırım..

Elifzeynep in dediği gibi gidip hepsiyle ücretsiz görüşme talebiyle bilgi al (telefonda randevu alırken belirt) ama muayene ederse ücretini alıyorlar ben muayene olmak istemiştim değerlendirmesi için.. biazda kısmet işi rabbim ol dedikten sonra oluyor diğer merkezlerdede hamiş kalan bir sürü insan var topikte ama Hakan Hoca nın eli uğurlu diyorlar:)))))

çok şükür şimdi ikiz kızlarım var, inş. en kısa zamanda bebiş yada bebişlerle:)) dolsun göbişin..

dedıgın ıyı oldu canım orayıda bı arastırayım bakalım bu kez daha akıllıca davrancam ınsallah 6 bın buhar oldu uctu valla

hş yi epey bı kısıden duydum canım ya fıyatlarıda gercekten ıyıymıs ben cok abartı rakamlar duymustum...hem orda psıkolojık destekte verılıyormus en cok bu hosuma gıttı(en fazla ıhtıyacım olan sey)cok luks bı otel gıbı dedıler...hş epey kafama yattı bakalım ekımde ankaraya gelcem bı goruselım ıyıce netlessın. ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun Rabbım yavrularını sana bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…