Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Geçer:))Bekarken,bekar fakat zıt kutuplarda olduğumuz bir adama nasıl da aşık olmuştum.15 gün açlık bile hissetmemiştim,yemek bir tarafa.Fakat o kadar zıt hayatlardaydık ki,evlilik olsa bile yürümezdi.Kalbim beni dinlemedi,ben de kalbimi..Uzak durdum,uzaklaştım,zor oldu ama zamanla geçti.
Şimdi kendi düşünceme, hayat görüşüme uygun bir adamla evliyim♡♡♡

Ben başta sandım ki adamın evli olduğunu bilmeden görüştü aşık oldu vs. sonra evli olduğunu öğrenince tekmeyi bastı şimdi de nasıl unutacağım diye ağlıyor. Görüşmedim hiç diyor anlamadım vallahi.
Dalga geçiyor sanırım.

Daha once gorusmeyip, iliski yasamadigin adama yatak dosek yatacak kadar asik oluyorsan cok saglam bir psikolojide degilsin demektir.. bu ruhsal calkantiyla daha cok aci cekersin bir uzmanla gorus..

Bence insanların sinirini bozmaya çalışıyor.
Öyle saçmalık mı olur konu fake tepki çekicek aklınca. Zaten hamileyim şöyle konular okudukça sinirlerim zıplıyor

Ikiski yok, cinsellik yok, yakinkasma yok flort yok ama ask var?elrman unlu biri mi? Adami nerden taniyorsunuz? Ne kadar suredir taniyorsunuz?

Bir ilişki yaşanmadıysa , bu kadar nasıl deli divane oldunuz ,ergen de değilsiniz.hem adamın yanında huzur buluyorum demesi için birlikte vakit geçirmiş olmanız lazım.nasıl hiç bir şey yaşanmadı oluyor.ayrıca burada eleştirileceğinizi bile bile gelip anlatıyorsunuz sonra da kızıyorsunuz yorumlara.biz burada terapist değiliz şöyle yap böyle yap diyip sizi yönlendirelim ,ne dememizi bekliyorsunuz ki .çoğumuz evli ya da hayatında biri olan insanlarız,kendimizi o adamın karısı yerine koyunca alevleniyoruz doğal olarak.adama evde bekleyen karın var çocuğun var git demeniz alevimizi söndürmüyor.hem sevdiği kocası tarafından aldatılıp terketilmediniz ,o kadınlar o acıyla nasıl başa çıkıp hayatlarına devam ettilerse siz aşk acısını daha kolay atlatırsınız,aldatılmak daha büyük acı çünkü

Ikiski yok, cinsellik yok, yakinlasma yok flort yok ama ask var? Eleman unlu biri mi? Adami nerden taniyorsunuz? Ne kadar suredir taniyorsunuz?

Ayrıca bu kadar yatak dosek olacak kadar sevip baglandiysaniz ; yasadiklariniz hiç masum gelmedi bana.
Evli adamlardan elinizi eteginizi cekiniz artık.

Senin gibi evli adama askimdan yemek yiyemiyorum diyen bir kadin vardi hayatimda kadin gozumde her ne kadar metresligi kabul etmis basit biri olsada eski esim evde benimle sevisip disarida birine karsilik verecek kadar onur yoksunu oldu gozumde.iliskileri baslamadan ayrildim.yazik cok zavalli konumlara düştüler. Sormasi ayip bekar erkek mi yok ?
Kendini hakli cikarmaya calisman komik sen bu adama evlisin karin var çocuğun var bilmem ne diyecek kadar konusmussun ya heh iste baska soze gerek yok.

Yapman gerekeni yapmissin suan yasadiklarinda gecer..emin ol o adamda baska arayislara girmistir evli olup da baska birine yonelen kadin veya erkek karakter yoksunudur evinde bulunan ayni yastiga bas koydugu kisiye bunu yapan sana da yapar ilerde hic gorusme dialoga girme bak kendi yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…