Hakaret küfür siddet egilimi bitmesi gereken ama bitemeyen 2.evlilik

Tabiyki üzülürsünüz canınız sıkılır yaşadıklarınıza, ama büyük resme odaklanırsanız sizi sömüren bir insanı hayatınızdan çıkardınız. Biraz zaman geçince ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Hiç kimseye bu kadar kendini ezdirdiğine değmez
Tabiki insan uzuluyo dogru aliskanlik var sonucta ama gecicek bu gunler insallah inaniyorum.

Benimde evliliğimde çok kötü geçirdiğim zamanlar oldu, ne kadar fedakarlık yaptıysam adam o kadar kudurdu, sandı ki çekerim kahrını. En son avukatlık olduk. Sonra iki çocuk için bir şans daha verdik. Ama öyle bir akıllandım ki ne kendimi ezdiririm nede yorarım o kadar. Değmiyor. Benim çocuklarımın babası olmasaydı asla ikinci bir şans vermezdim.

Benimde evliliğimde çok kötü geçirdiğim zamanlar oldu, ne kadar fedakarlık yaptıysam adam o kadar kudurdu, sandı ki çekerim kahrını. En son avukatlık olduk. Sonra iki çocuk için bir şans daha verdik. Ama öyle bir akıllandım ki ne kendimi ezdiririm nede yorarım o kadar. Değmiyor. Benim çocuklarımın babası olmasaydı asla ikinci bir şans vermezdim.
Ah canim benim cok iyi anliyorum seni de.ilk esim tam bir sizofrendi.Surekli siddet hakaret yalan her turlu pislik vardi.oglumun babasi diye sabrettim ama yine kendisi sayesinde ayrildim ailem sulalem gelip aldi beni oglumu cok harap olmustum.ve hic sevmedigim bir adam icin bile aglamistim o zamanlar evladindan ayirdim diye ne sacmalikmis yaa.Bir kacgun daha kalsam ya canimi ya aklimi kaybedicektim oysa.Insan alisiyo herseye ama guzel seylere alismak gerek hayattta .Cok vicdanliyim buda benim zayif tarafim iste.

İşte o vicdanınızı öyle bir kullanıyorlarki, bu bende dahil çoğu hemcinsim için geçerli. Dik durun.hayatın sonu değil, evladınızla mutlu huzurlu yiyeceğiniz bir lokma ekmek herşeyi unutturur. Asıl şimdi karşı tarafı merak ediyorum, nasıl şoku o yaşıyordur

İşte o vicdanınızı öyle bir kullanıyorlarki, bu bende dahil çoğu hemcinsim için geçerli. Dik durun.hayatın sonu değil, evladınızla mutlu huzurlu yiyeceğiniz bir lokma ekmek herşeyi unutturur. Asıl şimdi karşı tarafı merak ediyorum, nasıl şoku o yaşıyordur
Oooo ilk zamanlar hic bilmedigim bir yonuyle medeni olarak konustu tamam ayrilalim yok efendim esyalarimi alirim yok ocagida ben alcam gibi sacmaladi.Daha sonra abisine ablasina arkadasimiza soyledi aradilar geldiler falan.Ben diyorum yillardir senden korkuma sustum ama senin bana vurman herseyimi bitirdi diyorum o diyoki yok aileme niye anlatmadin.Halbuki yillardir ailesi biliyo herseyi ve hic biri onu dusunup bi konusmadilar.Esim ailesine cok duskundur hep acir onlara ve ailede tek ilgilenen kisi o yillardir.Birkac gun yoktu sonra mecbur ben hastalandim geldi perperisan haldeydi.O ara psikolaga gittik doktor onu kabul etmedi etik degil dedi filan.Ama bizumki baska doktorda arastirmiyo ben ilaclarin ve ruhsal bunalimin verdigi etkiyle gunlerce aglama krizleri ve yari baygin sayikladim durdum ilgilendi elimi tutuyo gece uyumuyo ah ben niye gormwdim bu halini filan diyo.Sonra tekrar kontrole gittik doktorda diyoki niye hala ayni evdesin iyi olmucak ayri kalman lazim filan.Yine ayni evde bayrami gecirdik ve yine bu halimizede alisti.Sanki bekliyo ben hastaymisimda iyilesicekmisim gibi bekliyo.Ailesinede konusurken duydum benim icin mantiksizlik filan diyo.Aman cok uzattim iste boyle ben 9 sene mucadele ettim onu kaybetmemek icin hemde sucum gunahim yokken.Ama o bir iki ayda pes etti iste sonuc anasinin evinde.Hee bu arada birde gecenlerde anasindayken mesajlasiyoz ben diyorum butun sevgimi bitirdin o diyoki annem bize gelsin ailem gelsin gitsin daha cok birbirimize bagli bi aile oluruz diyo aradaki fark bu iste.Halbuki butun ailesi beni sever takdir ederlerdi gercekten hicbir saygisizligim olmadi aksine hep onlara tasirdik koyden ne geldiyse.Cok emeklerim vardir herbirinde.

