Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Ben beraber olmadim ki ayrilayim hic iliski yasanmadi.adam surekli pesimde surekli isteye kiaiydi.hep reddettim ben..ama o arada yasananlar ve bana soyledikleri nedeniyle asik oldum.ve su an fizyolojik olarak bunye tepki veriyor.hanimlari sanirim benim duygusal bi seyler hissediyor olmam rahatsiz etti..ya da inanmiyorlar bisiy yapmadigima..neyse yoruldum

Baştan evli olduğunu bilmiyomuşsunuz o arada gönlünüzü kaptırdınız sanırım. Reddederek de en doğrusunu yapmışsınız..

Bi de imkansız aşk adam başkasının haliyle canınız acıyo ama zamanla geçip gidecek.. bu kararlılıkla devam edin lütfen kimseye sebep olmayın.. olmayın ki yarın size de aynını yaşatmasınlar..

Allah hayırlı bi adam çıkarsın karşınıza..

Umarım artık çok mutlu olursunuz

Hayır onlar şunu soruyorlar ''evli olduğunu öğrendikten sonra duygusal şeyler konuştunuz mu ? ''.Siz de bu sorunun net cevabını vermiyorsunuz aslında pek,birlikte olmadım demişsiniz ama bu cinsel birliktelik sanırım,onlar duygusal kısmını soruyorlar.

Anlatamiyorum anlatsam bu yazdiklarinizdan pisman olacaginiza eminim.ben magdurum diyorum.kimseyi ayartmadim.yuva yikmadim.
Nasil bir magduriyet yasadin ki.birsey paylasmamissiniz sonucta.biraz aciklik getirebilirmisin.
Ayrica baslamasina musade etmemissin ne guzel.
Devamini da getir kendine yakisir bir sekilde.
Bu sekilde oluyorum bitiyorum ruh halinde devam edersen an gelir pes edersin.
Bu kadar baglanmani da anlayamadim paylasim yok diyorsun.
Duygularini cok uclarda yasiyorsun sanirim.

çok haklısın, ben de aynısını dedim.

Birşey yaşamana gerek yok.
Her gece karısının koynunda uyuyan bir adama hala aşık olacak kadar zavallısın.

Anlatamiyorum anlatsam bu yazdiklarinizdan pisman olacaginiza eminim.ben magdurum diyorum.kimseyi ayartmadim.yuva yikmadim.
Senin hatan o sonradan eklediğin cümleleri ilk seferde yazmaman.
Ama aferin, kandırdığını anladığın anda evi taşımak vs gibi radikal kararlar alıp uzaklaşmışsınız. Şu an ki acınız imkansızın verdiği sözde büyük aşktan. Bekar olsa ayrılsan bu kadar acı çekmezdin.
Böyle devam edin şeytanın oyununa gelmeyin kararlı olun. Elbet geçecek.

Birşey yaşamana gerek yok.
Her gece karısının koynunda uyuyan bir adama hala aşık olacak kadar zavallısın.
Öyle deme be arkadaş siz burda insaları intiharmı ettireceniz . İnsanlık hali insanın başına herşey geliyor allah aşkına ağzı olan konuşmasın ya ben yazdıklarınızdan illalah ettim allah ıslah etsin deyin geçin yazıktır ya

Bir insan duygularının önüne mantığıyla geçemiyorsa öyledir
Kadınlar aşık oldum deyip evli adamlarla takılsın madem

İnsanlara yorum yazarken biraz dikkatli olun lütfen tamam sizlerde belki başınıza gelen olayları duyarak sinir katsayınız yükseliyor bunu böyle öfkeyle yazacağınıza o kişiye doğru yolu gösterin herkes sizin eğitiminize , sizin ahlaki değerlerinize sizin çevrenize vb. sizin şartlarınıza uygun değil burda milyon çeşit insan birşeyler yazıyor gerek kimsenin yüzüne anlatamadığı için açılıyor ona güzelce yaptığının yanlış olduğunu ne sonuçlar doğurabileceğini anlatın iyi olun biraz be ! Ketumlaşmayın hemen gari.

Hayir..

Şu an yaşadığın fizyolojik acı bir şekilde zamanla geçecektir, ama o adamla bir ilişki yaşasaydın (uzun veya kısa süreli farketmez) kendine saygını kaybedip ömür boyu atlatamayacağın bir acı kalacaktı sana... Ne yönden mağdur olduğunu anlamadım ama bence kendine olan saygını koruyacağın için ve yanlış bir ilişkiden kendini koruduğun için bence karlı -kelimeyi inceltemedim- bile sayılırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…