- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ben beraber olmadim ki ayrilayim hic iliski yasanmadi.adam surekli pesimde surekli isteye kiaiydi.hep reddettim ben..ama o arada yasananlar ve bana soyledikleri nedeniyle asik oldum.ve su an fizyolojik olarak bunye tepki veriyor.hanimlari sanirim benim duygusal bi seyler hissediyor olmam rahatsiz etti..ya da inanmiyorlar bisiy yapmadigima..neyse yoruldumBen anlamadım ya,siz evli olduğunu öğrendikten sonra hemen ayrılmadınız mı zaten ?
Buradaki kadınlar niye bu kadar sert yorumlar yazmışlar ki o zaman ? Yani kimin evli kimin olmadığını gösteren bir teknoloji mi çıktı yoksa ? Adam kandırmıştır belki,kadın da sevmiştir mantığına göre yok demiştir öğrendikten sonra ama üzülüyordur bu da çok uzak bir senaryo değil aslında,kandıran bir sürü erkek var.
Umarım artık çok mutlu olursunuzBen kendi yaşadığımı anlatayım karşı taraftaki bayan dilinden olsun..
Evliydim beni çok seven bir eş ve hamileydim. Eşimle kurduğumuz bir iş iyi bir hayat vs vs. İnsan bir serefsizle evli olduğunu bilemiyor ki en en suçlu eşim tabiki. Bulmuş bir kadını hikayeler uydurmus. Kadın da onu sevdiğine inanıyor çünkü işine öyle geliyor.
Öğrendim boşandık. Şimdi ikinci eşimle evliyim kızımız var. Ama benim Psikolojim hala kötü. Eşimle çok huzurlu mutlu olunca birsey olacak yine diye olay çıkarıyorum. Zerre güvenim yok erkeklere. Bazen ağlayarak uyaniyirum. Kalbim hala paramparça ve o dönem hamileydim Bebeğimi de kaybetmiştim üzüntüden.
Konu Sahibi iyi oku bunları. Senin baş agrilarindan daha büyük travma yaşıyor karşındaki kadın. İnsan olun ya böyle şerefsiz erkeklere prim vermeyin. Evli adamı da sevme kardeşim sevme!
Ben beraber olmadim ki ayrilayim hic iliski yasanmadi.adam surekli pesimde surekli isteye kiaiydi.hep reddettim ben..ama o arada yasananlar ve bana soyledikleri nedeniyle asik oldum.ve su an fizyolojik olarak bunye tepki veriyor.hanimlari sanirim benim duygusal bi seyler hissediyor olmam rahatsiz etti..ya da inanmiyorlar bisiy yapmadigima..neyse yoruldum
+ 1500Bir de metres olacağınıza hasta olun daha iyi. Bir süre sonra geçer. Evli karısını aldatan şerefsiz erkeklerden ne köy olur ne de kasaba
Nasil bir magduriyet yasadin ki.birsey paylasmamissiniz sonucta.biraz aciklik getirebilirmisin.Anlatamiyorum anlatsam bu yazdiklarinizdan pisman olacaginiza eminim.ben magdurum diyorum.kimseyi ayartmadim.yuva yikmadim.
Ben anlamadım ya,siz evli olduğunu öğrendikten sonra hemen ayrılmadınız mı zaten ?
Buradaki kadınlar niye bu kadar sert yorumlar yazmışlar ki o zaman ? Yani kimin evli kimin olmadığını gösteren bir teknoloji mi çıktı yoksa ? Adam kandırmıştır belki,kadın da sevmiştir mantığına göre yok demiştir öğrendikten sonra ama üzülüyordur bu da çok uzak bir senaryo değil aslında,kandıran bir sürü erkek var.
Yok ilk defa boyle bur konu actim
Senin hatan o sonradan eklediğin cümleleri ilk seferde yazmaman.Anlatamiyorum anlatsam bu yazdiklarinizdan pisman olacaginiza eminim.ben magdurum diyorum.kimseyi ayartmadim.yuva yikmadim.
Öyle deme be arkadaş siz burda insaları intiharmı ettireceniz . İnsanlık hali insanın başına herşey geliyor allah aşkına ağzı olan konuşmasın ya ben yazdıklarınızdan illalah ettim allah ıslah etsin deyin geçin yazıktır yaBirşey yaşamana gerek yok.
Her gece karısının koynunda uyuyan bir adama hala aşık olacak kadar zavallısın.
Öyle deme be arkadaş siz burda insaları intiharmı ettireceniz . İnsanlık hali insanın başına herşey geliyor allah aşkına ağzı olan konuşmasın ya ben yazdıklarınızdan illalah ettim allah ıslah etsin deyin geçin yazıktır ya
Anlasilan sen ilkokul da okumamissin ben adamla beraber oldun diye bir lakirdi ettim mi ki ne bu cikisAdamla hic beraber olmadim ya ilkokul terk mi anlamiyorsunuz siz
Evli adamla takilmadim diyorumBir insan duygularının önüne mantığıyla geçemiyorsa öyledir
Kadınlar aşık oldum deyip evli adamlarla takılsın madem
Sen benim son yazdığımı oku arkadaş bak benim lafım birtek ssana değil okuyunca ne demek istediğimi anlicanBir insan duygularının önüne mantığıyla geçemiyorsa öyledir
Kadınlar aşık oldum deyip evli adamlarla takılsın madem
Hayir..Hayır onlar şunu soruyorlar ''evli olduğunu öğrendikten sonra duygusal şeyler konuştunuz mu ? ''.Siz de bu sorunun net cevabını vermiyorsunuz aslında pek,birlikte olmadım demişsiniz ama bu cinsel birliktelik sanırım,onlar duygusal kısmını soruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?