Oooo ilk zamanlar hic bilmedigim bir yonuyle medeni olarak konustu tamam ayrilalim yok efendim esyalarimi alirim yok ocagida ben alcam gibi sacmaladi.Daha sonra abisine ablasina arkadasimiza soyledi aradilar geldiler falan.Ben diyorum yillardir senden korkuma sustum ama senin bana vurman herseyimi bitirdi diyorum o diyoki yok aileme niye anlatmadin.Halbuki yillardir ailesi biliyo herseyi ve hic biri onu dusunup bi konusmadilar.Esim ailesine cok duskundur hep acir onlara ve ailede tek ilgilenen kisi o yillardir.Birkac gun yoktu sonra mecbur ben hastalandim geldi perperisan haldeydi.O ara psikolaga gittik doktor onu kabul etmedi etik degil dedi filan.Ama bizumki baska doktorda arastirmiyo ben ilaclarin ve ruhsal bunalimin verdigi etkiyle gunlerce aglama krizleri ve yari baygin sayikladim durdum ilgilendi elimi tutuyo gece uyumuyo ah ben niye gormwdim bu halini filan diyo.Sonra tekrar kontrole gittik doktorda diyoki niye hala ayni evdesin iyi olmucak ayri kalman lazim filan.Yine ayni evde bayrami gecirdik ve yine bu halimizede alisti.Sanki bekliyo ben hastaymisimda iyilesicekmisim gibi bekliyo.Ailesinede konusurken duydum benim icin mantiksizlik filan diyo.Aman cok uzattim iste boyle ben 9 sene mucadele ettim onu kaybetmemek icin hemde sucum gunahim yokken.Ama o bir iki ayda pes etti iste sonuc anasinin evinde.Hee bu arada birde gecenlerde anasindayken mesajlasiyoz ben diyorum butun sevgimi bitirdin o diyoki annem bize gelsin ailem gelsin gitsin daha cok birbirimize bagli bi aile oluruz diyo aradaki fark bu iste.Halbuki butun ailesi beni sever takdir ederlerdi gercekten hicbir saygisizligim olmadi aksine hep onlara tasirdik koyden ne geldiyse.Cok emeklerim vardir herbirinde.
Ama biliyorum birgun cok pisman olucak su an uzuluyo belki ama sonralari daha cok dank edicek.Ailesi hep menfaatleri icin onun acima duygusunu kullaniyo.Kendi kendine hayatini mahvetti iste.

Ama biliyorum birgun cok pisman olucak su an uzuluyo belki ama sonralari daha cok dank edicek.Ailesi hep menfaatleri icin onun acima duygusunu kullaniyo.Kendi kendine hayatini mahvetti iste.

Ablacım hem yaş hem tecrübe olarak benden çok çok büyüksün ama haddim olmayarak bir tavsiyede bulunmak isterim. Biz de eşimle çok zor günlerden geçiyoruz. Terapiste gitmeye başladık. Terapist bize karar almadan önce 3 ay beklememizi söyledi. Çok da mantıklı aslında. Şöyle düşün. 9 senede çok şey yaşanmıştır elbet fakat şu son 2.5 aydır ülkede kimsenin psikolojisi normal değil. Zor günlerden geçiyoruz. Belki korona derdi olmasa, evlere bu kadar kapanmasak bazı şeyler bu kadar büyümeden hallolacak zihnimizde bilemeyiz ki. (Kastım kesinlikle küfür şiddet değil, kendi iç dünyamızda yaşadıklarımız ve tahammül gücümüzün zayıflamasından bahsediyorum)
Annesinin evinde kalsa bi süre dilekçe vermekte acele etmeyip terapilerine devam etsen. O araştırmıyorsa sen bir doktor bulsan bi taraftan da aile terapisine gitseniz. Yani şunu söylemek istiyorum. Ayrılma kararında netsen zaten bugün de ayrılırsın, yarın da ayrılırsın ama biraz bi kendini dinlesen biraz nefes alsan da daha sağlıklıyken mi ayrılsan?
aile terapisinde ayrılık sürecinde bile olsanız ayrılığı sağlıklı atlatmanıza fayda sağlar hiç olmazsa.

O dayakçı adamdan ayrılın
Gerekirse ailenize sığının, keşke bu dayakçı 2.kocanız sizi tekrar hiç bulamasa, hep 2. Evliliği yapınları cesur ve hayalperest bulmuşumdur, erkek kısmın çoğu kadını üzer buna rağmen kadınlarımız illaki erkeği seçer

Hiçbir erkek çocuğundan ve senden değerli değil. Öz babası olsa neyse, o çocuk huzursuzluk çıkmasın diye koca adamı idare etmek zorunda değil. İnşallah darp raporu almışsınızdır.

Her eyleminize oglunuzu öne surmussunus ama oğlunu düşünen böyle bir adamla aynı evde durmasına sebep olmazdi

Meslegim var is bulabilirim diye dusunuyorum.Oturdugum ev ailemin zaten birde 1. Katimiz var orayi kiraya vermeyi dusunuyorum.Ailem tabiki uzulucek ama inanin kendimi tuketmisim bu yastan sonra ogluma vakit ayirmak istiyorum.Ustelik kalp hastasiyim mecburen ameliyat olucam bu hayat zorluguyla ameliyat girmek istemiyorum oglum icin bir an once aklimi toplamam lazim esim anlamiyo ayrilmamiz gerektigini evde iki yabanciyiz.duygusal baski altindayim.Tek istegim bir an evvvel selamete kavusmak.

Guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim.Rabbim herkesin derdine derman versin insallah
Durumunuz aslında çok iyi. Mesleğiniz var, ev sizin artı birde kira alabilirsiniz. Bu kadar şeyi çekeceğinize artık kendi hayatınızı kimseye bağlı kalmadan oğlunuz ve kendiniz için yaşamalısınız

Back
X