- 24 Haziran 2019
- 142
- 18
- 48
- 28
- Konu Sahibi busraergun
-
Ne rezil bı doktor demiştimNe demiştiniz de hakaret sayılmadı söyleyin de biz de kullanalım
Siz yinede demeyin boşverin valla uğraşmayın böyle saçma sapan işlerleYani bundan sonra herkese rezil diyebilirsiniz / diyebiliriz anlamına geliyor ben öyle anladım
Okumadım içeriğini ama dava düşmüşMerhaba arkadaşlar daha önce burda konu açmıştım adıma şikayette bulunmuştu ifade vermiştim aradan baya zaman geçti böyle bir kağıt geldi acaba bu nedir anlayan varmı bundan sonraki süreç nedir
Kız okumadan nasıl anladınOkumadım içeriğini ama dava düşmüş
“Kovuşturulmadığına yer olmadığına yazmıs” bence gayet yeterli bir açıklama:)Kız okumadan nasıl anladın
Üzmeyin kendinizi geçmiş gitmiş. Hakaret değil küfür değil yani dava açan bir değişikmiş.Siz yinede demeyin boşverin valla uğraşmayın böyle saçma sapan işlerle
Gerçi orası da doğru“Kovuşturulmadığına yer olmadığına yazmıs” bence gayet yeterli bir açıklama:)
Farklı savcılar farklı karar alabilirlerYani bundan sonra herkese rezil diyebilirsiniz / diyebiliriz anlamına geliyor ben öyle anladım
Doğum yaptıran doktorumdu kendisiÜzmeyin kendinizi geçmiş gitmiş. Hakaret değil küfür değil yani dava açan bir değişikmiş.
Ayy böyle hatırlanmak istemezdimFarklı savcılar farklı karar alabilirler
Hadi gözünüz aydın, sizi hatırladım..
Karşı taraf buna itiraz etse de bişey çıkarmı bundanHakkınızda kamu davası açılmamış.Sizin yapmanız gereken bu durumla ilgili birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?