hakaret davası

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
bi iş gereği bi şahıstan istediğim kargoyu göndermemesi beni oyalamasından ötürü şerefsizler dedim vhatsaptan bu kelimem için beni şikayet edecekmiş :)
arkadaşlar mantıksız gelio ama açabilrimi dava yatarmıyım hapis bi bileniniz var mı
bende cvp verdim siz beni cahil sandınız galiba kimi kandırıyosunuz dedim :=)

Son düzenleyen: Moderatör:
üstüne düşüp hakaret davası açabilir bildiğim kadarıyla. ama onun içinde para harcaması gereken ve uğraşlı bir dönem olur genelde uğraşmaz insanlar. dava ederse de hapis yatmazsınız ama para cezasına çarptırılabilirsiniz en fazla...

Hakaret davası tabiki açabilir. Ama muhtemelen gözünü korkutmak için söylemiş. Ama sen sen ol yazılı hakarette bulunma.

aynen arkadaşım. Dava masrafi, aylarca hatta yıllarca sonuç bekleme! Yorucu

aynen arkadaşım. Dava masrafi, aylarca hatta yıllarca sonuç bekleme! Yorucu

falanca bi arkadasım sözlü hakarede dava acmıs bilmeme kac sene sonra hakım adama özür dile demiş sadece :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılı delil elinde olduğu için dava açabilir, bir masrafı olur ama aylarca yıllarca sürecek bir dava değil, uğraşmayı gözü alırsa tabi
Para cezası veriliyor bildiğim kadarıyla
Ama sen sen ol yazılı olarak hakaret etme kimseye, uğraşmayı göze alırsa haklı bir dava sebebi

Hakaret davası tabiki açabilir. Ama muhtemelen gözünü korkutmak için söylemiş. Ama sen sen ol yazılı hakarette bulunma.

Ahaha iyi guldum hakaret et ama kayitlara gecmesine izin verme diyorsun yani

Konu sahibi, serefsiz aslinda cok agir bir hakaret. Adamin damarina falan bastiysan parayi pulu gozu gormeyedebilir yani..
Gelgelelim her dava aciyorum diyen acsaydi ohoo :)

belki ben değildim telefon benim üzerime değil nasıl bulacaklar ozaman beni

insaniz sonuçta bazen bam telimize basiyorlar. Hakikaten şerefsiz bir erkek için ağır hakaret. Gurur meselesi yaparsa bilemem. Yani en azından delil birakmamak gerek

kime öderim onamı ? kesin açar ozaman o :S para alabilmek için :S ne kadardır ki acaba tazminat dediğiniz

devletin üst düzey yöneticileri birbirlerine hep diyorlar canım özellikle seçim arefesinde.. Birşey olmadı

dava açar,kazanır.
hakim 5 yıl denetimli ceza verir.
yani 5 yıl daha hakknzda böle bi dava açılmazsa hiçbişey olmaz tazminat da ödemezsiniz.

dava açar,kazanır.
hakim 5 yıl denetimli ceza verir.
yani 5 yıl daha hakknzda böle bi dava açılmazsa hiçbişey olmaz tazminat da ödemezsiniz.

tazminat dediğiniz ne kadar ciddi bi rakamsa acar davayı vay be para kazanmak kolaymıs :S

Şuradan düşün
Ülkemizde doktora ki kendisi görevi başındaki memur oluyor
Hakaret ediyorsun da
Para cezası ve başka kamu cezası işlemediği sürece ona da erteleme veriliyor
Sen bilmemkime şerefsiz demişsin diye dava açılsa
En fazla iki kere savcılığa gidersin
Zaten iş oraya gelene kadar avukat masrafı,adliyeye git gel
Karşı taraf vazgeçer.
Tabi bu kimseye hakaret edelim cezasız kalıyor demek değil ama birşey de olmuyor.

1800 tl civarı bi rakam.
ama ödetmiyo işte hakim.
5 yıl denetim veriyo, ilk suçunuzda iki cezayı birden ödetiy
o

aynı kişiye karşı ikinci hakarete mi ödetiyor hakim. yani şuan dava açsa bi kazancı yok benim birdaha hakaret etmemi beklemesi lazım deyl mi

aynı kişiye karşı ikinci hakarete mi ödetiyor hakim. yani şuan dava açsa bi kazancı yok benim birdaha hakaret etmemi beklemesi lazım deyl mi

o para onun cebine girmiyo bildiğim kadarıyla zaten.
aynı kişi olmasına gerek yok, eğer sen bir kez daha 5 yıl içinde herhangi bir sebepten dolayı birine hakaret edersen iki cezayı birden ödersin.

o para onun cebine girmiyo bildiğim kadarıyla zaten.
aynı kişi olmasına gerek yok, eğer sen bir kez daha 5 yıl içinde herhangi bir sebepten dolayı birine hakaret edersen iki cezayı birden ödersin.

o para onun cevine girse herkez hakaret davası acar para kazanmak için o yüzden banada mantıklı gelmiyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…