- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi cikolatalikahve
Siddet varmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikcasi itisip kakistigimiz birbirimiz ittigimiz ve tekme attigimiz olmustur bir kac kere. Genelde duvar kapi yumraklar.Siddet varmiydi
1 yıldır ayrıysanız bişey diyemem 1 yıl pişman olması için yeterli bir süre sevmiyorsanızda herhangi bir durum küfür hakaret bunlara bile gerek yok tabikide devam etmeyin o zaman ben küfür etti ayrılmaya kalktınız yenisiniz diye düşünmüştüm yani hiç biri yok Allah kolaylık versin sizeYavrum icin dunyayi yakarim her seye deger ama 1 yil koca 1 yildir ayriyiz ve 1 kere bende duzelmeye cabalicam demedi. Oyle bir araftayim ki ne cocugumu uzmek ne de kendimi ateslerde yakmak istiyorum
Esim bana yolda yururken bile kufur etmisligi vardir. Yanimizdan gecenlerin donup baktimisligida. Rezilliktende hic utanmaz
Herkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.
Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.
Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.
Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.
gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.
Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?
cocugunu o kadar sevseydi o kadar dusunseydi annesine hakaret etmezdiHerkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.
Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.
Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.
Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.
gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.
Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?
Cok tesekkur ederim. Boyle yorumlar gordugum zaman gercekten daha da gucleniyorumValla neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyorum çok zor bir karar ama hakareti ve insan onurunu zedeleyici saygısızlığı kabul etmeyişiniz bana çok asil ve güçlü bir kadın olduğunuzu hissettirdi
Acikcasi neye dayanarak actigimizi bilmiyorum yani genel mi ozel mi acaba. Ben vekaleti verdim her seyi avukatim yapti. Ama kufurlerini cikti aldim. Ve dosyamizin icine koyduk. Soylediginizide yapmaya calismistim daha once ama galiba icimdeki eksiler agir basiyor. Ama olmasini istedigim gibi yapmis da olabilirim. Aslinda kotu bi insan ve kotu bi baba dgildir. Ama ciddi anlamda kotu bir es. Son satirdaki bilginiz icinde tesekkur ederim. BilmiyordumGeçerli bir sebep tabi ki, siz boşanma davasını hangi maddeye dayanarak açtınız? Özel boşanma sebebi olarak ayrı maddesi var, birebir hakareti Onur kırıcı davranışı tanıklarla vs ispat edemiyorsanız da genel sebeplere dayanabilirsiniz pek tabi.
Hukuksal boyutun dışında konuşmak gerekirse bu durumun sizin icin ne kadar çekilebilir olduğunu enine boyuna düşünmelisiniz. Komik gelebilir ama bazen beynimizdekileri somutlastirmamiz gerekir, bir artı eksi tablosu yapın cok dürüstçe. Bu evliliğin sizin icin olumlu olumsuz yönleri neler, hangi taraf ağır basıyor, bosandiginizdaki durumunuz mu yoksa evliliğe tekrar devam etmeniz mi sizi Mutlu edecek... Kafanız boşken bunları nolur iyice tartın cok üzüldüm yazdıklarınıza.
Bir de söyle bir handikap var, boşanmadan feragat ederseniz aynı sebebe dayanarak 3 yıl bosanma davası acamayacaksınız, feragat edince esinizin bu zamana kadar olan davranışlarını affetmiş sayılacaksınız kucuk bir hatırlatma![]()
Anlattiginiz her sey gonulden inaniyorum. Ben zaten barisirsam bunu kizim icin yapicam. Duzelmicek ben sadece yutmayi ogrenicem.2 ay bile fazla eminim 2 gunde eski haline doner. Daha oncede evi bi kac defa terk etti. Kizimiz icin gittim daha iyi olacak dedim getirdim. O da zaten gitmelerinden sonra benim dondurmeme aliskindi. Sonuc hep ayni.O evliliği ve küçük kızı sana küfürler etmeden dusuneymis hanzo herif
Şimdi barisirsan en fazla iki ay sonra aynı şeyler
Bu defa psikolojin daha bitik olacak
ailen belki kizacak araniz daha kötü olacak
Bir daha boşanma gücünü kendinde bulamayacaksin
Bir iki defa ağzından sinirle çıkmış bir sey değil bunu sürekli yapmış
Acikca seni aşağılamis ve psikolojik şiddet uygulamış
Tek korkum bir gun kizimin anne babami neden biraktin demesi. Eminim diyeceklerdir baban istemedi ama annen yapti diye. Iste o gun umarim kizim beni anlarAsıl kızın için bitirmen gerek bence.
Sürekli aşağılanan bir anne modeli olcak önünde.sonra kalbindeki o baba aşkı zamanla nefrete dönüşecek.
Adamın zaten düzelme gibi bir derdi yok.sadece kızını kullanarak kendini kabullendirmeye çalışıyo.
Gercekten ben mutsuz olucam. Ama malesef simdilik kizim cok mutlu olurdu. Umarim onun mutlulugunu calmiyorumdurSen o baskalarinin lafina bakma. O dort duvar arasinda o adamla mutsuz olarak yasayan sen olacaksin onlar degil.
Sevgisiz saygisiz bir adamla ömrunu zehretme. Bu dunyaya bir kere geliyorsun. Onu da bu adamla heba etme.
Benim kuzenimde bosandi. Ustelik 2 kizi vardi. Kucugu daha 3.5 yasindaydi. Simdi buyuduler ve sadece annelerine hak verdiler.Gercekten ben mutsuz olucam. Ama malesef simdilik kizim cok mutlu olurdu. Umarim onun mutlulugunu calmiyorumdur
Tesekkurler. Aslinda ilgisinin azalicak olmasida beni korkutuyor. Ya diyorum ilgilenmezse kizim napar. Cunku babayi cok seviyor. Ama geri adim atmayacagim. Kararimi verdim.sen ona melek gibi evlat vermişin o senin eline ayağına dolanacağına hakaret ediyor öyle mi?
İlerde çocuğun büyüyüp aklı başına geldiğinde hakaret eden bir baba susan bir anne gördüğünde ikinize de saygısı bitecek.
Babasına karşı çıkınca da o hakaretleri kızın da yiyecek extra nefret edecek.
Boşanmakla en güzel şeyi yapıyorsun.
Çocuğun aklıyla hareket etme.
Sal bırak gitin bu adamı.
Zaten boşandıktan sonra babanın ilgisi de azalacaktır çocuğa. Hep öyle oluyor.
egolu birde üstelikEvet calisiyorum. Para sikintim yok. Ama abim 7 yil sonra cok aciki bu evliligin bitecegini biz biliyorduk dediler. Onlarin yaninda da bi kac defa hakaret etti cunku. Herkes alacagim karara saygili. Esim de hic ozur dilemedi. Ama butun sulalesi bana yapma diye yalvardi. Ona sorsan daha ne yapayim butun ailem bosanma diye sana yalvardi diyor