Hakaret küfür siddet egilimi bitmesi gereken ama bitemeyen 2.evlilik

Ben evden ayrılmadan önce 2 3 kez benim eş te valizini toplayıp gitmişti. Onca yaşanılan eziyete ragmen daire kapısının arkasına oturup ağlamıştım. Bi keresinde Bi hafta tişörtüne sarılıp uyumuştum. Balayında birlikte aldığımız magnete bakıp ağlamıştım. Ama evden boşanıcam diyip ayrıldıgımd gözümde bir damla yaş akmadı. Şöyle düşün lütfen ev arkadasın olsaydı şu an eşyalarını toplayıp giden üzülmez miydin, inanki üzülürsün. Ben bekar evimden arkadaslarım dan ayrılırken dee ağlamıştım. Bekar evime geri dönesim gelmişti. Ama gecicek inanki gecicek, sadece biraz sabır ve güç.
Ahhh canim yaa ben de hep kendimi boyle teskin ediyorum.Cok sagolasin Allah ne muradin varsa versin insallah.Gece gece yazdigin bu yorum inanki bir suru psikologun sozlerinden daha kiymetli.Kim oldugunu bilmiyorum ama hakkini helal et kardesim destekleriniz sozleriniz bana cok yardimci oluyo.Guzellikler gorsun gozleriniz omrunuzce

Ahhh canim yaa ben de hep kendimi boyle teskin ediyorum.Cok sagolasin Allah ne muradin varsa versin insallah.Gece gece yazdigin bu yorum inanki bir suru psikologun sozlerinden daha kiymetli.Kim oldugunu bilmiyorum ama hakkini helal et kardesim destekleriniz sozleriniz bana cok yardimci oluyo.Guzellikler gorsun gozleriniz omrunuzce
Ne yaptım ki estağfurullah helal olsun tabiki. Allah hepimize herseyin hayırlı olanını nasip etsin saglıklı huzurlu Bi hayatımız olsun inşallah. Bol bol inşirah suresi oku ferahlık verir. Evlerimizin duvarları olsa da konuşsa keske neleri çekip sustuğumuza. Mutlu ayrılık yok, üzüleceksin ağlıcaksın ama gecicek, Bi hastalık gibi düşün, gecicek biticek. Umut hep var, Allah bagıslasın evladın var. Ona sarılırsın ailene sarılırsın. Yaşanacaksq yaşanacak kaçamıyoruz işte bazı seylerden.

Çok çok dua et sadece dua et, hayırlısını iste. Boşanmak hiç kolay değil ama bazen olması gerekiyor, olmuo olduramıyoruz, karsı taraf ugrasmıyo bile. Bence en önemlisi ben elimden gelen herseyi yaptım, şunu da deneseydim dememek. Sen eğer kurtarmak için herseyi yaptıysan vicdanın rahatsa daha kolay geçicek. Dua edicem senin için.
Allah razi olsun bende hep dua ederim ilk esimden cok siddet gordugumden beri benim gibi milyonlarca kadin var derim ve dua ederim herkese.Evet elimden geleni yaptim ama o sank ben bir sinir buhrani gecirmisim de oyle ilaclarla duzelicek eskisi gibi neseli olucam zannediyo.Doktora filan demisti ama nafile hic arastirmiyo bile.Annesiyle konusurken duydum gecen diyoki evet mantiksizlik yani ben sanki kendi kendime bu hale geldim gibi davraniyo ne bileyim yaa belkide benim gibi sevmemistir nasip hersey Rabbim cumlemizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah

Ya nasil uzuldum ankatamam. Hem oglunuza hem size. Evden gonderemiyor musunuz? Bosanmak icin onun onayini almaniz gerekmiyor, bir dilekceniz yeterli. Lutfen kendiniz ve oglunuz icin kurtulun su adamdan. O duzelmez. En fazla 4 ay duzelmis gibi yapar sonra yine ayni.

Güzel kardeşim, üzme tatlı canını. Ne kötü durumda kadın arkadaşlarımız var. Gidecek yerleri, yiyecek lokmaları yok. Çile dolduruyorlar. Tüm acılar geçer. Üzülme kuzum. Allah hepimize yardımcı olsun.
Alllah razi olsun.Evet bazen kendime kiziyorum niye boyle acizleniyorum diye sonucta bu da Allahin bana lutfettigi bir durum cok sukur ayaktayim ama iste insaniz bazen boyle duygusallasiyorum

Ne yaptım ki estağfurullah helal olsun tabiki. Allah hepimize herseyin hayırlı olanını nasip etsin saglıklı huzurlu Bi hayatımız olsun inşallah. Bol bol inşirah suresi oku ferahlık verir. Evlerimizin duvarları olsa da konuşsa keske neleri çekip sustuğumuza. Mutlu ayrılık yok, üzüleceksin ağlıcaksın ama gecicek, Bi hastalık gibi düşün, gecicek biticek. Umut hep var, Allah bagıslasın evladın var. Ona sarılırsın ailene sarılırsın. Yaşanacaksq yaşanacak kaçamıyoruz işte bazı seylerden.
Yooo burda sadece yazidir okur gecer belki insanlar ama inanin benim icin cok kiymetli yazdiklariniz daha iyi oluyorum

