ikisinide gördüm burası gerçekten çok düzgün çalışıyor Hakan Bey sürekli orda beklersen rahatlıkla görüşebiliyorsun senle ilgili herşey bilgisayara giriliyor Senin durumuna göre ilaç veriliyor Ben gürganda doktora bile ulaşamıyordum Ama herşey kader kısmet rabbimin ne zaman ol emrini vereceğini bekliyoruz Ücretsiz randevüsü var Cihan Bey inde Batu Bey in git görüş birde bu klinikte beşinci gün transferi var Gürgan da bunu yapmıyorlar hakkında hayırlısı olsun
Bugün öğlene 11:00 gibi esila@mısra ile msn de görüştüm 13:30 gibi transferi olacakmış. Hakan Hocanın hastasıydı. İşlemi çoktan bitmiş şimdi dinleniyordur herhalde. Onun içinde herşey güzel olur işallah. Rabbim dualarımızı duysun emekleri boşa gitmesin.
Alyadoracım ben daha evvel Gürgan ın hastasıydım. 1 yılda tüp bebeğe ancak karar vermişlerdi aşılama bile önermediler. Bana resmen adet düzensizliği tedavisi yapıldı. Klinik olarak ekipman iyi. HŞ ninki ise son teknoloji. Ama tedavi için kararlar ve süreç önemli bence (hocaların kararı).
ben Batu Hocanın hastasıyım. frekansımız tuttu hocayla sanırım bana hep pozitif geldi. ilk elektrikte önemli. Hayatım kafanı karıştırmak istemiyorum ama fikir olsun diye yazdım.
Ben Nisanda Batu Beyle görüştüm. Uzun protokol önerdi. 2 aşılama sonrası tüp bebek dedi. Mayısta adet oldum testler yapıldı. 2. Adette gittim 2 tane kist oluşmuş dedi hoca onu temizlediler ben sonraki adeti bekleyemem moralim buna hazır dedim. iğneyle temizledi hemen. 27 Haziranda aşılama yapıldı. 11 temmuzda testim POZİTİF çıktı. 2 defa aralıklı Beta-HCG için kan verdim değerlerim yükseliyor. Haftaya Cuma Ultrasonum var. Keseye bakacak sanırım hoca. Gebelikte 19 günüm :))))) darısı bu mücadeleyi veren herkese.
canım benim inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alıp bütün bu yaşadıkalrın acı tatlı hatura olarak geride kalacak.. rabbim seni ve meleğini korusunHayır ama gürganda yapılmıştı. İyi dileklerin için sağol. Süreç uzun bu tedavide biliyorsun. Ben 9 yıllık verdiğim bir savaşın sonuna geldim. Kimsedende destek görmedim malesef. Çevremde bu tedaviyi gören kimse yoktu. O soru soran bakışlar. İmalı konuşmalar. Hepsi beni üzdü ama pes etmedim. Kilolarca ilaç kullandım. Emeklerimin boşa gitmemesi için dua ettim hep. Zamanı varmış demekki. Zor olsada sabretmek gerekiyor.
sagollasın elifzeynep ama betahcg pek iyi yükselmiyor düşük tehlikesi var dedi Hakan Bey allah büyük umarım saglıklı gelişir Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu
sagollasın alyadora ilaç kullanıyorum ama betahcg düzgün artmazsa bebeğin gelilşimi bozuluyor O durumdada zaten ya düşük yada kürtaj olmak durumunda herşeyi veren allahım umarım yarınkı tahlilleri güzel çıkar sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
sabah kan vermek için orda olacam aynı saatte olursak görüşürüz hakkında hayırlısı olsun hangi klinikte başarlarsan başla umarım tedavin biran evvel amacına ulaşır
sagollasın alyadora ilaç kullanıyorum ama betahcg düzgün artmazsa bebeğin gelilşimi bozuluyor O durumdada zaten ya düşük yada kürtaj olmak durumunda herşeyi veren allahım umarım yarınkı tahlilleri güzel çıkar sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?