• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret eden affedilirmi........

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
1 ay önce ayrıldıgım sevgılım ettıgım hakaretlerı hakettın dedı sebebıde anlayıssızlıgım kaprısımmış.özür bıle dılemedı umrunda degılım

o seni umursamıyorsa sende umursama tatlım
çünkü sen karşındakini ne kadar ciddiye alırsan o kendini o kadar önemli biri sanar
yaptığı terbiyesizliğe hale bi kılıf uydurabiliyorsa onun kişiliğiyle alakalıdır
canını sıkma :71:

sebeb ne olursa kimse kimseye hakaret edemez.hem ayrilmissiniz iste ne guzel birakin ozur de dilemeyiversin.zaten ayrisiniz kurtuldugunuza bakin bence​

1 ay önce ayrıldıgım sevgılım ettıgım hakaretlerı hakettın dedı sebebıde anlayıssızlıgım kaprısımmış.özür bıle dılemedı umrunda degılım

zaten ayrılmışsınız
belli ki sana değer vermeyi becerememiş
bırak gitsin
sen de ona değer verme
onun söylediklerini umursayarak ona gerektiğinden fazla değer vermiş olursun.
anlayışsız olabilirsin kapris yapabilirsin hakaret miymiş bunun karşılığı
sen hiç tatlı canını sıkma geçmiş geçmiştir
geçmişteki birinin boş laflarına canını sıkarkan önünde sana çok değer verebilicek birini kaçıırma

affetme denilen şey karşı taraf hatasını anlayınca olur.
sen hakaretleri hakettin diyen birini neden affedesin ayrılmışsın zaten def et gitsin sıkma canını:24:

Zaten sevmek anlayisi ve saygiyi gerektirmez mi... Sen kaprislisin diye suclusun o hakaret etti diye suclu degil:)) Esas anlayissiz kendisi. Her kaprisliye kufur edilcek olsaydi herkes her dakika birbirine sovuyo olurdu:61: Bosvermeye calis bence birak hatasini anlasin. Benimde boyle birsey olmustu arkasindan bin kere ozur diledi yine de icime sinmemisti ama affetmistim. Bu senden af bile dilemiyoki... :19:

sagolun arkadaslarımm çok üzülüyorum...gönlüm sogusun istiyorum..hakaret edıp bıde benı yolun oratsında trafıkte bırakıp gıttı aksam ustu 6.30 du hava karanlıktı

arkadaşım bırak bu kişiye ne yaparsa yapsın..
zaten sana saygısı olsa hakaret etmiş insan üzülür pişman olur senden özür diler..
ama bu hem hakaret ediyor hemde hakettin diyor başka derdi varmıymış...
sen ona aynısını yapsan o ne yapardı ben sana söyliyim bir daha yüzüne bakmazdı
senin..biz bayanlar daha duygusal olduğumuz için sevdiğimiz adamı daha kolay affederiz..
ama erkekler kolay kolay affetmezler..
ben de mesela ayrıldığım kişi vardı..msnde konuşuyorduk yine nbr falan diye..
ben sıkıldım artık bu mahhabbetlerden patladım artık..
hayatımda var mısın yok musun belli değil afedersin ök.z dedim
ama özrümüde diledim neden dediğimide dedim 3 tane maila attım...
ama ne oldu beni yok saydı cvp bile vermeye gerek duymadı o derece yani..
bırak hiç olmazsa senin ki hatasını anlasın canım..

eger gercekten karsındakıne sınırlendıgın bır anda gözün bır seyı gormeden yapılıyorsa o hakaret ewet affedılır bence

önceki konunuzu biliyorum siz bu kafayla giderseniz daha çok hakaret işitirsiniz...

Back
X