- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ben başta sandım ki adamın evli olduğunu bilmeden görüştü aşık oldu vs. sonra evli olduğunu öğrenince tekmeyi bastı şimdi de nasıl unutacağım diye ağlıyor. Görüşmedim hiç diyor anlamadım vallahi.Çok ilginç bir aşk hikayesi. Adamla görüşmedim,ilişki yaşamadım ama yatak döşeklik aşık oldum. Nasıl becerebildin bunu madem anlat da biz de yargılamayalım o zaman. Konuyu da resmen tartışma yaratmak için açmışsın bence. Çünkü içeriği resmen metres olduğunu anlatıyor ama sen ne ilişki yaşadım ne görüştüm diyorsun.
Adamla hic iliski yasamadim.Ben başta sandım ki adamın evli olduğunu bilmeden görüştü aşık oldu vs. sonra evli olduğunu öğrenince tekmeyi bastı şimdi de nasıl unutacağım diye ağlıyor. Görüşmedim hiç diyor anlamadım vallahi.
Ben başta sandım ki adamın evli olduğunu bilmeden görüştü aşık oldu vs. sonra evli olduğunu öğrenince tekmeyi bastı şimdi de nasıl unutacağım diye ağlıyor. Görüşmedim hiç diyor anlamadım vallahi.
Tamam onu anladık da nasıl aşık oldun?Adamla hic iliski yasamadim.
Ya anlatamiyorum..yaptigi seylerden dolayi.ben hep redderken bi baktim kotu olmusum.Nasil bu kadar cok baglandiniz ?
Adamı reddederken mi aşık oldun?Ya anlatamiyorum..yaptigi seylerden dolayi.ben hep redderken bi baktim kotu olmusum.
O kismini anlatamiyorum.anlatirsam okuyan biri tanir beniTamam onu anladık da nasıl aşık oldun?
Şu olayı baştan anlatın ona göre yorumlar gelsinYa anlatamiyorum..yaptigi seylerden dolayi.ben hep redderken bi baktim kotu olmusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?