- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Katiliyorum sana. Belki yasim daha kucuk tecrubesiz olsaydim ayirt edemeyebilirdim. Ama basindan bide kotu evlilik gecince gozun aciliyo.Ne kadar insan sarrafı olsak da bazen hisler kör ediyor.yalniz farkımız artık uzun süre kor kalmiyoruz.birden gerçek kendilerini hatırlatinca insanlar gözlerimiz açılıyor
Sorsaniz ben siradan degilim zaten. Gidebilirdimde ama degismezdi taniyorum artik ne dersem deyim senin yuzunden derdi. Hep ole yapar ben kizdiysam senin yuzunden. Ama ben simdi ona biraz hak verdim galiba ben kizdiriyomusum demekki onu. Cunku genel olarak uyarma seklim yanlis bulundu. Ama sebep ne olursa olsun sekli igrencKeşke görüp de konusmadiktan sonra yazmasaydin. Tepkilere net olmak gerekiyor benim tecrubeledigim kadarıyla. Zaten bu senin yüzünden diyen adamdan Hayır gelmez. Niye kendi kişiliği yok mu? Hani siz sıradan olmamalisiniz onun için. Ay gıcık oldum
Hiç takılmayın artık her yönüyle tecrubelisiniz.iliskinin enerjisi bitti gitti artık.bazıları gitmeli ki daha iyiye yer açılsınSorsaniz ben siradan degilim zaten. Gidebilirdimde ama degismezdi taniyorum artik ne dersem deyim senin yuzunden derdi. Hep ole yapar ben kizdiysam senin yuzunden. Ama ben simdi ona biraz hak verdim galiba ben kizdiriyomusum demekki onu. Cunku genel olarak uyarma seklim yanlis bulundu. Ama sebep ne olursa olsun sekli igrenc
Bu hikaye esas adamla esas kadinin bulusmasi gibi basladi. Gidilir her yerden herkesten gidilir ama bazen giderken oyle bi kanatiyo ki. Bu histen nefret ediyorum.Hiç takılmayın artık her yönüyle tecrubelisiniz.iliskinin enerjisi bitti gitti artık.bazıları gitmeli ki daha iyiye yer açılsın
Siz başka erkeklere baksaniz karşınızdaki insan size "ay hayatım yakışıklı erkekleri kesmen icin sana dürbun getirdim. Al bununla bak gözlerin yorulmasın " mi diyecekti.Kafam inanilmaz karisti. Hayir onun verdigi tepki yanlis ve buna inandigim icin ayrildim. Ama benim tepkim normal mi simdi gene bilemedim. Uslubumun kotu olduguna inanmistim herkes oyle soyleyince.
Bi daha barışma sakın. Bi de tehdit savuruyor. Manyağa bak.Biz bir yili gecti birlikteyiz. Daha oncede yasadik ama ben hep bir itirazlardaydim. Yapma diye. Sonra kizdiginda bak lutfen agzim bozulacak kizacaksin demeye basladi. Ama bu son olayda tutamadi demekki kendini
Bence üslubunuzda problem yok. Sonuçta bi ilişkiniz var. Birbirinize uyarılarda bulunabilirsiniz. Bence adam rengini belli etmiş, uzak durun derim.Kafam inanilmaz karisti. Hayir onun verdigi tepki yanlis ve buna inandigim icin ayrildim. Ama benim tepkim normal mi simdi gene bilemedim. Uslubumun kotu olduguna inanmistim herkes oyle soyleyince.
Anliyorum biliyorum ama neden zor geliyo. Niye bu kadar uzgunumBi daha barışma sakın. Bi de tehdit savuruyor. Manyağa bak.
Tesekkur ederim. Hepsini yasadim ama genede arkadan biraz destege ihtiyacim var. Okumak guc veriyo. Bilerek anlattim ki gucume guc katsin diye. Nasil bu kadar zayifim basima bir kere geldi aslinda bilmiyorumBen de çok küfür hakaret çektim senelerce sırf seviyorum ayrılamıyorum diye. Karşımdaki insana defalarca yalvardım küfür etme kalbimi kırıyorsun diye umuru dahi olmadı. Hem benim kadınlığıma hakaret edip kadınlık bekledi benden. (Gönül falan almak yok çünkü o küfürlerdeki kadın olarak gördü beni hep ) Ben de tabi bir süre sonra gururum kaldirmadi ve kadınlık yapamadım. Sürekli kadınlık yapmaya zorlandım (benim kalbim kırıkken) o kadar değersizleştirilmişim ki...Sonunda o şahıs başka kadına gitti tabi ve ben kurtuldum.
Ha bir de tehdit edilmişsiniz ağzımı bozduracaksın diye yorumlardan okudum aynısını yaşadım. Kavga ederdik küfür ederdi ağlardım. Ben bir sey yapmadım kavgayı sen başlattın bana zorla küfür ettiriyorsun senin yüzünden vs. derdi.
Sizin durumunzda da orada bağırıp çağıtması olay yapması gereken sizdiniz adama bak hem suçlu hem güçlü. İyi yapmışsınız ayrılmakta daha iyilerini hak ediyorsunuz.
adamın tepkisi kabul edilmez ama sizin lafınız da hoş değil.
[/QUOTE
Saskinim normal mi anormal mi bende bilemedim. O tepkiyi verirken ki daha normal geliyodu simdi dusunuyorum. Onunkinden zaten gectim.
Kesinlikle yok varsada parmakla sayilir ki ben gormedimSende bişey yok canım, ülkede pek normal adam yok..
Gercekten yasayislari kulturleri egitimleri o kadar farkli ki . Gorseniz inanmazsiniz onun yaptigina. Icine girmeden anlasilmiyorBence kendinizi bi sorgulayın
Hep birbirine benzer kişileri Seçtiğiniz icin aynı şeyleri yaşıyorsunuz.
Senin yanında başka birine bakıp hakaret etmiş Mala bak yaMerhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Bir mekana yemege gittik. Karsimizdada kalabalik bir sekilde bayanlar grubu var. Hos gorunuyolardi. Bir kac kere onu bayanlara bakarken gordum. Onune bak istersen yemegini ye dedim ( ole cok kiskanc hayati insanin burnundan getircek bir yapimda yoktur. Neden yaptim bunu bende bilmiyorum.)olay burda koptu senin karsinda cocugun yok salak misin mal misin diye bagirdi. Evet resmen mekanda sesini yukseltti.bende bu olaydan sonra ayrildim. Aklima hemen evliligim geldi. Ben bunu yillarca cekmistim. Bidaha asla cekemzdim. Belki ileride kufur de ederdi. Hic duymadim ama bilmiyorum. Simdi cok uzgunum. Bu adamlar mi boyle bana mi boylesi denk geliyor. Ben mi abartiyorum. Nolur biseyler soyleyin. ( bakmaktan kasit birilerini uzunca kesmek degil )
Biliyorum ben de size benim başımdan geçenleri anlattım ki yalnız olmadığınızı hissedin diye. Bu arada zayıflık suç değil, ayıp değil. Suç zayıfları ezenlerde. Ayrıca siz zayıf da değilsiniz karşınıza çıkan erkekler 5 para etmez...Tesekkur ederim. Hepsini yasadim ama genede arkadan biraz destege ihtiyacim var. Okumak guc veriyo. Bilerek anlattim ki gucume guc katsin diye. Nasil bu kadar zayifim basima bir kere geldi aslinda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?