Hakaret küfür siddet egilimi bitmesi gereken ama bitemeyen 2.evlilik

Sakın hata mı yapıyorum diye düşünmeyin, duygu sömürülerine ve kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. O gittikten sonra evdeki huzuru düşünün sadece
Evet dogru diyosun evdeki huzur meger benim yuvam dedigim huzur dedigim benim fedekarliklarimmis bunu idrak ettigimden beri istemiyorum bu evliligi o yuzden ya sabir deyip bekliyorum iste

Diger konuna yazincaya dek yeni konu acmissin buraya da yazayim dedim.
Kendince gorunmez bir duvar ör ve icinden tekrarla ..ama gececek ama gececek.. diye. Yuzune hic bir ifade takinma. Vakur dur. En ufacik bir duygu dalgalanmasi sezmesin. Elinden geldigince muhattab olma. Icin karmakarisik olsa da suan, belli etme siradan davran. Emin ol seni ve evladini cok aydinlik ferah gunler bekliyor. Tamah etme ona.
Gececek tum bunlar. Uzeleceksen sonra uzul sonra agla. Sonra..
o gittikten, tamamen bittikten sonra tuket acini. Evladin icin, kendin icin lutfen yap bunu.
Allahim cok sukur ki sizler gibi guzel yurekli kadinlar cikti karsima inanin o kadar iyi geliyosunzki anlatamam cok sagolun hep gulsun yuzleriniz insallah.Yazdiklarinizi hep uygulucam artik yalniz degilim iyiki varsiniz

Amin insallah senin de yuzun gulecek bak gor ki hem de nasil. Asil hayat bundan sonra baslayacak senin icin. Cocugunu buyutmussun, basini sokacak bir evin var sagligin yerinde ve calisabilirsin. Bu gudubet adami mi cekeceksin bu saatten sonra bosver herseye.

İş meslek yok sanırım.
Ailen destek mi ?
Sen aslında ayrıldığın kişiyle aynı adamla evlenmişsin.
Aynı seçimi yapmışsın.
Üzüldüm :(
Dünyaya bir kez geliyoruz bence katlanma

Kesinlikle oyle babama soyliyeyim dedim ama ortam olmadi zaten uzulcekler biraz daha beklesin napayim
Kov evden de gitsin defolsun oğluna yazık. Başka erkek mi yok şu dünyada. İsterse 5. Si olsun elalem 2 gün konuşur 3 gün susar. Senin çektiğini Allah tan başkası bilemez. Elalem ne der diye düşünmede. Hayat senin hayatın 👍

Lütfen üzmeyin kendinizi, daralırsanız, dertleşmek isterseniz biz hep burdayız. Size ayrı bir üzüldüm ben, o kadar fedakarlık yapmışsınızki, tıpkı benim de önceden yaptığım gibi. Tüm verilen emekler boş çünkü karşındaki kıymet bilmiyor, hak etmiyor

Kov evden de gitsin defolsun oğluna yazık. Başka erkek mi yok şu dünyada. İsterse 5. Si olsun elalem 2 gün konuşur 3 gün susar. Senin çektiğini Allah tan başkası bilemez. Elalem ne der diye düşünmede. Hayat senin hayatın 👍
Kesinlikle ayni fikirdeyim hep derdim aman ikinci evliligim idare edeyim millet laf etmesin aman anamlar uzulmesin diye meger ne aptalmisim.40 yasindayim ve bu yasa bi daha gelemicem ve sucum yok bu olaylarin buraya gelmesinde vicdanim da rahat şükür.Hayat benim hayatim tek sorumlulugum evladim ve oglumun birgun ilerde bana anne oz babami siddet yuzunden bosadin peki neden bu elin adamini cektin ve benide bu hayata mahkum ettin demesini istemiyorum

Lütfen üzmeyin kendinizi, daralırsanız, dertleşmek isterseniz biz hep burdayız. Size ayrı bir üzüldüm ben, o kadar fedakarlık yapmışsınızki, tıpkı benim de önceden yaptığım gibi. Tüm verilen emekler boş çünkü karşındaki kıymet bilmiyor, hak etmiyor
Evet inanin yani esimi bile bile kabul ettim kimseyide kucumsemiyorum ama yani benim ailemin ona yaptigi iyilikler bile yeter hani ben kotu bir insan olsam bile sadece onlarin hatrina biseyler yapmasi gerekirdi.Kaldi ki eski kadinlar gibi eslik yaptim ben ona.Sevgi saygi hurmet herseyi dortdortluktu.ama o simarik cocuklar gibi oldu iyice.Ve ben baskasinin simarik cocugunu idare edebilecek kadar sabirli degilim artik.Emek vericeksem kendime ogluma emek vermek istiyorum artik

Ayrica sana da burda yorum yapan butun arkadaslara coook tesekkur ederim cok iyi ki sizler varsiniz.Hepiniz icin dua ediyorum insallah butun dualariniz kabul olsun.

Tabiyki üzülürsünüz canınız sıkılır yaşadıklarınıza, ama büyük resme odaklanırsanız sizi sömüren bir insanı hayatınızdan çıkardınız. Biraz zaman geçince ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Hiç kimseye bu kadar kendini ezdirdiğine değmez

Back
X