- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Birsey olmaz merak etme. Hem bunu dedirtecek ne dedi acaba bir de ona bakmak lazim.davaci olucam lafini korkutmak icin demistirSevgili Kk üyeleri, biraz önce.
. keşke hiç yaşanmasaydı diyeceğim bi şey oldu. Ben telefonda bi adamla tartışma esnasında "ya üf bi s.g" dedim ve adam da sana hakaret davası açayım da gör dedi. Ondan bana gelen bi küfür, hakaret olmadı. Evet, dememeliydim biliyorum ama artık çok geç. Üstelik ben aday öğretmenim, memuriyetim yanar mı? Çok korkuyorum, aradım, özür diledim. Ama bi özürle olacak iş değil falan dedi. Net olarak mahkemeye vermem demedi. Mahkemeye verse suçlu bulunsam direkt atılıyor muyum memurluktan? Ya çok pişmanım ama geçti artık(
Öyle mi dersiniz? Valla çok korktum. Nette baktım da 1 yıl ve üstü olunca memuriyetten çıkarılır diyo. Verse bile o kadar ceza almam dimi?Haha yok yahu adli para cezasi alirsin en fazla memurluga engel bi sey yok. Dava acacagini da sanmiyorum korkutmustur
Korkudan elim ayağım titredi. Bu da bana ders olsun. Ama pahalıya mal olmaz inşallahdevletin de işi gücü yok bu davayla uğraşcak
bence özür dilemeyi de iletişimini de kes adamla
Bant değil de yani böyle durumlarda konuşma kaydı falan istemez mi mahkeme? Ya çok küçük bi mesele biliyorum ama işte bu yıl atandım korkuyorum mesleğimi kaybedersem diye. Ondan çok panik oldum.Neye dayanarak verkcekki mahkemeye. Bantmi varmis elinde
Ay s..g.. dedin diye 1 yildan fazla hapis cezasi mi alacaksin ya guldurme beni :d bu kafayla ogretmen de olma :dÖyle mi dersiniz? Valla çok korktum. Nette baktım da 1 yıl ve üstü olunca memuriyetten çıkarılır diyo. Verse bile o kadar ceza almam dimi?
Ya meslekle alakalı bi şey olursa diye korktum. Sonuçta söylediğim şey de yanlış ama ben bana nasıl yansır diye korktum. Ondan panik oldum.Sizi korkutmak için yapmış öle en ufak şeyde mahkemeye verilse oho işimiz var. Ayrıca ses kaydı yaptıysa haberiniz yok oda suç oluyor. Boşuna özür dilemişsiniz
Evet dememem gerekirdi biliyorum, ama oldu işte bi anda sinirden çıktı ağzımdan.Hic bisey olmaz, Unut bu konuyu, takma.
Her küfredeni mahkemeye verseler,
Türkiyenin yarisi mahkemelerde sürünürdü.
Hem aday ögretmenim diyosun, dik dur biraz.
Ögretmenin böyle bir kelime kullanmasida
Garibime gitti dogrusu
Ya öyle bi durumum var mı yok mu bilmiyorum da bu olay beni çok gerdi, korkuttu. Hem ben ilk defa birine böyle tartışma esnasında böyle bi kelime kullandım, hem de ilk defa biri bana seni mahkemeye vericem dedi, ondan sanırım.Sizde takıntı ya da panik atak falan mı var?
Hahah :) şimdi öncelikle hakaret davası diye bir dava yok. Kişi hakaret gerekçesiyle gördüğü zararın tazminini isteyebilir. Hakaret şikayete bağlı olarak düzenlenir. Kimse sizin rızanız olmaksızın sesinizi kaydedemez. Bu da kanunda düzenlenmiş bir suçtur. Tck 133 olması lazım yanılıyor da olabilirim öyle hatırlıyorum. Kısacası korkmayın. Unutun önünüze bakın. Kimseye de küfretmeyinYa öyle bi durumum var mı yok mu bilmiyorum da bu olay beni çok gerdi, korkuttu. Hem ben ilk defa birine böyle tartışma esnasında böyle bi kelime kullandım, hem de ilk defa biri bana seni mahkemeye vericem dedi, ondan sanırım.
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın ama ben mahkemeye verir mahkemede konuşma kayıtlarına bakar falan kurdum yani kafamda. Bi de eniştem emniyet müdürü falan dedi, bilemem tabi ne kadar doğru daHahah :) şimdi öncelikle hakaret davası diye bir dava yok. Kişi hakaret gerekçesiyle gördüğü zararın tazminini isteyebilir. Hakaret şikayete bağlı olarak düzenlenir. Kimse sizin rızanız olmaksızın sesinizi kaydedemez. Bu da kanunda düzenlenmiş bir suçtur. Tck 133 olması lazım yanılıyor da olabilirim öyle hatırlıyorum. Kısacası korkmayın. Unutun önünüze bakın. Kimseye de küfretmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?