• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret ve küfür eden eş

Gonlum icim her yanim sizin gibi dusunenlerle dolu olsun istiyor. Su hayatta sadce huzur istedim. Gelecek icinde sadece huzur diliyorum. Umarim dogru olanini yapmisimdir ve yapiyorumdur
emin olun en doğru olanı yapıyorsunuz içiniz rahat olsun. siz sırf yalnız kalmamak için çocuklarını bahane eden o zayıf karakterli kadınlardan olmayın maddi durumunuz da buna müsaitken önce kendinize sonra da kızınıza bu saygısızlığı reva görmeyin

Hayır. Kesinlikle küfür ve hakaretle bir ömür geçmez.
Siz mutsuzken çocuğunuzu nasıl mutlu olabilirdiniz?
Doğru bir karar vermişsiniz eğer eşiniz çocuğunu düşünüyor olsaydı size saygısı olurdu.
Bıraksın bu çoçuğum küçük ayaklarını.
Size vicdan yaptırmaya çalışıyor. kendinizi kötü hissetmenizi istiyor.
Çocuğu küçükse durumu bu hale bence eşiniz getirmemeliydi.
Kesinlikle o getirdi. Ben onu deli gibi sevdim. O kadar kucuk paralarla evlendikki. Ben atanmamistim o asgari ucretliydi. Hic biseyi takmadik biz. Her seyimiz sonradan oldu. Keske icimdeki beni tuketmeseydi

emin olun en doğru olanı yapıyorsunuz içiniz rahat olsun. siz sırf yalnız kalmamak için çocuklarını bahane eden o zayıf karakterli kadınlardan olmayın maddi durumunuz da buna müsaitken önce kendinize sonra da kızınıza bu saygısızlığı reva görmeyin
Tesekkurler. Gucume guc katmaya calisan herkese cok tesekkur ederim

Tesekkurler. Gucume guc katmaya calisan herkese cok tesekkur ederim
rica ederim. ayrıca boşan diyenler 3 gün sonra yanında olmayacak diyenleri de takmayın boşanmamaya ikna ettikleri kişiyle tüm gün irtibat kurmuyor buradaki kimse. boş manipülelere kanmayın. unutmayın önce siz mutlu, huzurlu ve güçlü olacaksınız. önce en en önce siz geliyorsunuz

Icim parcalandi suanda. Halalarida ogretmen aynilarini soyluyor. Bosanmis cocuklar hep eksikler okulda dinlemiyorlar dersi falan diyorlar. Pedegoga da gittik. Sakin bosonmayin dedi isin acikcasi. Iste icimdeki bu.huzursuzluk bu yazdiklarinizin icimde bi kosede duruveriyor olmasi
Terapi denediniz mi peki ? Tedavi olsa bazı şeyleri hatalarını kabullense ?
Bir uzmandan duysa belki bu yaşattıklarının aslında çocuk için ne kadar ciddi olduğunun farkına varır

Tek sorun var. Ben degismem diyor. Sadece benim degismemi istiyor. O devam edecek ama ben katlanicam. Keske azicik umudum olsaydi. Ama icimde hala sizin gibi dusunen bi yer oldugu icin vicdan azabi cekiyorm. Defalarca konustuk yapabildigimiz tek sey kavga.
Öyle olmaz işte boşanmak istemeyen bir şeyleri düzeltmek için çabalar
Hakimler aile terapistini zorunlu tutuyor bazen öyle bişey olabilir mi (gerçi emin değilimde bir yerlerde okudum gibi hatırlıyorum) mahkemede böyle bir koşul sunsanız

Terapi denediniz mi peki ? Tedavi olsa bazı şeyleri hatalarını kabullense ?
Bir uzmandan duysa belki bu yaşattıklarının aslında çocuk için ne kadar ciddi olduğunun farkına varır
Ilaca basladi 1 2 gun kullandiktan sonra bu benim saclarimi dokuyor deyip birakti. Evlilik danismanina annem belki bi trilyon kere demistir. Oglum gidin gorusun diye. Takmadi kimseyi gitmedi

Öyle olmaz işte boşanmak istemeyen bir şeyleri düzeltmek için çabalar
Hakimler aile terapistini zorunlu tutuyor bazen öyle bişey olabilir mi (gerçi emin değilimde bir yerlerde okudum gibi hatırlıyorum) mahkemede böyle bir koşul sunsanız
Ben mahkemeye girmedim. Avukatimda benim bosanmak istedigimi bildiginden tabi dahw once cok daha kararliydim. Uzmanla gorusmek istemiyoruz uzlasmayida kabul etmiyoruz demis.

