Selam kızlar,
Dün histereskopi oldum.Ve rahim duvarının sağ ve sok tarafında genişletme yapılmış. Benim anladığım. Uyku sersemiyle ancak anladımda :)) Korunma yok bu ay kalırsam süper olcek :))) bu yara bereyle zorya bakalım
Önümüzdeki adette kontrol var. Büyük ihtimalle Eylüle erteledi hoca. Programa uyuyoruz yani.
İlaçlar.
6 adet ilaç kullanıyorum şu durumda. Vitaminler mahvetti midemi. Sabır sabır sabırrrrrr
öpüyorum sizleri
Merhaba arkadaşlar, ben vazgeçiyorum artık. Aldığım tüm görüşler yaşımdan kaynaklı yok denecek kadar az bir olasılığın olduğu. Geç kalmışım. Umarım sizler için herşey yolunda gider. Arada foruma girip haberlerinizi alırım. Hoşçakalın
meraba kızlar izindeydim yeni döndüm esen65 hakkında hayırlısı olsun arkadaşım umudum dedigi gibi bir çok mucize okuyoruz umarım bir mucizede senin olur Umudum sen nasılsın
meraba esila bu formdan kimler geldi geçti herkes sonunda amacına ulaştı ben hala buralarda oldugum için artık forma bile girmek istemiyorum Sonucda allah sabrımızı ölçüyor ama tüp bebek bölümünün demişbaşı olmak inan artık istemiyorum Benim çoktan tedavi olmam lazımdı ama sinir sistemim artık kaldırmıyor Farklı yerlerlede görüşmeye başladım Dört bebek kaybım var kaybın neden oldugunu kimse söyleyemiyor
Oğlunda sende çok sansılısınız anne olmanın kıymetini bilen bir annesi var Oğlunu benim için çok öp
merhabalar bende bi kac hafta girmedim dönüp dolasip ayni seyler artik düsük nedir sebebi nedir okumaktan tüp bebek tedavi yöntemlerine doktor isimlerine varana kadar bogazima kadar doldum baska seyler yasamak görmek istiyorum esila ne sanslisin canim sana ve senin gibilere ne mutlu allah keyfinizi hic ama hic kacirmasin elbet vakit bulup acmazsin daha güzel mesguliyetmi var allahaskina bizde bir dogurup kacsak bi daha zor ugrariz forumlara ...
canım benimde ramazan sonrasına kaldı adet tam bayrama geliyor muhtemelen ekim ayına kayacak bakalım hayırlısı belki bu arada kendiliginden olur
canım inş. tedaviye gerek kalmadan bayram hediyesi olarak bebişinm sana..:Saruboceq:
bebişli arkadaşlar harikasınız sizin ve bebişlerinizin iyi haberlerini almak harika allah bizim de yüzümüze bakar umarım kolayca çocuğu olanları kıskanıyorum allah bilir ya sizlerinkini hiç ama hiç kıskanmıyorum çünkü o kadar emek o kadar gözyaşı ve mücadele var ki sağlıkla huzurla büyütün inşallah yavrularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?