• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret ve küfür eden eş

Hakaret ne demek ya ? Babası da annesine mi böyleydi de örnek falan alıp size aynısını yapıyo. gerçekten iyi bir baba olmuş olsaydı kızının annesine bu kötülüğü yapmazdı. hadi hiç olmadı . onunda bi kız çocuğu var. onun başına böyle bi şey gelsin ister mi? oturup bi düşünsün..
Kizima biri boyle davrancak olsa gercekten cekmesini istemem. Ben kizimi ellerin hakaretleri icin mi pamuklara sariyorum. Belki onun icin farketmez bilemedim ki. Kendisi bana apartmanda bile bagirir. Bagirmadan konus dersemde benim kimseden cekinmem yok der.

Hakaret ve küfür ilerde şiddete dönüşebilir. Kendi benlik saygını korumalı ve barışmamalısın. İyi baba sadece çocuğuna iyi davranan adam değildir aile olmak konusunda da iyi olandır. Çocuğunun yaşı küçük evet çok zor olacak boşanmanız fakat ilerde çocuğun aklı erdiğinde neden boşandığınızı sorgulayacak anlattığın zaman iyi ki ayrılmışsın diyecektir bence. Şahsen benim babam anneme hakaret ve küfür etse ve annem benim için boşanmamış olsa kendime çok kızar annem için çok üzülürdüm..

Evet babasi cocuklarini doverek buyutmus. Zaten anneleri de hala feci hakaretler yiyor. Benim ona o tarz kufur etmem imkansiz. Cunku ondan duyduklarimi ben bu yasima kadar hic duymamistim.
Anlıyorum geriye tek kelime kalıyor ya deve güdülecek ya diyardan gidilecek o da size kalmış ben kimsenin hayatını madame yaşadığına inanan biri değilim kimse dük düşes değil öyle görünmeye çabalasa da bunu bilin herkes Anadolu çocuğunun torunudur evladıdır ve doğalında küfürlüdür ayrı ama algılama biçimi yada tarzı orayı siz biliyorsunuz tabi ama abartılı boşan laflarıyla kendinize teselli aramayın eğer ki içinizde bir nebe olsun barışmak isteği varsa mücadele şart yuva kolay kurulmaZ hiçbir şey eskisi gibi Olmaz boşanan ve boşanmaya hemen boşan diyen hanımlara bakın geçmiş mesaj yada konularına içten bir mutsuzluk avuntu ama başarılı olmayan bir avuntu var Ümit ama kırıl bir Ümit ve çevreden aldıkları tepkilerin ağırına gidilmişliği var ( haklı olarak ) iyi düşünün

herkes küfürlü konuşmaz, herkes birilerini aşağılamaz, bağır çağır küfürler ederek ulu orta veya bire birde aşağılamaz. dünyanın en mutlu ve de mükemmel başarılı insanları olmaya gerek yok insanca ve saygılı bir hayatı yaşamak için ve akılcı önerilerde bulunmak için.
aile kolay kurulmuyor mantığı ile akıllarını kaybedip doktor doktor geziyorlar sonra üstelik problemli ve saygısız taraf kendileri olmadıkları halde, aman diyim önce kendi öz saygınızı düşünün...
sizin kimseye ana avrat düz gidemeyeceğiniz gibi hiç kimse de size ana avrat düz gidemez, size bağıramaz sizi küçük düşüremez. öğrenilmiş çaresizliği başka kadınlara da kabul ettirmeye çalışmayalım.

Kizima biri boyle davrancak olsa gercekten cekmesini istemem. Ben kizimi ellerin hakaretleri icin mi pamuklara sariyorum. Belki onun icin farketmez bilemedim ki. Kendisi bana apartmanda bile bagirir. Bagirmadan konus dersemde benim kimseden cekinmem yok der.
Abla yani olmaz böyle. kimseden çekinmesi yok diye sana böyle yapamaz . eşinizin psikolojik sorunlarımı var diye sorucam da 7 sene diyorsunuz. diyecek şey bulamıyorum.

herkes küfürlü konuşmaz, herkes birilerini aşağılamaz, bağır çağır küfürler ederek ulu orta veya bire birde aşağılamaz. dünyanın en mutlu ve de mükemmel başarılı insanları olmaya gerek yok insanca ve saygılı bir hayatı yaşamak için ve akılcı önerilerde bulunmak için.
aile kolay kurulmuyor mantığı ile akıllarını kaybedip doktor doktor geziyorlar sonra üstelik problemli ve saygısız taraf kendileri olmadıkları halde, aman diyim önce kendi öz saygınızı düşünün...
sizin kimseye ana avrat düz gidemeyeceğiniz gibi hiç kimse de size ana avrat düz gidemez, size bağıramaz sizi küçük düşüremez. öğrenilmiş çaresizliği başka kadınlara da kabul ettirmeye çalışmayalım.
Evet kendime birilerinin kufur etmesini yakistirmiyorum. Ben kimseye kufur etmiyorum ve bana kufur edilmesini hatta en ufacik bu hakareti bile kaldiramiyorum. Hatta herkesin bana bosan demesini istiyorum gercek bu. Bosanma diyenler icimde bi siziya sebep oluyo kendimi sorgulamama sebep oluyor. Bunca sey bunca hakaret unutulur mu gecer mi? Bana kavgada o...pu demisligi bile vardir.