yani sevgiliyken, nişanlıyken hiç küfür etmiyodu ama nikahı basar basmaz birden küfür etmeye mi başladı?
Inaninki hic agzindan kufur hakaret duymadim. Kendini bir sekilde sakladi. Yoksa ben ayrilirdim bu da onu bence iyi biliyordu. Ama su da soyluyor beni bu hale sen getirdin. Bilmem belki bende tetiklemisimdir kavga aninda ama kufir ve hakaret hic etmedim

Yahu tamamda çocuğum ileride küfür ederse diyorsunuz bence çocuğum bu ortamda büyümesin değil direk sevmiyorum istemiyorum demeniz daha güzel olacaktır zira çocuğun babası ölmeyecek yine görüşmeye devam edecek sürekli küfür eden biriyse yine küfürlerini duyacak bu kızınız için bi çözüm değil burdan yürümeyin bence

Siz de ona ve ailesine bir iki küfür sallayın da bakın o zaman yine çocuğum için boşanmak istemiyorum diyecek mi. Terbiyesiz adam.

Konusuyoruz pedegogla gorusuyorz nadir hep beraber disari cikiyoruz. Bilmiyorum belki oyle olabilir ama kosarak geliyo kizim hemen ortaya gecip ikimizin elinide tutuyo. Sanki ogretilmis gibi degil. Veya bir yere gidecekler anne lutfen sende gel diye oracikta aglamaya basliyo
Kıyamam bu yavruya. Lütfen boşanmayın. İknaya uğraşın eşinizi. Burada zaten herşeye boşan denir. Konuşup tekrar deneyin yavrunun için değmez mi

Su kadar soyleyim size. Ben hic bir erkekle kizimi yanyana getirmem. Kizimi deli gibi seviyorum. Baska biriyle evlenmek benim icin bitti. Ama kufur dediginiz seyleri de eminim siz omrunuzde duymamissinizdir.
Tesekkur ederim geri döndüğünüz icin madem kizinizi bu kadar cok seviyorsunuz o zaman son bi şans verin derim.

Nişanlıyken ya da sevgiliyken nasılsa birisi inanın evlenince de ayni.
Hatta evlenince daha ileriye gidebiliyor.
Öfke kontrolü yoksa şiddet uyguluyor ağzı bozuksa böyle eşine eşinin ailesine küfrediyor.çevremde de gördüm evlenince hiç bi şey değişmiyor
Yok yakınken dönün.
Kolay değil bu İşler gerçekten
bende evlenince düzelir diye düşünüyordum ama böyle yorumlar görünce düzelmeyeceğine iyice emin oldum

boşanip boşanmama kararı sizin ..ama bunu hakaret etmeye devam edecegini bile bile yapın..komşumuz vardi kocası iyi biriydi disardan ama eve girince siddet uygulardi ...ikide cocugu var bir ki bir oglan ..buyuduler oglan ablasini , komşumuzu da kocasi dovuyordu :anne:

Yahu tamamda çocuğum ileride küfür ederse diyorsunuz bence çocuğum bu ortamda büyümesin değil direk sevmiyorum istemiyorum demeniz daha güzel olacaktır zira çocuğun babası ölmeyecek yine görüşmeye devam edecek sürekli küfür eden biriyse yine küfürlerini duyacak bu kızınız için bi çözüm değil burdan yürümeyin bence

Seviyorum demedim ki hic yerde. Barisirsam kizim icin katlanicam dedim. Icimdekileri bitirdi. Ben sadce yavruma kiyamiyorum. Bosanma davasi actigima kendi adima zerre pismanlik duymadim ki.

Tesekkur ederim geri döndüğünüz icin madem kizinizi bu kadar cok seviyorsunuz o zaman son bi şans verin derim.
Iste sorun burda adam degismeyecek. Kufur etmeye devam edecek. Cocuk babaya asik. Peki ben neyim gozlerimi kapatip geri donmeliyim yoksa yoluma devam mi etmeliyim. En ufak bi vadi yok. Duzelicem demesi yok hepsini gectm cabalicam bile demedi ve demiyor

Kıyamam bu yavruya. Lütfen boşanmayın. İknaya uğraşın eşinizi. Burada zaten herşeye boşan denir. Konuşup tekrar deneyin yavrunun için değmez mi
Yavrum icin dunyayi yakarim her seye deger ama 1 yil koca 1 yildir ayriyiz ve 1 kere bende duzelmeye cabalicam demedi. Oyle bir araftayim ki ne cocugumu uzmek ne de kendimi ateslerde yakmak istiyorum
Esim bana yolda yururken bile kufur etmisligi vardir. Yanimizdan gecenlerin donup baktimisligida. Rezilliktende hic utanmaz

Back
X