Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Keşke görüp de konusmadiktan sonra yazmasaydin. Tepkilere net olmak gerekiyor benim tecrubeledigim kadarıyla. Zaten bu senin yüzünden diyen adamdan Hayır gelmez. Niye kendi kişiliği yok mu? Hani siz sıradan olmamalisiniz onun için. Ay gıcık oldum

Ne kadar insan sarrafı olsak da bazen hisler kör ediyor.yalniz farkımız artık uzun süre kor kalmiyoruz.birden gerçek kendilerini hatırlatinca insanlar gözlerimiz açılıyor
Katiliyorum sana. Belki yasim daha kucuk tecrubesiz olsaydim ayirt edemeyebilirdim. Ama basindan bide kotu evlilik gecince gozun aciliyo.

Sorsaniz ben siradan degilim zaten. Gidebilirdimde ama degismezdi taniyorum artik ne dersem deyim senin yuzunden derdi. Hep ole yapar ben kizdiysam senin yuzunden. Ama ben simdi ona biraz hak verdim galiba ben kizdiriyomusum demekki onu. Cunku genel olarak uyarma seklim yanlis bulundu. Ama sebep ne olursa olsun sekli igrenc

Hiç takılmayın artık her yönüyle tecrubelisiniz.iliskinin enerjisi bitti gitti artık.bazıları gitmeli ki daha iyiye yer açılsın

Kafam inanilmaz karisti. Hayir onun verdigi tepki yanlis ve buna inandigim icin ayrildim. Ama benim tepkim normal mi simdi gene bilemedim. Uslubumun kotu olduguna inanmistim herkes oyle soyleyince.
Siz başka erkeklere baksaniz karşınızdaki insan size "ay hayatım yakışıklı erkekleri kesmen icin sana dürbun getirdim. Al bununla bak gözlerin yorulmasın " mi diyecekti.

Hayır. Belki de kalkip masayi devirecekti

Biz bir yili gecti birlikteyiz. Daha oncede yasadik ama ben hep bir itirazlardaydim. Yapma diye. Sonra kizdiginda bak lutfen agzim bozulacak kizacaksin demeye basladi. Ama bu son olayda tutamadi demekki kendini
Bi daha barışma sakın. Bi de tehdit savuruyor. Manyağa bak.

Kafam inanilmaz karisti. Hayir onun verdigi tepki yanlis ve buna inandigim icin ayrildim. Ama benim tepkim normal mi simdi gene bilemedim. Uslubumun kotu olduguna inanmistim herkes oyle soyleyince.
Bence üslubunuzda problem yok. Sonuçta bi ilişkiniz var. Birbirinize uyarılarda bulunabilirsiniz. Bence adam rengini belli etmiş, uzak durun derim.

Ben de çok küfür hakaret çektim senelerce sırf seviyorum ayrılamıyorum diye. Karşımdaki insana defalarca yalvardım küfür etme kalbimi kırıyorsun diye umuru dahi olmadı. Hem benim kadınlığıma hakaret edip kadınlık bekledi benden. (Gönül falan almak yok çünkü o küfürlerdeki kadın olarak gördü beni hep ) Ben de tabi bir süre sonra gururum kaldirmadi ve kadınlık yapamadım. Sürekli kadınlık yapmaya zorlandım (benim kalbim kırıkken) o kadar değersizleştirilmişim ki...Sonunda o şahıs başka kadına gitti tabi ve ben kurtuldum.

Ha bir de tehdit edilmişsiniz ağzımı bozduracaksın diye yorumlardan okudum aynısını yaşadım. Kavga ederdik küfür ederdi ağlardım. Ben bir sey yapmadım kavgayı sen başlattın bana zorla küfür ettiriyorsun senin yüzünden vs. derdi.

Sizin durumunzda da orada bağırıp çağıtması olay yapması gereken sizdiniz adama bak hem suçlu hem güçlü. İyi yapmışsınız ayrılmakta daha iyilerini hak ediyorsunuz.

Bence kendinizi bi sorgulayın
Hep birbirine benzer kişileri Seçtiğiniz icin aynı şeyleri yaşıyorsunuz.

Tesekkur ederim. Hepsini yasadim ama genede arkadan biraz destege ihtiyacim var. Okumak guc veriyo. Bilerek anlattim ki gucume guc katsin diye. Nasil bu kadar zayifim basima bir kere geldi aslinda bilmiyorum

Senin yanında başka birine bakıp hakaret etmiş Mala bak ya boşver ya sana denk gelmiş kimse kimseye hakaret edemez bi anne evladına bile hakaret edemez değil size bi erkeğin öküzlüğünü boş verin yazmasam içimde kalırdı kusura bakmayın

Kusura bakmayın da zaten karşısında olan kadınlara baktığını söyleyip önüne bak yemeği yee tarzda çocuk gibi azarlarsanız adam da lafını söyler yani sizin üslubunuzda hiç mi sıkıntı yok? siz azarlarken öfkeli değil miydiniz? Ama o deyince vay efendim hakaret etti sinirlenmiş demek ki çocuk gibi azarlamanıza ve onu itham etmenize bari yeni çıktığınız kişiyle kalabalık kadınların olmadığı yerlere gitmeyin de azar işitmesin sizden

Tesekkur ederim. Hepsini yasadim ama genede arkadan biraz destege ihtiyacim var. Okumak guc veriyo. Bilerek anlattim ki gucume guc katsin diye. Nasil bu kadar zayifim basima bir kere geldi aslinda bilmiyorum
Biliyorum ben de size benim başımdan geçenleri anlattım ki yalnız olmadığınızı hissedin diye. Bu arada zayıflık suç değil, ayıp değil. Suç zayıfları ezenlerde. Ayrıca siz zayıf da değilsiniz karşınıza çıkan erkekler 5 para etmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…