Hakaret ve küfür ilerde şiddete dönüşebilir. Kendi benlik saygını korumalı ve barışmamalısın. İyi baba sadece çocuğuna iyi davranan adam değildir aile olmak konusunda da iyi olandır. Çocuğunun yaşı küçük evet çok zor olacak boşanmanız fakat ilerde çocuğun aklı erdiğinde neden boşandığınızı sorgulayacak anlattığın zaman iyi ki ayrılmışsın diyecektir bence. Şahsen benim babam anneme hakaret ve küfür etse ve annem benim için boşanmamış olsa kendime çok kızar annem için çok üzülürdüm..
Tek istegim var bir gun kizim beni anlasin.

Evet kendime birilerinin kufur etmesini yakistirmiyorum. Ben kimseye kufur etmiyorum ve bana kufur edilmesini hatta en ufacik bu hakareti bile kaldiramiyorum. Hatta herkesin bana bosan demesini istiyorum gercek bu. Bosanma diyenler icimde bi siziya sebep oluyo kendimi sorgulamama sebep oluyor. Bunca sey bunca hakaret unutulur mu gecer mi? Bana kavgada o...pu demisligi bile vardir.
ne biçim insan bu ya!? nasıl anlayamadın onca sevgililik dönemde allah aşkına aklım almıyor..

ne biçim insan bu ya!? nasıl anlayamadın onca sevgililik dönemde allah aşkına aklım almıyor..
Cunku gercekten sevgililik ve nisanlilik doneminde hic kufur etmedi duymadim. Ama nisanliyken evlerine cok girdim ciktim. Ailesini de babasinida gordum. Dusunmeliydim aileye benzeyecegini. Babasi her lafinda annesini ezer

Cunku gercekten sevgililik ve nisanlilik doneminde hic kufur etmedi duymadim. Ama nisanliyken evlerine cok girdim ciktim. Ailesini de babasinida gordum. Dusunmeliydim aileye benzeyecegini. Babasi her lafinda annesini ezer
öyle aileden de öyle bir çocuk çıkmış işte.. şanslısınız kızınız babası gibi terbiyesiz olmayacak hiç değilse ezile ezile yaşayan bir anneyi rol model almayacak veya hiç kimseyi ezmeye cesaret edemeyecek

Benimki de ediyor hatta bende böyle bi konu acmistim eskilerde.. dayanamıyorum benimde başıma ağrılar giriyor ama senden bosanacagim dediğimde beni kizimla tehdit ediyor aslında adım gibi biliyorum mahkeme bana verecek alamazlar onu benden ama ben babamı kaybettim babasizlik nasıl zorluyor biliyorum insanlar nasıl canını yakmaya çalışıyorlar biliyorum kizimida yaşarken babasız bırakmak istemiyorum ve en önemlisi su an onla ve ailesi ile savaşacak gücüm hiç yok.

Herkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.

Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.

Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.

Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.

gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.

Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?
Valla erkeklerin ne halt yedigi belli dgil sovelim sayalim ama onlar katlansin gozuyle bakiyorlar bosverin gitsin siz cocugunuza annelik yapiyorsunuz sonucta o utansin ailesini dagittigi icin

Benimki de ediyor hatta bende böyle bi konu acmistim eskilerde.. dayanamıyorum benimde başıma ağrılar giriyor ama senden bosanacagim dediğimde beni kizimla tehdit ediyor aslında adım gibi biliyorum mahkeme bana verecek alamazlar onu benden ama ben babamı kaybettim babasizlik nasıl zorluyor biliyorum insanlar nasıl canını yakmaya çalışıyorlar biliyorum kizimida yaşarken babasız bırakmak istemiyorum ve en önemlisi su an onla ve ailesi ile savaşacak gücüm hiç yok.
Benim babamda ben universiteye basladigimda vefat etti. Hatta bazen diyorum ki babam olsa bunlari bana yapamazdi. Ama eminim babamda yanimda olsa bunu kendime yapmami istemezdi. Evet cok zor bir karar. Belki yaptigimin bir kenarinda bencillikte vardir sadece kendime yogunlastigim icin. Suanda da beynim zonklayarak calisiyorum. Ama kendime artik bu iskenceyi yapmicam kararliyim. Cunku kimsenin boyle bir yasami haketcegini dusunmuyorum.

Kesinlikle burda yazildigi gibi evlilik sadece ihanetten ve siddetten bitmemeli. Mutsuzsak bu bir bosanma sebebi.

Kızınızı düşünüyorsanız boşanırsınız.
Küçücük çocuğunun beynine "küfür eden erkek normaldir"algısını şimdiden işliyorsunuz farkındamısınız.
Yarın büyüyünce aynı davranışa maruz kalınca normal karşılayacak.
Asıl kızınız için güçlü olmalısınız.

Valla erkeklerin ne halt yedigi belli dgil sovelim sayalim ama onlar katlansin gozuyle bakiyorlar bosverin gitsin siz cocugunuza annelik yapiyorsunuz sonucta o utansin ailesini dagittigi icin

Keske ailesini dagitdigini gorebilseydi. Ona gore tek suclu var benim. Cunku mahkemeye veren yuvasini dagitmis bulunuyor

Bende onu yasiyorum suan yasadim ettim ne cektirdiyse o ve ailesi cektirdi bana bosanmayi isteyende o ama yuvayi ben dagittim onlara gore nabsan ne etsen iyide etsen kotu diyecekler sen nasi mutluysan onu yap

Back
X