- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.816
- 798
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Hayir..
Olay farklı ama burda. Evli adamla beraberim demiyorki!Bir insan duygularının önüne mantığıyla geçemiyorsa öyledir
Kadınlar aşık oldum deyip evli adamlarla takılsın madem
Etsinler cikiyorum ben ..buradaki insanlarin soyleyecegi laflar cok da umrumda degil artik bi daha girmeyecegim.tesekkurler iyi gunlerBunu ekleyebiliyorsanız ekleyin ilk sayfaya,insanlar size boş yere hakaret ediyorlar.
İşin garip tarafı bunu gördüğü halde edenler de var ya neyse.
Ya hu ne yasandi da adamin bunu bilmeye hakki olacak onu anlamadim.yasanan bisiy yok.
Esine dönHayır onlar şunu soruyorlar ''evli olduğunu öğrendikten sonra duygusal şeyler konuştunuz mu ? ''.Siz de bu sorunun net cevabını vermiyorsunuz aslında pek,birlikte olmadım demişsiniz ama bu cinsel birliktelik sanırım,onlar duygusal kısmını soruyorlar.
Esine dön
Sen evlisin evladin var.
Yapamayiz biz vs kendi yazmis bunlari konustugunu.
Bu kelimeleri edecek kadar bir iliski varmis evli oldugunu ogrenince arkasini donup gitmemis.
Baslamamis bir sey olsa doner gider yoluna bakardi.
Yasanan bazi seylerden sonra asik oldum diyor.
Evli oldugunu ogrenince duygusal veda kelimeleri ediyor ama evlisinnn diye.
Yazdiklari hep celiskili
İnan önceden eşine dönenler için çok sevinirdim şimdi 1000 katı üzülüyorum , madem öyle aşklarının peşine düşüp defolup gitsinler , bu .oku yiyolar ne .ok yemeye eşlerine geri dönüyorlar utanmadan
Hayır yapacaksın madem , boşan rahat rahat pisliğinde boğul niye gizli gizli bu halti yiyorlar .
İşte hınçlarını alacak bir kurban(!) Buldular mı hep birlikte linç ediyorlar.burdaki kadınların bu kadar saldırgan olmasını anlamıyorum yahu.
şu ihtimal çok mu zayıf?
biri ile tanışırsınız. flört edersiniz. aşık olursunuz. adam evli çıkar ve hemen terkedersiniz. konu sahibi de böyle oldu diyor, bize de onun beyanına inanmak düşer. evli olduğunu bile bile ayartmış değil. burda kendisini döven kocalarını seven kadınlar varken bu kadının evli birine aşık olması mı anormal?
Bizim toplumumuzda yuva yikilmasin da nasil yururse yurusun mantigi var cunku, adam baska bir kadina iliski teklifinde bulunuyorken hangi yuva, yuva mi kalmis?
Ama goruyoruz ki kadin bile adami savunuyor hala, evdeki kadin kimsenin umrunda degil, bi de bisey yasamadik karisinin bilmeye hakki yok demiş, sosyal deney galiba bu
5.sayfada alıntı varKonu ne
Bence de gidip kadına söylenmeli en azından.
O karar verir gerisine.Eşim arkamdan böyle işler çeviriyorsa bilmek isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?