- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi cikolatalikahve
Konu sahibi bu konuda sana çok net yorum yapayım.Ben babami çok severim benim canımdır iyi de adamdır aslında.
Ama o da gençliğinde anneme küfür hakaret etti televizyon izlerken bile sürekli küfür eden biriydi verdiği sözleri tutmazdi vs.
Hatta bir iki kez dayak yedi annem.
Ama tabi 3 çocuk mesleği yok napsın kadın boşanmadı sustu oturdu.
Şimdi yillaaar geçti babam daha sakin bir adam annemle iyiler kavga etmezler.
Ama ben hep kaygılı biri oldum anksiyetem var.zaman zaman kendimi tanıyamam çok pis küfürler ederim halbuki bilincli bir insanim gayet.
En mutlu olduğum anlarda bile bi huzursuzluk hissederim mutlaka.
Eşim sakin biri olmasa muhtemelen kedi köpek gibi kavga ederdik ama o beni daha sakin biri yaptı.
Psikoterapide aldım tabiki tüm bunlarin sebebi hep kavgalı gürültülü bir çocukluk geçirmem. Bununla savaşmalıyım üstesinden gelmeliyim falan filan.
Annem de zaman zaman keşke boşansaydım der hayiflanir.
Kısaca kızınız babasını uzaktan sevsin bence inanın onun için daha iyi böylesi.
Biraz büyüsün sizi anlayacaktır ben de aşıktım çünkü babama.
Ama o da gençliğinde anneme küfür hakaret etti televizyon izlerken bile sürekli küfür eden biriydi verdiği sözleri tutmazdi vs.
Hatta bir iki kez dayak yedi annem.
Ama tabi 3 çocuk mesleği yok napsın kadın boşanmadı sustu oturdu.
Şimdi yillaaar geçti babam daha sakin bir adam annemle iyiler kavga etmezler.
Ama ben hep kaygılı biri oldum anksiyetem var.zaman zaman kendimi tanıyamam çok pis küfürler ederim halbuki bilincli bir insanim gayet.
En mutlu olduğum anlarda bile bi huzursuzluk hissederim mutlaka.
Eşim sakin biri olmasa muhtemelen kedi köpek gibi kavga ederdik ama o beni daha sakin biri yaptı.
Psikoterapide aldım tabiki tüm bunlarin sebebi hep kavgalı gürültülü bir çocukluk geçirmem. Bununla savaşmalıyım üstesinden gelmeliyim falan filan.
Annem de zaman zaman keşke boşansaydım der hayiflanir.
Kısaca kızınız babasını uzaktan sevsin bence inanın onun için daha iyi böylesi.
Biraz büyüsün sizi anlayacaktır ben de aşıktım çünkü babama.