Hakaret davası anlayanlar bakabilir mi

busraergun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
142
18
48
28
Merhaba arkadaşlar daha önce burda konu açmıştım adıma şikayette bulunmuştu ifade vermiştim aradan baya zaman geçti böyle bir kağıt geldi acaba bu nedir anlayan varmı bundan sonraki süreç nedir

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-21-14-12-03-190_com.whatsapp.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 682
Sözleriniz hakaret sayılacak boyutta değilmiş.Dava açılmasına yer olmadığını yazmışlar.Bundan sonra karşı taraf bu karara itiraz eder mi nolur bilmiyorum ama büyük ihtimal uğraşmazlar

Yani bundan sonra herkese rezil diyebilirsiniz / diyebiliriz anlamına geliyor ben öyle anladım

ay hatırladım konuyu hatta yorum yapmıştım iyihadi gözünüz aydın. sonuç kısmına baktım üst kısmı okumadım ama muhtemelen sözlerinizi kaba söz olarak yorumlayıp hakarete sokmamis savci. karşı tarafa tebliğ edilir karşı taraf 15 gün içinde itiraz etmezse dosya tamamen biter. itiraz ederse bir üst mahkemeye gider (sulh ceza mahkemesine) ordan da savcının kararı onaylanarak dönerse iş bitti. tamamen gözünüz aydın. ha belki Dr itiraz etmez. o zaman da bitti. sizin yapacağınız birsey yok şu an. sevinin sadece

Hakkınızda kamu davası açılmamış.Sizin yapmanız gereken bu durumla ilgili birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…