Ya nasil uzuldum ankatamam. Hem oglunuza hem size. Evden gonderemiyor musunuz? Bosanmak icin onun onayini almaniz gerekmiyor, bir dilekceniz yeterli. Lutfen kendiniz ve oglunuz icin kurtulun su adamdan. O duzelmez. En fazla 4 ay duzelmis gibi yapar sonra yine ayni.
15 haziranda adliyeler acilicak diye bekliyoruz avukata gitmeyi kabul etmiyo kendileri.Dava acilincada evden giderim diyo.Annesine cok duskun soylememis tartistik demis sadece aklinca ne kadar gec soylesem o kadar iyi diye dusunuyo sanirsam.Bide annesinin yaninda burdaki rahati bulamiyo oyle iste.

Yooo burda sadece yazidir okur gecer belki insanlar ama inanin benim icin cok kiymetli yazdiklariniz daha iyi oluyorum
Hep iyi olun inşallah, önce evladınız için. İçinizden ne geliyorsa, nasıl geliyorsa öyle yapın. Ağlayın, bağırın, çağırın ama boşaltın içinizi. Ben inanıyorum hayatta iyi insanlar var, Allah her daim iyileri yolumuza çıkartsın inşallah.

15 haziranda adliyeler acilicak diye bekliyoruz avukata gitmeyi kabul etmiyo kendileri.Dava acilincada evden giderim diyo.Annesine cok duskun soylememis tartistik demis sadece aklinca ne kadar gec soylesem o kadar iyi diye dusunuyo sanirsam.Bide annesinin yaninda burdaki rahati bulamiyo oyle iste.
Bir protokol yaz. Bosanma protokolu. Internette ornekleri var. Sartlarini protokolde belirt. Ikinizde imzalayin. Imzalamazsa cekismeli bosanirim tazminat isterin siddet uyguladigin icin dersiniz. Sonra o bosanma protokolunu adliyeye verin bosanma islerini baslatin. Anlasmali bosanma cabucak bitiyor. Avukata da gerek kalmaz boylece. Gerekirse protokolu bir avukata hazirlatin. Tum isteklerinizi yazin. Davanin acilmasini neden bekliyor ki? Adam olan o evden def olup gider. Adam kendine ne kadar baktirsa kâr biliyor. Asla yuz vermeyin. Yemek yapmayin ona. Camasirini da yikamayin.

Nereye giderse gitsin
Mazlum numaralarına gelmeyin
Kendi evinizi size ve oğlunuza dar etmiş kaç sene

Aman güzellikle ayrılın. Son güne dek idare edin, kışkırtacak bir şey yapmayın. Bana boşanan arkadaşımın tavsiyesidir. Allaha emanet olun 🙏🏻

Bir protokol yaz. Bosanma protokolu. Internette ornekleri var. Sartlarini protokolde belirt. Ikinizde imzalayin. Imzalamazsa cekismeli bosanirim tazminat isterin siddet uyguladigin icin dersiniz. Sonra o bosanma protokolunu adliyeye verin bosanma islerini baslatin. Anlasmali bosanma cabucak bitiyor. Avukata da gerek kalmaz boylece. Gerekirse protokolu bir avukata hazirlatin. Tum isteklerinizi yazin. Davanin acilmasini neden bekliyor ki? Adam olan o evden def olup gider. Adam kendine ne kadar baktirsa kâr biliyor. Asla yuz vermeyin. Yemek yapmayin ona. Camasirini da yikamayin.
Çooook tesekkur ederim çok

Allah kolaylık versin, çok doğru bir karar vermişsiniz, sıkmayın canınızı. Biz bile buradan o kadar çok üzüldük ki size ve evladınıza, gitsin anasıyla yaşasın sizden de evladınızdan da uzak olsun

Sakın hata mı yapıyorum diye düşünmeyin, duygu sömürülerine ve kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. O gittikten sonra evdeki huzuru düşünün sadece

Diger konuna yazincaya dek yeni konu acmissin buraya da yazayim dedim.
Kendince gorunmez bir duvar ör ve icinden tekrarla ..ama gececek ama gececek.. diye. Yuzune hic bir ifade takinma. Vakur dur. En ufacik bir duygu dalgalanmasi sezmesin. Elinden geldigince muhattab olma. Icin karmakarisik olsa da suan, belli etme siradan davran. Emin ol seni ve evladini cok aydinlik ferah gunler bekliyor. Tamah etme ona.
Gececek tum bunlar. Uzeleceksen sonra uzul sonra agla. Sonra..
o gittikten, tamamen bittikten sonra tuket acini. Evladin icin, kendin icin lutfen yap bunu.

Back
X