- 27 Ekim 2014
- 79
- 72
- 88
- 44
- Konu Sahibi mutluasu1980
Merhabalar hanimlar.Hep takip ederim bugun de bana kismetmis yazmak.21 yasinda gorucu usulu yaptigim evliligim 7 yil surdu.17 yasinda bir oglum var.Siddet ama cok siddet yuzunden ayrildim.Sonra ah sonra su an evli oldugum kişiyle 2011de evlendim.Ayaklarim yere basmiyordu oglumla cok iyi anlasiyolardi.Artik hic uzulmek yok derdim o zamanlar meger ne safmisim.Esim evcimen sevgi dolu iyi kalpli biriydi.Asabiyeti disinda hersey normaldi.Ama bu 9 sene icerisinde yaptigi iyilikleri soyledigi kufurlerle yaptigi tavirlariyla bitirdi.Hep oglum kucuk gormesin bu ortami diye alttan aldim aslinda korkuyodum cunku sacma sapan seylere sinirlenip uzerime yurur hakaret ve kufrederdi.Yillar boyle gecti.Bu karantina doneminde evdeyiz yine abuk subuk seylerden sanane kafan almiyomu nankorsun degismek zorundasin bir suru sey.Oglum memlekette oldugu icin bende karsilik verdim ve vurdu ellerime .Morardi 3 gun konusmadik ayrilmak istiyorum artik.Ama esim konusmak istedi.Ve evet 9 sene sonra esimin icinden gayet sakin konusabilen bi adam cikti.zira ben hep konusmak istedigimde ters teperdi.Evet ben kararimi verdim ama vicdanim karisik .Agir depresyon ve ruhsal cokuntu teahisi koydu psikologum.Ayri yasaman lazim diyo doktor ama esim 4 gun gitti yine geri geldi .su sure zarfinda hic bisey yapmiyo gunlerce haftalarca konustuk sadece bu.Guya doktora gidicekti oyle diyodu ama arastirmiyo bile gerci ben bisey istemiyorum yani gucum yok artik en cokta kendime kiziyorum oglumunda yasadigi sorunlar var esimle ama yavrum benim idareci oldugu icin odasindan cikmaz hic